تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 1138 اولاول ... 604605105505565575585595605615625635645706106601060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

علی آقا این یکی من با شما خیلی فرق داره!!!!
    دستی که حرکت میدم میره تو خونه مربوط روشن میشه! مشکل من فکر کنم رلگلارژ باشه!
    ولی چرا ستون که میچرخه اینو حرکت نمیده؟ یعنی میشه خوب جا زده نشده باشه؟؟؟
    مشهد که داره بارون میاد هوا خوب شد دوباره باز میکنم ببینم قضیه اش چیه
    درضمن بگم که من سوکت رو قطع کردم که کامل جمعش کنم ماشین روشن نمیشد! یعنی میشه گفت یک خط فرمان استارت هم از این صادر میشه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ببخشید من در مورد گیربکس اطلاعات زیادی ندارم. میخواستم بدونم این جایی گه گاردن هست داره کمی روغن میده!!!
    در صورتی که کاسه نمد نو هم داره یعنی کیت کامل عوض شده!!!
    چه جوری عوضش کنم!
    قبل از این که ماشین رو روشن کنم ( تعمیر ) 5لیتر روغن ریختم فول شد. این روغن ها اون زمانی که کار میکردم دیدم چند قطره نشتی کرد! ولی با خودم فکر میکردم که حرکت کنم آبندی میشه! چند روز پیش چک کردم دیدم هنوز داره چیکه میکنه!!!
    موتور که روشن شد صبر کردم روغن ها بره تو توربین بعدش 4 لیتر دیگه ریختم کامل فول شد!
    این مشکل برای چی پیش اومده؟ سنبل کاری گیربکس ساز؟؟؟

جهت شادی دوستان تاپیک

Last edited by amir_toos; 27-11-2012 at 12:36.

4. 7 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يكي از دلايل حركت نكردن كليد كشابي دنده عقب، درست جا نخوردن و سوار نشدنه اونه. چند بار هم براي من پيش آمده كه متوجه نبودم و درست سوار نكردم، در حاليكه پيچها رو هم بسته بودم و به نظر ميرسيد همه چيز مرتبه.
    متاسفانه جاي بدي هم قرار گرفتي و دسترسي و ديد كافي نداره و حتما بايد نور كافي داشته باشيد تا بتونين زبانه اون رو در شيار مربوطه دقيقا جا بزنين.
    بيوك شما اتوماتيك هست پس بصورت استاندارد فقط در حالت P روشن و خاموش ميشه( مثل گيربكس دستي كه فقط در وضعيت دنده عقب و با فشردن كلاچ روشن و خاموش ميشه و سوئيچ در مياد)
    بنابراين بايد اين وضعيت، لينك مرتبط با پوسته فرمان و ماهك گيربكس و ليور دنده رو چك كنين تا احيانا مشكلي داشت اون رو رفع كنين.
    اگر تمام حالتها رو اين سوئيچ كشابي ميتونه انجام بده، ( قبل از سوار شدن در جاي خودش) پس اين نشون ميده مشكل از رگلاژ هست.
    در مورد روغن ريزي گيربكس معمولا پيش مياد و جنس كاسه نمدها و اورينگهاي توي كيتها اكثرا مناسب نيست و اونها رو دوباره جداگانه خريداري ميكنن. بيشتر موقع نصب از چسب محكمي مثل دوقلو يا جديدا چسب هل هم ديدم استفاده ميشه تا دور كاسه نمد( محلي كه با بدنه قطعه در تماس هست) را كاملا آبندي بكنه.
    براي تعويض كاسه نمد ته گيربكس بايد گاردان باز بشه.قبلش با چسب دو قلو آبندي كنين شايد درست شد. چربي رو حتما پاك كنين تا چسب خوب بچسبه.

6. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

پس دوباره میرم سر وقت رگلارژ
    ---
    به جای اون چسب های دو قلو و قطره ای میشه از چسب مزدا هم استفاده کرد؟؟
    مثلا دور کاسه نمد رو اول خوب تمیز کنم. چسب بزنم . جا بزنم بعدش دورش رو با انگشت خوب چسب کاری کنم!
    ===
    یک مشکل دیگه هم هست با هوزینگ ( کوزه ) ترموستات دارم!! روزی که موتور رو روشن کردم آب خالی+بدون ترموستات بود! هیچ مشکلی نداشتم! اما الان 4 باره که باز و بسته میکنم! ترموستات 74 گذاشتم ضد یخ هم ریختم! همش نشتی داره! تو tt مطرح کردم ولی نتیجه ای نگرفتم!!!
    میشه مراحل اصولی چسب کاری و نصب ترموستات رو توضیح بدین!!! من خیلی چسب کاری کردم!!!
    خوده ترموستات رو وقتی روی مونیفلد قرار دادم خوب دورش رو چسب کاری کردم. حتی قبلش هم سنباده زدم بود...نیم ساعت منتظر شدم خشک بشه
    روی خوده کوزه هم واشر ضخیم با چسب زیاد زدم اونم نیم ساعت صبر کردم خوب خشک بشه
    بعد از یک ساعت ( دو تا نیم ساعت ها ) طرف دیگه واشر رو چسب زدم و نصب کردم! پیچ ها رو متوسط به بالا سفت کردم!
    یعنی دیگه موندم چی کار کنم!
    ممنون

8. 8 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک مشکل دیگه هم هست با هوزینگ ( کوزه ) ترموستات دارم....
    اصلا نيازي به اينهمه چسب زدن و چسب كاري نيست!! در واقع حتي يه نوك سوزن چسب هم لازم نداره!
    من فرض رو بر اين ميگيرم كه درب ترموستات( يا بقول شما كوزه) سالم و محل نشيمن اون روي مني فولد هوا ( در موتور 8 سيلندر) و يا در روي هوزينگ تقسيم آب ( در شش سيلندر) كاملا هموار و سالمه، كه معمولا همينجوريه و درب ترموستاتهاي موجود توي بازار علي رغم كيفيت نه چندان خوب و دوام كم، اما داراي نشيمنگاه كفسابي شده هستند.
    دو روز قبل براي نوا خودم ترموستات 74 درجه سوار كردم و كل ماجرا 5 دقيقه بيشتر طول نكشيد، مشكلي هم نداره و نشتي آب هم ديده نميشه.
    1. محل تماس هر دو سطح درب ترموستات و مانيفولد هوا رو كاملا از چسب و واشر قبلي تميز كنين.
    2. يه واشر نو و سالم مقوايي معمولي بخريد ( اگر وارد باشين از جعبه شيريني هم ميشه درست كرد)
    3. هر دو سطح درب ترموستات و مانيفولد هوا( جايي كه درب سوار ميشه) و هر دو سمت واشر رو كاملا با گريس آغشته كنيد، جوري كه يه لايه روي اون بپوشانه، نيازي نيست خيلي زياد بزنين ، اين گريس فقط براي آب بندي اوليه است.
    4. ترموستات رو در جاي خودش قرار بديد. دقت كنين اون رو اشتباهي سر و ته نگذاريد، و البته قبل از اينكه سوار بشه، محل نشستن لبه هاي ترموستات در جاي خودش ( در روي منيفولد هوا) رو تميز كنين( كه احتمالا الان پر از چسب شده). مطمئن بشيد كه ترموستات درست در جاي خودش نشسته.
    5. درب ترموستات رو سر جاي خودش سوار كنين و هر دوتا پيچ رو با دست (در صورت امكان بدون آچار)تا جايي كه ممكنه ببنديد. براي اينكه ميخواهيم مطمئن بشيم دنده هاي پيچها درست درگير شدن و به اصطلاح دنده رو دنده نباشه.
    6.با آچار به نوبت و بصورت كاملا مساوي شروع به سفت كردن پيچها بكنيد، پيچها بايد دقيقا متناسب و هماهنگ سفت بشه تا يكي بيشتر از ديگري فشار وارد نكنه، در غير اين صورت ممكنه درب ترموستات بشكنه.
    پيچها رو با بكس سفت ميكنين، پس مراقب باشيد سهولت سفت كردن با اين ابزار ، حد و اندازه مقدار سفت كردن رو از دست شما خارج نكنه و بيش از حد سفت نكنين. اگر زيادي سفت كنيد احتمال شكستن درب ترموستات هست و يادتون باشه اين قطعه هيچ بار و فشار آنچناني سنگيني مثل سرسيلندر و گيربكس روش نيست كه بخواهيد اينقدر سفت كنين!
    وقتي به حد متناسب و معمولي سفت شد، جنت رو جا بزنيد، آب بريزيد و ماشين رو روشن كنين.
    احيانا اگر چند قطره نشتي ديدين، مهم نيست چون در طي چند روز آينده واشر مقوايي درب ترموستات بخاطر نفوذ آب ، باد كرده و پف ميكنه و خود بخود آبندي ميشه. ميتونين كمي ( به اندازه 1/4 يا نيم دور) پيچها رو سفت تر بكنين.
    اگر مراحل رو درست انجام بديد و قطعات مورد نظر هم مشكلي نداشته باشن، نبايد نشتي شديدي بوجود بياد، در غير اين صورت به احتمال قوي يه جاي كار رو اشتباه انجام دادين و يا اينكه نشيمنگاه درب ترموستات تراز و مسطح نيست و درست كفسابي نشده.
    در مورد چسب زدن دور كاسه نمدها، از چسب مزدا هم ميشه استفاده كرد منتها اگر خود كاسه نمد و يا جاي نشيمن اون در روي قطعه مورد نظر( در اينجا مثلا گلداني انتهاي گيربكس) مشكل داشته باشه چسب هم چندان كارايي نميتونه داشته باشه.
    گاهي اوقات چسب زيادي بيشتر از اونكه مفيد باشه، كار رو بدتر ميكنه.

10. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

طبق فرمایش شما این مراحلی که فرمودین انجام دادم
    حتی بدون قطره ای چسب مزدا.
    بستم روشن کردم. گرم شد.( ترموستات باز کرد ) آب رادیات رو اضافه کردم.
    ولی هنوز کمی نشتی در قسمت پیچ طرف راننده هست! متاسفانه امکان سفت کردنش نیست! چون لوله با بستش جلو آچار رو گرفته!
    این نشتی به مرور بر طرف میشه دیگه؟؟؟
    چون من یک لیتر ضد یخ قبلا اضافی کردم و این 4 باری که باز و بسته کردم نزدیک به 90 درصدش از بین رفته! ولی رنگ سبزش هنوز هست!
    گفتم اگر دیگه کاری نیست شیر تخلیه رادیات رو باز کنم و یک 4لیتر کامل خالی کنم!
    این رسوبات آب امکان پر کردن اون نشتی رو داره ولی به نظر شما وقتی که ضد یخ اضافه شد آیا ممکنه که دوباره نشتی شروع بشه؟؟
    ممنون

12. 8 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پيچ سمت جنت( سمت راننده) كمي بد جا است و مشكل سفت كردن داره اما با كمي تلاش ميتونين اين كار رو بكنين.
    با استفاده از يك رابط بلند كه به بكس مربوطه وصل شده، و كمي فشار به جنت اين كار انجام شدنيه( خودم بارها همين مشكل رو داشتم!) اگر قسمت پيچ اون بست جنت رو در سمت مناسبي قرار بديد جاي بيشتري براي عبور بكس و رابط اون وجود خواهد داشت.
    اگر كمي سفت بشه( در صورت داشتن جاي سفت شدن بيشتر) احتمال زياد نشتي برطرف ميشه و البته در چند روز آينده هم واشر آبندي ميشه.
    اگر با سفت كردن برطرف نشد، ممكنه مشكلي در قسمت درب ترموستات و محل عبور اون پيچ وجود داشته باشه.
    در اين صورت درب ترموستات رو عوض كنين و يه نمونه ديگه بخريد( اگر چدني اون رو پيدا كنين خيلي بهتره و تا سالها ديگه باهاش مشكلي نداريد)
    يه راهنمايي:
    هروقت قصد باز كردن جنت بالا ( يا پايين) درب ترموستات و تعويض اون و كلا باز كردن سيستم آب رو داريد، نيازي به باز كردن جنتها نيست،
    ميتونين به راحتي و با استفاده از يه لوله مناسب كه به داخل رادياتور فرستاديد و مكش آب و ريختن اون داخل يه ظرف نگهداري كنين و دوباره از همون داخل رادياتور بريزيد ( درست مثل كشيدن بنزين از باك ماشين)
    اينجوري نيازي به باز و بسته كردن جنتها نيست و رادياتور و كل سيستم آب تا ميزان زيادي تخليه ميشه.
    اگر صرفا قصد باز كردن درب ترموستات رو دارين، نيازي به تخليه كامل آب رادياتور نيست، تنها تا حدي تخليه كنين كه سطح آب از حد درب ترموستات پايينتر بياد.

14. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از غیبت چند روزه برگشتم.شیشه جلو امپالا64 پیدا کردم.یکی تو کرج هست که میگه 500و نصبش 80.به نظرم خیلی گرون میگه ولی شنیدم کارش خیلی درسته.یکی هم اصفهان هست که میگه 300 قیمتش مناسبه ولی بدیش اینکه ندیده میخرم
    در مورده رنگ هم به این نتیجه رسیدم که اگه بخوام رنگ کنم کل ماشین رنگ بشه. اول با رنگ بر . رنگ پاک کنن و ماشین اهن شه وبعد یه رنگ عالی درجه 1 بخوره
    امروز صبح هوا اینجا زیر صفر بود ماشین روشن کردم تا بعد از چند روز یه دوری بزنم تا هم خودم و هم باطری ماشین شارژ بشه.گیربکس با تاخیر 5 و 6 ثانیه ای عمل کرد البته بعد از طی کردن 700و800 متر دوباره امتحان کردم خیلی خوب و به موقع عمل کرد. سردی هوا روش تاثیر گذاشته؟؟

16. 5 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام من مشکل درباره ترمز بیوک پیش اومده که انشااله با راهنمایی های شما حل بشه.
    ماشین من لنتهای جلو نو است لنتهای عقب هم تو وضعیت بدی نیستن رگلاژ هم هستن.روغن ترمز کامله.هواگیری هم انجام شده.
    حالا مشکل:ماشین راه میوفته ترمز که میزنم خوبه ولی بعضی موقع ها یه دفعه ترمز تا آخر میره و چراغ ترمز روشن میشه.یه صدای فس هم موقع پدال زدن میده احتمالا میخاید بگید که هوا داره ولی نه اینطور نیست چون سیستم نشتی نداره و همیشه هم روغنش کامل بوده ولی امروز یه دفعه اینطوری شد.
    Last edited by aminbest; 28-11-2012 at 17:02.

18. 2 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

با اجازه بزرگان
    اون پمپ زیر پایی ( روی بوستر نصب میشه ) حتما خالی میکنه! شاید هم بوستر!
    باید پمپ باز بشه ببین داخل سیلندرش بررسی بشه سالم هست یا نه!
    ترجیحا به ترمز ساز مراجعه کنین بهتره! چون قسمت خطرناکی هست و نمیشه زیاد باهاش شوخی کرد

20. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •