تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 1138 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    ایا جیپ ارزش بازسازی داره ؟
    هزینه هاش چه جوریه ؟
    آیا می شه روی جیپ 4 سیلند یه موتور 6 یا 8 سیلندر گذاشت ؟
    جیپ چه رنگی باشه بهتره ؟
    مدلهاي مختلفي از جيپ داريم( البته منظور من توليدات خود شركت آمريكن موتورز هست كه تحت نام جيپ JEEP ساخته ميشه)
    واژه JEEP مخفف اين جمله است: JUST ENOUGH FOR ESSENTIAL PART به معني كلي آن ميشود تنها وسيله براي كارهاي ضروري.
    در مورد ارزش داشتن و يا نداشتن اين بستگي داره كه ارزش از نظر شما چي باشه؟
    كلاسيك بودن؟ بله ارزش داره اما تحت شرايطي..
    گذاشتن موتورهاي مختلف روي خودروهاي گوناگون تقريبا انجام شدنيه اما بر اساس قوانين راهنمايي و رانندگي تغيير در فرم اتاق يا تعداد سيلندر ممنوع هست..البته مواردي ديدم كه اين تغييرات انجام شده و ظاهرا در سند خودرو هم ثبت شده..حالا چطوري؟ اينو بايد از راههاي ديگه انجام داده باشن..!!
    اگر قصد داريد جيپ چهار سيلندر بخريد و بازسازي كنين توصيه اول من اينه كه اصلا سراغ جيپ ويليز آمريكايي كه چهار سيلندر هست نروي..( يكي داشتم و مصيبتها سرش كشيدم!!)
    و البته اينكه جاي كافي براي موتور شش يا هشت سيلندر هم نداره( كاپوت مدلهاي شش و يا هشت سيلندر كشيده تر هست)
    اگر واقعا دنبال جيپ كار درست ميگردي من توصيه ميكنم اول برو سراغ مدلهاي گلدن ايگل كه هشت سيلندرهاي خوبي دارن..براي بازسازي هم زيبا ميشه و جذابيت خوبي داره..
    در مورد رنگ هم اين باز به سليقه خود شما بستگي داره..

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

مدلهاي مختلفي از جيپ داريم( البته منظور من توليدات خود شركت آمريكن موتورز هست كه تحت نام جيپ JEEP ساخته ميشه)
    واژه JEEP مخفف اين جمله است: JUST ENOUGH FOR ESSENTIAL PART به معني كلي آن ميشود تنها وسيله براي كارهاي ضروري.
    در مورد ارزش داشتن و يا نداشتن اين بستگي داره كه ارزش از نظر شما چي باشه؟
    كلاسيك بودن؟ بله ارزش داره اما تحت شرايطي..
    گذاشتن موتورهاي مختلف روي خودروهاي گوناگون تقريبا انجام شدنيه اما بر اساس قوانين راهنمايي و رانندگي تغيير در فرم اتاق يا تعداد سيلندر ممنوع هست..البته مواردي ديدم كه اين تغييرات انجام شده و ظاهرا در سند خودرو هم ثبت شده..حالا چطوري؟ اينو بايد از راههاي ديگه انجام داده باشن..!!
    اگر قصد داريد جيپ چهار سيلندر بخريد و بازسازي كنين توصيه اول من اينه كه اصلا سراغ جيپ ويليز آمريكايي كه چهار سيلندر هست نروي..( يكي داشتم و مصيبتها سرش كشيدم!!)
    و البته اينكه جاي كافي براي موتور شش يا هشت سيلندر هم نداره( كاپوت مدلهاي شش و يا هشت سيلندر كشيده تر هست)
    اگر واقعا دنبال جيپ كار درست ميگردي من توصيه ميكنم اول برو سراغ مدلهاي گلدن ايگل كه هشت سيلندرهاي خوبي دارن..براي بازسازي هم زيبا ميشه و جذابيت خوبي داره..
    در مورد رنگ هم اين باز به سليقه خود شما بستگي داره..
    سلام
    ممنون از جواب های کامل و خوبتون
    راستش یه جیپ هست چهار سیلندر مثل این جیپ های قدیمی که توی ارتش بود فقط رنگش سبزه تقریبا سبز پسته ای موتورش هم تقریبا سالمه می گم بخرمش کارهاش رو انجام بدم برای مصارف بیابونی استفاده کنم
    به نظر شما خوبه ؟
    جیپ گلدن ایگل هم خوبه اما چون تجربه اولم هست با همین شروع کنم تا بعدش
    راستی قیمت قطعاتش چه جوریه ؟
    قیمت جیپ (مدل های مختلف) رو هم اگه دارید بگید ؟
    بازم ممنون

داره خودمونی میشه KAMAL_CAMARO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یک مدل کیا هم هست به نام جیپ میشناسنش ، 4 سیلندر ،

یکی از دوستای ما یکیشو گرفت ، 4 سیلندر ، ارتشی ، البته فکر میکنم دهه 80 باید باشه ، هنوز درست درمون تست نکردیم ببینیم چطوره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

داش كمال خوبي؟اقا خوشحال شدم كه يكي از امريكايي بازاي خوبو اينجا ديدم.
    چارجر 69 پخ شد.
    دوستان يه مكوان 460 سوپر شارژ هم موجوده.بدنه و فني در حد.عكسشم تو عكسا ميذارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

كسي امار كامارو 1969 نداره؟
    فقط 69 اگه ميشناسيد يه ندا بديد.در هر وضعيتي

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    ممنون از جواب های کامل و خوبتون
    راستش یه جیپ هست چهار سیلندر مثل این جیپ های قدیمی که توی ارتش بود فقط رنگش سبزه تقریبا سبز پسته ای موتورش هم تقریبا سالمه می گم بخرمش کارهاش رو انجام بدم برای مصارف بیابونی استفاده کنم
    به نظر شما خوبه ؟
    جیپ گلدن ایگل هم خوبه اما چون تجربه اولم هست با همین شروع کنم تا بعدش
    راستی قیمت قطعاتش چه جوریه ؟
    قیمت جیپ (مدل های مختلف) رو هم اگه دارید بگید ؟
    بازم ممنون
    از لطف شما متشكرم
    توي ايران به طور عرفي به هر خودروي كروكي 4*4 جيپ گفته ميشه در حاليكه خيلي از اونها اصلا ساخت شركت جيپ نيستند..حالا مدلهاي ساخت ايران كه به نام شهباز معروف هستند( و مدلهاي جديدتري كه به نام صحرا معروفند) را ميشه يه جورايي از خانواده جيپ بناميم اما مثلا ما مدلهاي ساخت روسيه رو هم داريم به نام ميول و يا ساخت كره جنوبي به نام كا ام ( K M ) و شما بايد اول ببيني اين مدلي كه قصد خريد داريد واقعا از خود شركت جيپ آمريكا ساخته شده يا نه؟ حتي مدلهاي ديگه اي هم هست كه اسرائيل ساخته و من تعداد كمي از اونها رو در ايران ديدم و واقعا مدلهاي جالب و كارآمدي هستند بخصوص كه اكسلهاي سه تكه و انعطاف پذيري دارند و گويا براي پرتاب از هواپيما و فرود با چتر آماده شدند و براي عمليات كماندويي ساخته شدند.
    اگر ايني كه شما ميگين قبلا در ارتش بوده احتمالا از مدلهاي ويليز قديمي هست كه در صورت تميز بودن ارزش كلاسيك داره.مثل نمونه زير:

اما تصور كنم شما براي استفاده off road ميخواهيد پس ديگه دنبال كلاسيك بودنش نيستين..موتورهاي چهار سيلندر جيپ همونطوري كه قبلا گفتم خيلي دردسر ساز هستند.منظورم مدلهاي ساخت شركت جيپ بود. سوپاپهاي دود اونها به صورت سروته توي ديواره سيلندر نصب شده و خيلي از اونها( در نمونه هاي اوليه) فيل تر روغن ندارند..رادياتور اونها هم معمولا كوچيك هست و همين باعث زود گرم كردن و سوختن سوپاپ و واشر سرسيلندر ميشه( بلايي كه بارها سر خودم آمد!!) و البته قدرت چنداني هم ندارن.( در مقايسه با يك موتور شش يا هشت سيلندر)
    من توصيه ميكنم اگر قصد خريد يك مدل چهار سيلندر رو داريد سراغ مدلهاي ساخت كره برين كه گويا موتورهاي ژاپني ميتسوبيشي روي اونها سوار هست. مثل همين جيپهاي صحرا ساخت ايران.كيفيت خوبي هم دارن و قطعات اونها هم پيدا ميشه.اما اگر واقعا قدرت رو طالب هستيد مدلهاي شهباز شش سيلندر خيلي خوب هستند و موتورهاي خوبي از آب در‌آمده.
    در مورد قطعات به نظر من مثل بقيه ماشينهاي قديمي ممكنه كمي مشكل بتونين قطعه رو پيدا كنين البته توصيه ميكنم به يدك فروشهاي اون مدل مراجعه كنين و بيشتر پيگير بشيد چون خودم هم سالهاست ديگه طرف جيپ نرفتم.
    در مورد قيمتها هم باز مثل خيلي از ماشينهاي قديمي هركي ميتونه يه قيمتي بده. مثلا من جيپ كا ام ديدم قيمت زده 5 ميليون تومان. حالا ممكنه من باشم اون رو بيشتر از 1.800 قيمت نزنم. يا شايد هم كمتر.
    پيشنهاد ميكنم توي خريد عجله نكنين و موارد بيشتري رو در نت يا بصورت مستقيم چك كنين تا اطلاعات بيشتري بدست بياريد..
    Last edited by camaro lt; 24-09-2011 at 11:41.

8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در ادامه صحبتهای دوست عزیزمون camarolt باید بگم اگه دنبال یه جیپ خوب میگردید بعد از مدلهای golden eagle میتونید مدلهای cj7 و رنگید رو هم در نظر بگیرید که بیشتر مدلهای 6 سیلندر وارد شده از آمریکا به ایران cj7 هست البته شهبازهای مسقف 6 سیلندر هم بودن .
    رنگید یک مدل خیلی خوب هستش که تقریبا اواخر دهه 70 تولید شد و بعدا هم با رابیکون جایگزین شد .
    خود من شدیدا مدل cj7 رو دوست دارم .

10. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

بابا دمتون گرم گل کاشتین
    تا حالا همچین جایی رو ندیده بودم که این قدر خوب جواب ادم رو بدن

داره خودمونی میشه KAMAL_CAMARO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان یک سوال اساسی !

من میخوام برای بلیزر لاستیک بگیرم ،

لاستیک مد نظرم 33x12.5R15 هستش که فکر میکنم میشه 315-75-15

شما چه پیشنهادی دارین !

خود من ترجیح میدم گل درشت (M/T) باشه !

ولی اصلا از مارک و غیره سر در نمیارم !

حدود قیمتی از لاستیک دارید ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من فكر كنم اول بايد ببينيد كه بيشتر دنبال چه جور استفاده اي از بليزر هستيد؟ off road يا in road؟ معمولا براي off road از لاستيكهاي بزرگتر با عاج درشت استفاده ميشه تا ناهمواريها رو به راحتي رد كنه و اصطكاك عاجها با سطح زمين بيشتر باشه. البته چون لاستيكها بزرگتر و داراي عاج درشتر هستند نميشه انتظار سواري سرعتي در خيابان رو از اونها داشت. و برعكس لاستيكهاي با عاج كمتر و ديواره كوتاهتر براي سواري خياباني و جاده خوب هستند. توي جيپ هم اينطور بود و اونهايي كه خواهان سواري به نسبه بهتري بودند لاستيكهاي عاج درشت استاندارد جيپ رو با لاستيك ميني بوس عوض ميكردن..
    فكر كنم 315 كه ديواره بلنددي داره در كل براي هر دو مورد مناسب باشه.گويا لاستيكهاي نيسان پاترول هم به اون ميخوره. همينطور مدلهاي جيپ شهباز و صحرا.
    از قيمت لاستيك من الان چندان اطلاعي ندارم ، فكر كنم اينو ديگه بايد از يه لاستيك فروش بپرسيد.

14. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •