تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 1138 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

[

, بیوک ریویرا مدل 1980 , دو درب , 8سیلندر - فول اتومات
    09121176888و77891285

, کادیلاک یشمی مدل61 , بامعاینه فنی وبیمه
    09382576103

, بیوک ریگال (استثنایی) , دو درب ، در وضعیت عالی , مدارک کامل ( به علت مسافرت )
    09125778818

, کاپریس دودرب آبی , مدل 1978 بیمه و معاینه , فنی فوق العاده سالم
    09194628500

, بیوک ایران B3 مدل64 , سفید-بیمه-سالم , فابریک
    09192181622

, بیوک سنچوری مدل 1977 , چهار درب - آبی متالیک , رنگ فابریک ،کاملاً سالم 13میلیون
    09123076293

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

صادقی جان.....این رسمش نبود بیای اصفهان و خبر ندیا!!!!
    حداقل میگفتی با ایمپالا میومدم تا خانوداتون ببین تو همه جا ایران رفیق داری..
    تو اصفهان چه ایمپالایی دیدی؟مدل رنگ؟نکنه خود منو دیدی.

محمد به خدا قسم ايرانسلت رو گم كردم خدا خودش ميدونه كه وارد اصفهان شدم ياد تو و كامي افتادم
    ايشالا اينبار بيام قبلش هماهنگ ميكنم
    والا ايمپالا البالويي بود خدا شاهده چنان تميز بود كه كل خانواده ميخش شده بودن!!!!
    عكساش تو گوشي بابمه شب ميذارمشون

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

امروز رفتم پی پونتیاک پرسون پرسون رسیدم به تعمیرکار آمریکایی برعکس قبلی خیلی خوش برخورد بود(قبلیه زیاد اعصاب مصاب نداشت ) بهش گفتم آمار پونتیاک رو میخواستم گفت نگرد نیست گفتم خودم جلو همین تعمیرگاه خودت دیدم گفت اشتباه میکنی هرچی هم نشونه بهش دادم احتمالا نخواست بیاد بیاره بعد گفتم که خب حالا غیر از اون دیگه از یه کامارو یا پونتیاک آمار بده گفت نگرد هرچی بود از شهرای بزرگ اومدن بردن نمیدونم چرا ولی نخواست آمار بده
    من خودم کامارو سفید با طرح Z28 کامارو 78 و کامارو سپر فلزی دیدم همین چند وقت پیش اون پونتیاک رو هم شک ندارم که هنوز هست ولی ...

5. 2 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

درود دوستان .

حدود 10 روزی اصفهان و شیراز بود و کلا مرکز ایران بودم . کلا امریکایی خیلی خیلی کم دیدم که برخلاف تصورم بود . . . ایمپالا دو تا دیدم یدونه توی جاده آباده به شهرضا بود فکر کنم . یکی هم توی اصفهان . کاپریس و کادیلاک هم دو یه تایی دیدم . بیویک هم چندتایی بود که غیر از یکی که دقیقا نوی نو بود بقیه وضعیت خوبی نداشتن . یک عدد دوج جالب هم دیدم جلوپنجره اش یطورایی شبیه ریوییرا بود !! یک ثانیه دیدم متوجه نشدم چی بود ! توی اصفهان بود و فکر کنم توی خیابون عمود به خیابون حافظ ( هاتف احتمالا ) .

در کل انتظار بیشتر از اینها داشتم . . . تعداد که خیلی کم و دریغ از دیدن یدونه کوپه حتی ترکیده .

7. 3 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كاملا مشخصه كه نميخواد نشوني بده..حتما هموني كه شما گفتيد هست و شايد داره خودش روي قضيه كار ميكنه تا با يه قيمت خيلي مفت و ارزان بخره.. از اينجور رفتارها زياد ديدم و تازگي نداره.
    البته اگر شماره پلاك ملي اون ماشين رو داشته باشيد من شايد بتونم اسم و فاميل صاحبش رو در بيارم.

9. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

كاملا مشخصه كه نميخواد نشوني بده..حتما هموني كه شما گفتيد هست و شايد داره خودش روي قضيه كار ميكنه تا با يه قيمت خيلي مفت و ارزان بخره.. از اينجور رفتارها زياد ديدم و تازگي نداره.
    البته اگر شماره پلاك ملي اون ماشين رو داشته باشيد من شايد بتونم اسم و فاميل صاحبش رو در بيارم.
    نه شمارشو که یادم نیست
    دوستان یه ایمپالا 92 اهواز هست آبی رویال فوق العاده شیک و تو چشم خلاصه خیلی ظاهره دلفریبی داره فروشیه ظاهرا 15 میلیون

11. 2 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درود دوستان .

حدود 10 روزی اصفهان و شیراز بود و کلا مرکز ایران بودم . کلا امریکایی خیلی خیلی کم دیدم که برخلاف تصورم بود . . . ایمپالا دو تا دیدم یدونه توی جاده آباده به شهرضا بود فکر کنم . یکی هم توی اصفهان . کاپریس و کادیلاک هم دو یه تایی دیدم . بیویک هم چندتایی بود که غیر از یکی که دقیقا نوی نو بود بقیه وضعیت خوبی نداشتن . یک عدد دوج جالب هم دیدم جلوپنجره اش یطورایی شبیه ریوییرا بود !! یک ثانیه دیدم متوجه نشدم چی بود ! توی اصفهان بود و فکر کنم توی خیابون عمود به خیابون حافظ ( هاتف احتمالا ) .

در کل انتظار بیشتر از اینها داشتم . . . تعداد که خیلی کم و دریغ از دیدن یدونه کوپه حتی ترکیده .
    ماشین قدیمی که اصفهان خیلی کم شده هر چی هم هست کسی دیگه از خونه این ماشین ها رو بیرون نمیاره اگرم بیارن بیشتر 5شنبه و جمعه میارن بیرون.

13. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز رفتم پی پونتیاک پرسون پرسون رسیدم به تعمیرکار آمریکایی برعکس قبلی خیلی خوش برخورد بود(قبلیه زیاد اعصاب مصاب نداشت ) بهش گفتم آمار پونتیاک رو میخواستم گفت نگرد نیست گفتم خودم جلو همین تعمیرگاه خودت دیدم گفت اشتباه میکنی هرچی هم نشونه بهش دادم احتمالا نخواست بیاد بیاره بعد گفتم که خب حالا غیر از اون دیگه از یه کامارو یا پونتیاک آمار بده گفت نگرد هرچی بود از شهرای بزرگ اومدن بردن نمیدونم چرا ولی نخواست آمار بده
    من خودم کامارو سفید با طرح Z28 کامارو 78 و کامارو سپر فلزی دیدم همین چند وقت پیش اون پونتیاک رو هم شک ندارم که هنوز هست ولی ...
    چندسال پیش منم یه پونتیاک قرمز در مغازه اش دیدم که البته معلوم بود خیلی وقته اونجاست، لاستیک های ترکیده، رنگ پریده، شیشه های نیمه شکسته، تودوزی پاره پوره معلوم بود رها شده است راستش کسی 5 سال پیش یه همچین چیزی رو لقمه دندون گیری نمیدونست چون از این بهتر خیلی زیاد و بی دردسر در دسترس بود. فک کنم برادرم ازش عکسم گرفت اما پلاک ملی هنوز اون موقع ها نبود - حدود 5 سال پیش - ماشینه تا جایی که یادمه دنده اتومات بود، اون عکس ه رو اگه پیدا کردم میذارم که فک نکنم هنوز داشته باشتش بعد از چند سال ...
    یه کامارو البالویی نه چندان تمیز که فک کنم 75 یا 6 بود و پلاک اصفهان بود ( ایران 13 ) حدود یه سال پیش تو خرمشهر دیدم فک کنم همونو میگید، درسته؟ طرف های دانشگاه پیام نور بود
    Last edited by amiva; 16-09-2011 at 16:14.

15. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چندسال پیش منم یه پونتیاک قرمز در مغازه اش دیدم که البته معلوم بود خیلی وقته اونجاست، لاستیک های ترکیده، رنگ پریده، شیشه های نیمه شکسته، تودوزی پاره پوره معلوم بود رها شده است راستش کسی 5 سال پیش یه همچین چیزی رو لقمه دندون گیری نمیدونست چون از این بهتر خیلی زیاد و بی دردسر در دسترس بود. فک کنم برادرم ازش عکسم گرفت اما پلاک ملی هنوز اون موقع ها نبود - حدود 5 سال پیش - ماشینه تا جایی که یادمه دنده اتومات بود، اون عکس ه رو اگه پیدا کردم میذارم که فک نکنم هنوز داشته باشتش بعد از چند سال ...
    یه کامارو البالویی نه چندان تمیز که فک کنم 75 یا 6 بود و پلاک اصفهان بود ( ایران 13 ) حدود یه سال پیش تو خرمشهر دیدم فک کنم همونو میگید، درسته؟ طرف های دانشگاه پیام نور بود
    کامارو آلبالویی یه 78 (سپر فایبرگلاسی) هم بود که همیشه جلوی دفتر منطقه آزاد پارک میکرد اون سپر فلزی رو هم پمپ بنزین دیدم
    پونتیاک قرمز رو هم قبلا دیدم همون حدود 5 سال پیش هم جلوی تعمیرگاه دیدم هم یه بار جلوی مدرسه مون
    ولی این کسی که ازش آمار گرفتم یه تعمیرکار دیگه بود نه اونی که توی جاده آبادان خرمشهره

17. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    بلاخره یه بیوک ایران خریدم
    دوست داشتم بیوک b5 بخرم ولی مثل اینکه b3 قسمت ما بود.

19. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •