تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 440 از 1138 اولاول ... 340390430436437438439440441442443444450490540940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,391 به 4,400 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان راستش رو بخواین من از روز اول میخواستم کامارو بخرم نمیدونم چی شد رویال خردیم..خر شدم...ولی ماشین رو جمع کردم هر جور بود ....حالا پشیمون شدم...آمریکایی میخوام فقط هم کامارو میخوام...کسی کامارو کاردار سراغ داره که تا 2 میلیون تومان باشه....آخه ماشینم رو 2.5 میخرن....2 تومان هم خودم دارم..واسه همین میخوام کاردار باشه که خودم یواش یواش جمع کنم...کسی سراغ داشت خبر بده تو رو خدا من مشهد هستم ولی ماشین هر جا باشه فرقی نداره

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همه ما آمريكايي بازها دنبال همين مورد ميگرديم!! پيدا كردي خبر بده!!
    ديگه اينجور موارد خيلي خاص و كمياب و نادر شده..پارسال عكسهايي از يه محل كه گويا نزديك مشهد بود اينجا گذاشته بودن كه پر بود از آمريكايي براي فروش..تميز..داغون..اوراقي..ني مه سالم..له شده..كج و كوله..چپ شده..همه جور..
    يه تحقيقي بكن ببين واقعا چنين جايي هست؟ اينجا نتيجه رو بگو..

3. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ديگه اينجور موارد خيلي خاص و كمياب و نادر شده..پارسال عكسهايي از يه محل كه گويا نزديك مشهد بود اينجا گذاشته بودن كه پر بود از آمريكايي براي فروش..تميز..داغون..اوراقي..ني مه سالم..له شده..كج و كوله..چپ شده..همه جور..
    جسارت نباشه ولی به نظر من شما خیلی ناامید هستی یا شاید هم انتظار یه لقمه ی حاضر و آماده داری
    مطمئن باش ماشینهایی همین گوشه کنارا هست که من به شخصه بعد از دیدنشون تا چند روز شوکه بودم(بدون اغراق)
    منم فکر میکردم دیگه این حرفا فقط ساخته ی اذهان خوش خیاله ولی یکم که گشتم دیدم نه بابا کلی خبر هست این دور و بر که هرکدومش میتونه چند آمریکایی باز رو بهت زده کنه
    مثلا من از چندتا ماشین خبر دارم که از گفتن اسامیشون معذورم به دلیل اینکه واسه خودم نشون کردم
    ولی برای اثبات صحبتهام توی خوزستان یه شورلت مالیبو یه ترنس ام 77 یه ریویرا صفر کیلومتر سراغ دارم البته از این بیشتر هم میشناسم ولی اسم اونارو نمیتونم بگم دلیلش رو هم رک و پوست کنده دو خط بالاتر گفتم
    یه کامارو 70 Z28 (واقعی) رو هم دزفول میشناختم که یه نفر از همدان اومد و خریدش 500 هزار تومن ماشین از لحاظ تزئیتان تقریبا کامل بود
    باید دنبال این ماشینا گشت و خسته نشد وگرنه غیرممکنه از توی نت بتونی آدرس یه ماشین کلاسیک آمریکایی رو گیر بیاری که صاحبش بخاطره بی خبر بودن از قیمتها داره مفت میفروشه ماشینو چون این موارد پیش نمیاد که یه نفر بیاد بگه یه چارجر 69 موتور روشن سراغ دارم 2 تومن طرف میفروشه. بخاطره اینکه طرف اونقد ناشی نیست که خودش از خیر چاجر 2 تومنی بگذره و بیاد به بقیه خبر بده
    اون ماشینهایی که نام بردم جز کوچیکترین ماشینهایی هستن که سراغ دارم مثلا یدونه ماشین سراغ دارم که به جرئت میگم توی خود آمریکا هم نایابه و اگه بخوام اسمشو بگم دیگه عمرا عکس اون ماشینو هم نمیبینم چه برسه بخوام بخرمش

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مثلا من از چندتا ماشین خبر دارم که از گفتن اسامیشون معذورم به دلیل اینکه واسه خودم نشون کردم
    یه شورلت مالیبو یه ترنس ام 77
    یه ریویرا صفر کیلومتر سراغ دارم ا
    یه کامارو 70 Z28 (واقعی)
    ...
    داداش شما چند تا ماشین میخوای بخری مگه؟! نهایتا یکی دوتاشو آدم برا خودش نشون میکنه بغیشو میگه بقیه که الان موفعیتشو دارند بخرن، چه اشکالی داره؟! البته فک نکنی برا خودم میگم، من فعلا یه مورد سراغ دارم (کامارو 78 Z28 سفید) که توسط دوست برادرم یکی دو ماهی هست داره باز سازی میشه قولش رو داده بعد که باهاش مسابقه داد نگه اش داره برا ما. طرف رو شاید بشناسید هم تو کار جمع کردنه هم مسابقه: شهرام اسلمی

البته یه جورایی هم باهات موافقم : این ماشین ها هنوز گیر میاد نمونه اش همین بنده خدا، میدونه فلان ماشین خاص تو شیراز مال کیه ... ! چون واقعا وقت میذاره و البته بقیه هم اگه چیزی ببینن چون اینو میشناشین که تو این کاره بهش اطلاعات میدن، فقط هم تو کار آمریکایی نیست. همین کامارو رو خریده 2.5 اما خب کار داشت، از این آدم هایی هست که عشق ماشینه و یه گاراژ داره خودش همه کار میکنه...

6. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

داداش شما چند تا ماشین میخوای بخری مگه؟! نهایتا یکی دوتاشو آدم برا خودش نشون میکنه بغیشو میگه بقیه که الان موفعیتشو دارند بخرن، چه اشکالی داره؟! البته فک نکنی برا خودم میگم، من فعلا یه مورد سراغ دارم (کامارو 78 Z28 سفید) که توسط دوست برادرم یکی دو ماهی هست داره باز سازی میشه قولش رو داده بعد که باهاش مسابقه داد نگه اش داره برا ما. طرف رو شاید بشناسید هم تو کار جمع کردنه هم مسابقه: شهرام اسلمی

البته یه جورایی هم باهات موافقم : این ماشین ها هنوز گیر میاد نمونه اش همین بنده خدا، میدونه فلان ماشین خاص تو شیراز مال کیه ... ! چون واقعا وقت میذاره و البته بقیه هم اگه چیزی ببینن چون اینو میشناشین که تو این کاره بهش اطلاعات میدن، فقط هم تو کار آمریکایی نیست. همین کامارو رو خریده 2.5 اما خب کار داشت، از این آدم هایی هست که عشق ماشینه و یه گاراژ داره خودش همه کار میکنه...
    من که همون نایابه رو واسه خودم نشون کردم دعا کنید بخرم بعد به عنوان شیرینی هرچی آدرس از مخفیگاه اینا بلدم میگم
    فقط یکیشون رو میخوام ولی نمیتونم آدرس بدم چون همشون یجا هستن و فرضا اگه آدرس مالیبو رو بدم آدرس اون ماشین کم یابه رو هم دادم و کار از کار میگذره
    البته ریویرا فرق میکنه ولی چون رابط بین من و صاحب ریویرا دوستمه و ریویرا هم ماشینه عموی دوستمه و خود دوستم هم شدیدا ریویرا رو میخواد از چنگ عمو در بیاره عمرا آدرس یا شماره نمیده ولی اگه خواستین عکس میذارم
    اگه درست خاطرم باشه ماشین سال 68 از گمرک ترخیص شده و 20 سال هم خواب بوده موتور 455 بیوکه یکم قطعاته لاستیکی بیرون ماشین مثله لاستیک روی سپر توی این مدت خورده شده ولی هرکس عکسشو ببینه متوجه کم کارکرد بودنش میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من که همون نایابه رو واسه خودم نشون کردم دعا کنید بخرم بعد به عنوان شیرینی هرچی آدرس از مخفیگاه اینا بلدم میگم
    فقط یکیشون رو میخوام ولی نمیتونم آدرس بدم چون همشون یجا هستن و فرضا اگه آدرس مالیبو رو بدم آدرس اون ماشین کم یابه رو هم دادم و کار از کار میگذره
    البته ریویرا فرق میکنه ولی چون رابط بین من و صاحب ریویرا دوستمه و ریویرا هم ماشینه عموی دوستمه و خود دوستم هم شدیدا ریویرا رو میخواد از چنگ عمو در بیاره عمرا آدرس یا شماره نمیده ولی اگه خواستین عکس میذارم
    اگه درست خاطرم باشه ماشین سال 68 از گمرک ترخیص شده و 20 سال هم خواب بوده موتور 455 بیوکه یکم قطعاته لاستیکی بیرون ماشین مثله لاستیک روی سپر توی این مدت خورده شده ولی هرکس عکسشو ببینه متوجه کم کارکرد بودنش میشه
    آقا من کامارو رو میخوام بقیه رو هم نمیخوام...من فقط کامارو میخوام..من بابام یک نوا داره که 20 سال خوابیده ولی اصلا طرفش نمیرم فقط کامار و میخوام...شما همون آمارش رو برام پیام خصوصی کن من در خدمتم شیرینی شما هم محفوظ هست

---------- Post added at 09:08 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------

نه بابا ...مشهد نیست..مشهدی ها یک آدمی هستن گرون فروش تا دلت بخواد....

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام بر جماعت آمريكايي باز چه خبرا!!!
    ميگم چه غوغايي شده اين چند صفحه آخر ما كه از بس گشتيم مرديم و هيچ!!!
    برادر من يه پي ام بده تا بريم با هم توي اون گاراژ اوني كه تو ميخواي رو من برات قولنامه ميكنم و مقداري بيعانه ميدم و اون ترنس ام77‌ رو بر ميدارم البته اگه به قيمت باشه نه فضايي!!!
    چند روز تعطيلي عيد فطر رفتيم اصفهان كه داخل شهر يه ايمپالا ديديم خدا شاهده چنان داشتم نگاهش ميكردم چيزي نمونده بود يه بچه دوچرخه سوار رو له كنم!!!
    ميدونم كه دهه 50 يا60 بود و چهار در پشت فرمون ازش عكس گرفتم و به زودي ميذارم كه ببينيد راننده ش هم يه پير مرد 70-80 ساله بود!!
    Last edited by رضا صادقی; 12-09-2011 at 08:33.

10. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ای بابا
    خدای نکرده من به قصده شیرینی و حق کمیسیون و پورسانت این حرفا رو نزدم راستیتش اصلا نه از دلالی خوشم میاد نه دلالی بلدم فقط قصدم این بود که بگم این ماشینا اونطور که اکثرا فکر میکنید نایاب نیست و باید خارج از نت دنبالشون گشت
    شرمنده همه هستم ولی تا وقتی اون ماشین رو نخریدم آماره بقیه رو لو نمیدم
    کامارو هم که سراغ ندارم ولی انصافا دیگه کامارو توی همین نت هم گیر میاد شما دیگه خیلی سخت میگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ای بابا
    خدای نکرده من به قصده شیرینی و حق کمیسیون و پورسانت این حرفا رو نزدم راستیتش اصلا نه از دلالی خوشم میاد نه دلالی بلدم فقط قصدم این بود که بگم این ماشینا اونطور که اکثرا فکر میکنید نایاب نیست و باید خارج از نت دنبالشون گشت
    شرمنده همه هستم ولی تا وقتی اون ماشین رو نخریدم آماره بقیه رو لو نمیدم
    کامارو هم که سراغ ندارم ولی انصافا دیگه کامارو توی همین نت هم گیر میاد شما دیگه خیلی سخت میگیری
    آره کامارو 10 میلیونی گیر میاد..اگه بخوام من حتی 5 میلیون بدم به کامارو ترجیح میدم خودم یک اوراقی جمع کنم بدونم زیرش چیه....
    راستی کسایی که دنبال آمریکایی هستن این رو ببینن خودم پیدا کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

دوستانی که دنبال کامارو هستن...امروز یک تعمیرکار گفت یک مدل 77 داره میده 4 میلیون تومان یک 78 داره میده 4 میلیون و پانصد هزار تومان ولی من چون نمیخواستم اونقدر پول بدم نگفتم بیار ببینم..گفتش ماشین ها سالم هست خود صاحبش سوار میشه...شماره تعمیر کار رو ندارم..کسی مشهد بود خواست بیاد بریم ببینه

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آره کامارو 10 میلیونی گیر میاد..اگه بخوام من حتی 5 میلیون بدم به کامارو ترجیح میدم خودم یک اوراقی جمع کنم بدونم زیرش چیه....
    راستی کسایی که دنبال آمریکایی هستن این رو ببینن خودم پیدا کردم
    کد:

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

دوستانی که دنبال کامارو هستن...امروز یک تعمیرکار گفت یک مدل 77 داره میده 4 میلیون تومان یک 78 داره میده 4 میلیون و پانصد هزار تومان ولی من چون نمیخواستم اونقدر پول بدم نگفتم بیار ببینم..گفتش ماشین ها سالم هست خود صاحبش سوار میشه...شماره تعمیر کار رو ندارم..کسی مشهد بود خواست بیاد بریم ببینه
    بفرما اینا ممکنه به کاره شما بیاد امیدوارم هیچکدوم سرکاری نباشن
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •