تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 470 از 1138 اولاول ... 370420460466467468469470471472473474480520570970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,691 به 4,700 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    از کاماروی عزیز ممنون که آموزش کامل و جامع با عکس داره که این خودش برای کسانی که بلد نیستن و دوستدارن خودشون کارهای ماشینشون رو انجام بدن یه گنجینه به حساب میاد .
    تنهایی هم میشه هوا گیری کرد ترمز چرخها رو ولی به زمان بیشتری نیاز دارید . چون سطح مخزن روغن ترمز بالاتر از چرخهاست و اگه پر هم باشه به راحتی میشه هواگیری کرد .
    بعد از اتمام کار میشه پیچ هواگیری چرخ رو شل کرد و به حال خودش رهاش کرد بعد از 10-15 دقیقه میبینید که از پیچ داره روغن میریزه و باید پیچ رو ببندید و یک بار خودتون ترمز رو فشار بدید و رها کنید دوباره پیچ را باز کنید تا مطمئن بشید هوایی باقی نمونده و مطمئن باشید که عملیات هوا گیری انجام شده .

2. 5 کاربر از m saeidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از لطف همه دوستان متشكرم.
    اون شکاف گاها پشت طبق هم مشاهد میشه که احتمالا برای رگلاژ بدون در آوردن چرخه
    -----
    بله از اين مدل هم هست و البته من در جيپ اين شكلي ديدم كه از پشت طبق ترمزها شكافي براي رگلاژ لنتها توسط همين پيچ وجود داره.
    رگلاژ کردن لنت ها قبل از قرار دادن کاسه روش درستی نیست؟
    خب اگر بخواهيم دقيقا با اندازه داخلي كاسه ترمز رگلاژ را انجام بديم، بهتره كه كاسه ترمز سر جاي خودش قرار داشته باشه، چون اكثرا كاسه ترمزها هميشه مقداري خوردگي و فرسايش دارند و گاهي هم لبه زدند و اگر بيرون بصورت چشمي اندازه بگيريم و رگلاژ كنيم به احتمال زياد سوار كردنشون سخت باشه و مرتب به لبه ها لنت گير كنه. و از طرفي قدرت ترمز گيري هم خيلي كمتر ميشه. من حتي اگر بشه تاير رو هم ببندم و بعد رگلاژ كنم خيلي بهتر ميشه چون ايندفعه مقدار فشار لازم براي چرخش و روان بودن و تماس كاسه ترمزها با لنت رو كاملا ميتونيم در حالت واقعي لمس كنيم. درست مثل همون تنظيم بلبرينگهاي چرخ جلو همراه با سوار كردن تاير.
    براي چرخهاي عقب كامارو چون رينگ اسپورت داشت من هميشه از اين روش استفاده ميكردم و رينگ رو بصورتي ميبستم كه يكي از شكافهاي رينگ مقابل همون شكاف كاسه ترمز باشه و فقط با يه جك زدن و بالا بردن ماشين كل تاير و ترمزها رگلاژ ميشد و نتيجه بسيار خوبي هم داشت.
    اخیرا برای هواگیری از روشی استفاده کردم که ظاهرا بد هم نبود به این صورت بود که بترتیب پیچ هواگیری هر پمپ رو کاملا باز کردم و توسط سرنگی که پر از رو غن ترمز بود به مسیر اون پمپ روغن تزریق کردم
    ابداع جالبيه، بخصوص اگر كسي نباشه كمك كنه و ناچارا خودمون بخواهيم هواگيري كنيم.اما فشار بلاي پمپ ترمز هنگام ترمز گرفتن خيلي بهتر ميتونه جواب بده، اگر تنها بوديم اين هم روش مناسبيه.
    تنهایی هم میشه هوا گیری کرد ترمز چرخها رو ولی به زمان بیشتری نیاز دارید ......
    بله اين هم ميشه. البته از اين روش بيشتر براي عوض كردن روغن ترمز ميشه استفاده كرد تا آرام آرام روغن قديمي خارج بشه و روغن جديد جاي اون رو بگيره.
    Last edited by camaro lt; 23-11-2011 at 15:54.

4. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه زادمهر...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بله آهو و چروکی اون شکاف پشت طبق رو دارن
    تو سواری های امریکایی هم من روی دیفر لسابر و225این شکاف رو دیدم اما روی ایمپالا نداشتیم
    -------------------------
    پس به همین دلیل من همیشه تو رگلاژش مشکل دارم(بعلت لبه دار شدن درام ها)با این حساب روشی که شما ازش استفاده میکنید بهتره
    ------------------------
    این روش رو از یکی از دوستان یاد گرفتم که اونم از یه مکانیک ارمنی یاد گرفته بود

6. 3 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز براي تعمير دسته راهنما فرمان را باز كردم.
    مشكل از برگردان دسته راهنما بود كه براي سمت راست كار نميكرد، و هر وقت دسته راهنما رو به سمت راست ميزدم، با برگشت فرمان به سمت چپ ، دسته راهنما برنميگشت.

هر دسته راهنما در مدلهاي مختلف شورلت ، داراي دو فنر مجزا براي برگردان راهنما است كه احتمال ميدادم فنر مربوط به سمت راست اون شكسته يا افتاده است.
    براي شروع ابتدا بايد كاور بوق روي قربيلك فرمان را باز كنيم.دوتا پيچ در پشت قربيلك وجود داره كه اونها را باز ميكنيم.

بعد از باز كردن كاور بوق غربيلك ، اتصال سيم منفي اون رو كه با فيش به بدنه غربيلك متصل شده را جدا ميكنيم.

اتصال منفي توسط يك فيبر و فنر به غربيلك متصل شده كه مانند لامپهاي ترمز و اشاره خودرو بصورت نيم چرخش از جاي خود در مياد.اون را در مياريم.

خار سر ميل فرمان را هم بوسيله نوك يك آچار از جاي خودش در مياريم. دقت كنيد خار شكسته نشه.

مهره سر ميل فرمان را هم باز ميكنيم. براي اين كار ميتونين از آچار چرخ استفاده كنيد و احيانا اگر خيلي سفت بود نياز داريد تا كسي غربيلك را ثابت نگه داشته و شما پيچ را باز كنين

مهره باز شده

8. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حال نوبت باز كردن غربيلك ميرسه.
    اينجا قبل از هرچيز بايد توضيح بدم كه باز و بسته كردن غربيلك خودروهاي شورلت با ماشينهاي ديگه خيلي تفاوت داره و در واقع ميشه گفت بايد چندباري تجربه اين كار رو داشته باشيد تا با دردسرها و مشكلات و زير و بم اون آشنا بشيد.
    مثلا براي تعويض دسته راهنما يا تعمير اون، تعويض مغزي سوئيچ استارت، و تعمير مدار بوق فرمان حتما بايد كل غربيلك باز بشه .
    براي باز كردن غربيلك اول بايد ابزار مناسب اين كار رو تهيه كنيد كه يك پولي كش هست، البته اين پولي كش با انواعي كه در بازار ميبينيد تفاوت داره و مخصوص فرمان خودروهاي شورلت ساخته شده و من تا بحال در ايران نديدم، اما گويا جزو سيستم فروش قطعات و لوازم پشتيباني و تعميراتي جنرال موتورز هست و در فروشگاههاي آمريكا ميشه اون رو پيدا كرد.
    چون در ايران به اين ابزار دسترسي نداريم پس بايد يكي براي خودمون بسازيم و كار چندان مشكلي هم نيست.
    ابتدا دو تا پيچ فولادي سايز 8mm با طول حدود 3.5 تا 4 سانت تهيه ميكنيم. اين پيچها بايد به راحتي در دو سوراخي كه در دو سمت ميل فرمان و روي غربيلك وجود داره پيچيده بشه، بنابر اين دندانه و گام اين پيچها بايد دقيقا متناسب با اين دو محل باشه.
    مرحله بعدي ساخت بدنه اين پولي كش هست كه در واقع يك تكيه گاه بسيار محكم و قطور بايد باشه تا اين دو پيچ نيروي چرخشي خودشون رو به اين تكيه گاه منتقل كنند.
    شما ميتونيد از يك قطعه فولاد قطور كه حداقل 4mm قطر داشته باشه استفاده كنين.
    من از يك آچار تعميرات دوچرخه استفاده كردم.

اندازه اين آچار در حد كافي مناسب قرار گرفتن روي غربيلك هست و قطر خوبي هم داره. براي عبور اين دو پيچ فولادي بايد سوراخهايي بر روي اين پولي كش خود داشته باشيم. يكي از اين سوراخها از قبل روي آچار بوده و محل دومي را با اندازه گيري دقيق بر روي آچار مشخص كردم و در دو مرحله با درل و مته فولادي اون رو سوراخ كردم.

سوراخ را بزرگتر كردم

براي اطمينان از دقيق بودن اندازه سوراخ اون را با خود پيچ امتحان كردم.

ابزار ساخته شده آماده است و اون رو روي غربيلك ميبنديم.
    بهتره كه در قسمت محل برخورد پولي كش با سر ميل فرمان يك قطعه واسطه داشته باشيم تا از فشار مستقيم و خرابي دنده هاي سر ميل فرمان جلوگيري بشه. من از يك مهره كوچك استفاده كردم.

بعد از نصب پولي كش دست ساز، شروع به سفت كردن پيچها ميكنيم. دقت كنين كه پيچها را بايد متناسب و هماهنگ سفت كنيد تا فشار بيش از حد به يك طرف غربيلك و رزوه هاي محل پيچها وارد نشه.اندازه چرخاندن پيچها رو حدود نيم دور براي هركدام در نظر بگيريد.

كم كم و با هر چرخش پيچها ميبينيد كه غربيلك از جاي خودش شروع به حركت ميكنه و از هزار خاري سر ميل فرمان جدا ميشه. اين كار رو تا زماني ادامه ميديم كه غربيلك كاملا جدا بشه و اون رو در بياريم.

10. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بعد از درآوردن غربيلك نوبت به باز كردن بقيه قطعات ميرسه.
    اولين بخش كه از همه مهمتر هست خار نگهدارنده است كه كل وسائل رو روي ميل فرمان نگه ميداره.
    با نوك يك آچر دو سو اين خار رو از محل خودش بر روي ميل فرمان آزاد ميكنيم و در مياريم.

بعد از آزاد كردن خار، صفحه فلزي قفل فرمان رو در مياريم.اي صفحه دارهي لبه هاي كنگره دار هست كه باعث ميشه پين قفل فرمام در زمان بستن سوئيچ لابلاي اون كنگره ها گير كنه و فرمان قفل بشه.

بعد از اين قطعه نوبت به قيفي بوق ميرسه كه از پلاستيك ساخته شده و كار اون انتقال برق منفي بدنه به كاور بوق روي غربيلك هست تا موقع فشار دادن اون كاور بوق زده بشه،همينطور يان قيفي باعث ميشه كه در هر حالتي از غربيلك بازهم بشه بوق زد چون زير اون يك صفحه رساناي برنجي قرار داره و فيبر و فنر بوق در محل نصب خودش روي اين قيفي قرار ميگيره.

در آخر فنر فشاري را در مياريم كه بسيار سفت و قطور هست و بيشتر به فنر سوپاپ شبيه هست..

12. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فنر برگردان راهنما در قسمت بالاي دسته راهنما وجود نداره و افتاده. دليل برنگشتن راهنما در سمت راست هم همينه.
    چون فنر يدكي اون رو نداشتم پس يكي براش ساختم. يه فنر كه قطر سيم اون تقريبا اندازه فنر خودش باشه پيدا كردم و تكه يا از اون رو چيدم و از روي فنر سالمي كه در سمت ديگه وجود داشت قرينه درست كردم.

فنر دست ساز جديد رو در جاي خودش نصب كردم.قيفي بوق رو چند بار گذاشتم و با چرخش اون از كار كرد برگردان اشاره مطمئن شدم( قيفي بوق داراي چند زائده هست كه كار اونها فشار آوردن به فنرهاي برگردان و برگرداندن دسته اشاره هست)
    كمي اون رو رگلاژ كردم و در نهايت به درستي كار كرد.

كمي گريس نسوز براي روان شدن قطعات متحرك و قسمتهايي كه در معرض فرسايش هست زدم.

واشر انتهاي فنر رو ميگذاريم

و بعد فنر انتهاي قيفي بوق

سپس قيفي بوق. سمت صحيح اون رو در نظر بايد داشت.

صفحه قفل كننده فرمان را هم گذاشتم.قسمت كنگره دار اون در عقب و سمت داراي كاور پلاستيكي در جلو قرار ميگيره.

براي نصب فنر نگهدارند به كمك نفر دومي احتياج هست كه يكي با دست كل مجموعه را به سمت داخل فشار بده تا اون فنر بزرگ جمع بشه و نفر دوم هم با لبه آچار دو سو خار رو جا بزنه.
    براي اينكه كار راحتتر انجام بشه بايد ميل فرمان رو از سمت داخل موتور با يه اهرم مناسب فشار بديد تا قسمتي از اون كه اين قطعات روش سوار ميشه بيشتر بيرون بياد و كار جا زدن خار فنري بهتر انجام بشه.
    ميل فرمان شورلت حالت تلسكوپي داره و بخاطر ايمني بيشتر هنگام تصادف بصورت كشويي ساخته شده تا نيرو ضربه در طول اون كاهش پيدا كنه و به راننده منتقل نشه.

بعد از جازدن خار فنري، مابقي قطعات را هم به همان شكلي كه باز كرديم ميبنديم..
    امروز خواستم بجز اين روش خودم براي باز و بسته كردن غربيلك فرمان، روش ديگه اي ياد بگيرم.
    در سايتهاي ايراني كه اصلا هيچ چيزي در مورد مسائل فني خودروهاي آمريكايي نديدم..نه راهنمايي نه تصويري..( اگر شما دوستان چيزي پيدا كرديد اينجا بگذاريد)
    در سايتهاي حرفه اي آمريكايي جستجو كردم..
    چيز زيادي نديدم جز چند راهنمايي بسيار ساده و كوتاه بدون هيچ تصويري و از ريزه كاريها و مشكلات هم حرفي نزده بودند..
    جالب اينجاست كه در مورد روش تعويض يا تعمير دسته راهنما هيچ چيزي نبود جز همون توضيحات بسيار ساده و ابتدايي و بدون عكس و حتي يك سايت آمريكايي اين سوال رو گذاشته بود تا اگر كسي وارد بود جواب بده!!!

14. 10 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه زادمهر...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این لینک تو تی تی خیلی آموزندست
    از آقای علی هافکلاچ که مثل خودتون دست به آچاره

16. 5 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi3573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

12

نقل قول نوشته شده توسط زادمهر...زادمهر...زادمهر...زا مهر...زادمهر...زادمهر...زادمه ر...زادمهر...زادمهر...زادمهر... زادمهر...زادمهر...زادمهر...زا مهر...زادمهر...زادمهر...زادمه ر...زادمهر...زادمهر...زادمهر... زادمهر...زادمهر...زادمهر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام ببخشید دیر شد میشه قیمت بوستر رو بهم بگی؟
    راستی خبری از سالم بودن موقع مصرفش داری یا نه؟
    شماره یادت رفت زادمهر!!

پی ام کن..

18. 2 کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همگی! اینقدر نیومدم تو سایت که پسوردمو یادم رفته و مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم! خدمت شما عرض شود که شورلت ایمپالای 64 که بازسازی می کردم تموم شد و عکساشو میذارم که دوستان ببینند!

20. 5 کاربر از saeed_logan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •