تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 583 از 1138 اولاول ... 834835335735795805815825835845855865875936336831083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,821 به 5,830 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دقیقن همینه.چون گیربکس به طور کامل باز نشد پس مسلمن تمام اون 12 لیتر روغن کثیف خارج نشد.
    تصمیم بر این شد که هر هفته ای یه بار با ساکشن مقدار 4 تا 5 لیتر روغنو میکشیم و از بالا سر ریز میکنیم.
    این کارو به تعداد چند بار انجام میدیم تا درصد روغن تمیز به مقدار زیاد بره بالا.
    در مرحله آخر هم از کارتل روغنو تخلیه میکنیم و یه صافی تمیز میندازیم تا خیالمون راحت بشه.
    تنها راه هم همینه مگر اینکه گیربکس کامل پیاده بشه که اونم هزینه های خاص خودشو داره.

2. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جناب علی اقا
    زمانی که جلوبندی و موتور سوار هستن میشه از زیر اچار رو داخل شاسی برد و مهره رو از داخل نکه داشت و یا اقدام خاصی لازم داره؟(یعنی باز کردن جلوبندی یا مثلا روی خرک بردن ماشین؟

4. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وقتي موتور سواره، مسلما كار به اين راحتي نيست.
    البته دسترسي به پيچهاي دسته موتور امكان داره اما سخته. مهره ها رو بايد از داخل شاسي با آچار بگيرين و سمت ديگه رو باز كنين.
    اگه روي چاله تعميرات باشه يا روي يه جك كه ماشين رو كامل بلند كنه خيلي بهتره و روي كار تسلط پيدا ميكنين، اما بايد خود موتور هم از دسته موتورها جدا بشه و با جك موتور رو بالا ببريد تا دسته ها آزاد بشه. اين روش رو تقريبا روي همه ماشينها انجام ميدن.
    آقا محسن الان وضعيت كاركرد گيربكس چطوره؟ دنده ها خوب و به موقع عوض ميشه؟ صدايي و يا تكان و ضربه اي نميزنه؟

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

والا فعلن وضعیت گیربکس خوبه و مثه زمان قبل خرابی هست.حتی اولی که روغنو ریخیتیم و رفتیم تست کردیم متوجه شتاب بیشتر ماشین شدم که اینم مربوط که تمیز بودن صافی گیربکس هست.اما با توجه به روغن الوده مطمئنم بازم بزودی اون صافی کثیف میشه.منتها دفعه بعد این کارو خودم انجام میدم.اگر سر سوزنی میدونستم مشکل از این میتونه باشه 50 هزار تومن دستمزد پرداخت نمیکردم برای 3 ساعت کار.
    اما چیزی که مسلمه اینکه هنوز روغن خیلی کثیف و الودست.طوری که دیروز وقتی گژ رو کشیدم دیدم که اثری از اون رنگ شفاف و قرمز هیدرولیک نیست و رنگش شکلاتی شده.
    به هر حال این جابجایی روغن نو با روغن کهنه باید چند باری انجام بشه تا بشه اطمینان حاصل کرد که 70 درصد روغن تمیز شده.

8. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز یه سایت پیدا کردم که تا حالا ندیده بودم و ادرسش رو اینجا قرار میدم تا دوستانی که اشنا نشدن یه سر بزنن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایت مربوط به دبیرخانه صیانت از خودروهای تاریخی هست.جایی داره برای عضویت و بخش عکسها رو اگر ببینید خیلی از ماشینهایی که از نظر خیلیها کلاسیک نیست اونجا کلاسیک به حساب میاد.(بنز 230 .بنز 190.شورلت کاپریس 77.ب ام و 2002.و بلیزر و.......)
    البته یه عده بر این باورند که فقط کامارو و پونتیاک و ماشینهای عجیب و غریب کلاسیکند ولی ظاهرا این چیزها نیست.
    Last edited by MJ1970; 21-12-2012 at 14:40.

10. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان ماشین من وقتی در حرکته مثلا با دنده۲توی سرعت ۴۰یه کم که گاز رو شل میکنم زود دنده۳ میده به نظر شما این عادیه یا با شل وسفت کردن اون پیچ وکیوم خوب میشه ؟اون پیچ وکیوم که میگن کجا هست خودم میتونم بهش دست بزنم؟یه مورد دیگه هم هست من وقتی تو حرکتم حتی تو جاده صاف عقب ماشین صدایی مثل قیرچ قیرچ میده حتی عقب ماشینو با دست فشار دادم پایینو بالا هم صدا میداد دقیقا مثل فنری که خشک کار میکنه لطفا کمک کنید عیب از چیه آیا روغن کاری چیزی میخواد یا تعمیر وتعویض نیاز داره البته بارون که میباره وهوا مرطوبه بیشتر صدا میکنه عیب از چیه؟

12. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما يه نگاهي به پستهاي اخير ما چند نفر توي تاپيك بندازيد، خيلي چيزها دستگيرتون ميشه و ميتونين از تجربه هاي ما استفاده كنين.
    مثلا در مورد گيربكس، چند وقته روغن اون رو چك نكردين؟ اصلا چك كردين؟ تميزه؟ فيل ترش در چه وضعيه؟
    در مورد صداي عقب، مال فنرهاي شمش عقب هست و از محل اتصال به شاسي و لاي بوشهاي لاستيكي اون مياد.
    خشك شدگي عامل اين صداست .
    كمي روغن يا گريس به محل اتصال و بوشها بزنين تا كم كم چرب بشه و صدا هم رفع بشه.
    اگر هم يه مقداري بيشتر از ماشينتون بنويسيد، عكس بگذاريد و توضيح بديد بهتر ميتونيم كمك كنيم.
    ......................

خيلي جالبه
    Last edited by camaro lt; 21-12-2012 at 21:00.

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنونم از شما کامارو جان

16. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dmk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همگی

والا از بد روزگار تو تهران ماشینای مارو دارن جمع میکنن فعلا یه طرح مسخره گذاشتن که بالای 20 سال از رده خارجه ما کاپریسمونو که گذاشتیم تو پارکینگ ببینیم چی میشه برای همین نمی تونم برم خاوران یا جاهای دیگه وسیله ندارم. رفتم کرج از دوست و آشنا با کلی التماس تازه با این قیمت سکتمون دادن حالا نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم الان chevy nova رو گذاشتم دست برقکار کارای برقیش رو تموم کنه در حال حاضر گیر سپر عقب و جلو ، کمربند آبی هستم که کلا گیر نیاوردن رنگ آبیش رو . راستی شما اخبار جدیدی از پلاک تاریخی ندارین که اعصاب مارو راحت کنه نمیدونم این فدراسیون چه میکنه اصلا هیچ حمایتی در کار نیست هیچ خبری ..............

18. این کاربر از dmk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فعلا که توقیف نمیکنن.ولی نا امید نباشید .انشالله یه خبرای خوبی میشه!!

20. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •