تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 1138 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چند وقتي هست كه يكي از صفحات سايت تي تي رو نگاه ميكنم..فقط به عنوان مهمان چون واقعا ميبينم بار علمي خاصي نداره و گاهي از حداقلهاي دانش فني هم بهره ندارند..
    نمونه اونهم اينجاست..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند صفحه از اين رو بخونيد و بحثي كه در مورد كم كردن مصرف سوخت هست رو در نظر داشته باشيد...جوري از كم كردن سوخت حرف ميزنن كه انگار در مورد يه رژيم غذايي صحبت ميشه و اصلا هيچ مشكل خاصي بوجود نمياد!!
    هيچكس از اينها اصلا سوال كرده كه اگر قرار بود مصرف 18 درصد يه موتور 8 سيلندر 350 با قدرت 170 اسب رو بكنن 12 در صد!!( يا به ادعايي يكي از اونها 10 درصد!!!!) ديگه چه چيزي از اون قدرت 170 و شتاب و كشش باقي ميمونه؟؟؟؟
    و يا اصلا متوجه هستند كه اين كم كردن در نهايت به سوختن سوپاپها و صدمه ديدن سر سيلندر و رينگ و پيستون منجر ميشه؟؟؟؟؟
    و از همه بالاتر اگر واقعا انجام اين كار بدون وارد شدن صدمه و ايجاد مشكلي امكان پذير بود پس چرا خود شركتهاي سازنده با اونهمه امكانات تحقيقاتي نخواستند اين كار رو انجام بدن؟؟؟!!!
    اگر كسي اونجا دوست يا رفيقي داره و يا خودش عضو هست اين چند سوال و بپرسه ببينيم چيزي به ذهنشون خطور ميكنه؟؟
    من بليزر رو تا صدي 12 هم رسوندم..اما فقط براي آزمايش و نه استفاده..قدرت بشدت كم شده بود و واقعا ديگه چيزي از يه ماشين امريكايي باقي نمونده بود..بيشتر به يه پيكان دولوكس 1352 كه موتورش رينگ گشاد كرده باشه ميخورد تا يه بليزر با موتور 8 و سايز 350!!

جناب diyukis اگر رادياتور رو كامل عوض ميكني پس ببين ايا مخازن اون هم سالمه يا نه؟ اگر سالم بود نگه دار و بقيه را بفروش( كيلويي خريده ميشه) راديات خنك كن روغن گيربكس هم قيمت زيادي داره و احتمالا مال شما هنوز خوبه و كار ميده حتما نگه دار..اگر مخازن هم پوسيده بود گلويي درب راديات رو چك كن اگر سالم بود اون رو در بيار( احتمالا با لحيم متصل شده و يا اگر پرسي هست ميتوين با اره از انتهاي اون ببري) بعدها اين گلويي در صورتي كه سالم و آمريكايي باشه خيلي به دردت ميخوره.
    اگر راديات آلمينيوم خواستي بگيري تك لول بگير كه فقط يك لوله داره ولي همون يه لوله بسيار پهن و عريض هست( مثل رادياتهاي جديد پرايد) نكات مثبتي توي اين فرم هست كه يكي از اونها احتمال گرفتگي خيلي كمتر از نمونه هاي قديميه.
    درب رادياتور هم فقط آمريكايي بگير( يك شركت هندي براي كمپاني AC DELCO درب توليد ميكنه و خيلي خوب و با كيفيت ساخته شده)جنس درب از استيل ضد زنگ واقعي ساخته شده.
    وقتي كه همه چيز مرتب شد اول يك مايع ضد زنگ و رسوب بريز( يك ليتري توي بازار حدودا 3000 تومان هست) و مابقي اون رو آب رادياتور پر كن..( آب رادياتور سه ليتري دو نوع هست يكي 500 تومان كه معموليه و يكي 1000 تومان كه مواد نگهدارنده بيشتري داره) از آب لوله شهر يا تصفيه كننده خانگي يا آب مقطر يا آب برفك يخچال و اينجور چيزها به هيچ وجه استفاده نكن چون دوباره زنگ ميزنه و ميشه همون داستان الان..
    هر زمان كه خواستي آب رادياتور رو اضافه كني به مخزن سر ريز اضافه كن( اگر سيستم درست شده باشه نيازي به باز كردن درب راديات نيست مگر مواقعي كه بخواهي بازديد كاملي انجام بدي) هر سه يا چها ر بار كه آب رادياتور اضافه ميكني يكبار هم مايع ضد رسوب و زنگ اضافه بكن( ضد جوش هم بهش ميگن) با اين كار سطح مواد نگهدارنده ضد جوش و رسوب را در حد بالا نگه ميداري و جلوي زنگ زدگي گرفته ميشه. ريختن آب رادياتور به تنهايي كافي نيست و در دراز مدت دوباره زنگ ميزنه( البته شدت اون از آب معمولي كمتره) سالي يك بار هم كل اب راديات رو عوض بكن چون اينهم عمر مفيدي داره..مثل روغن موتور و گيربكس.
    Last edited by camaro lt; 22-07-2011 at 22:46.

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

این لانه زنبوری رو اگه سالمه زود بخرش وگرنه میرم شماره رو به علی جمهیری میدم که اونم دنبال همینا بود
    ولی اگه رینگ زدگی شدیدی نداشته باشه زیباترین رینگ پونتیاک هستش
    حالا اینبارو به هافکلاچ هیچی نگو .شیرینیت بجاست.هواتو دارم.اگر رینگش واقعا سالم باشه می ارزه.البته قیمتش کمی تنده به هر حال.البته این نظر منه.
    ای بابا کم کردن مصرف؟؟بنظرتون امکان داره آمریکایی صدی 10 بنوشه؟؟مگر اینکه 4 سیلندرش کنیم.کلا مدتیه جو خوبی تو تی تی حاکم نیست.بوی دلالی میاد ازش.یه عده دارن دلالی میکنن.اما بچه های خوب هم زیاد داره.در ضمن کسی که آمریکایی سوار میشه نباید به فکر سوخت باشه.منم زیاد تو مباحث شرکت نمیکنم به چند دلیل.دلیل اولش ضعف علمی خودم.دلیلی نمیبینم توی هر زمینه ای اظهار نظر کنم.دلایل دیگه هم گفتن نداره.

علی اقا رادیاتور تک لول بگیرم؟؟؟مطمئنید جواب میده؟خیلی ها تاکید داشتن رو 4 لول یا 5 لول؟؟
    رادیاتور مخصوص آمریکایی هست تو بازار یا باید یونیورسال بخریم و بخورونیم بهش؟؟
    Last edited by diyukis; 22-07-2011 at 23:04.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

الان دقيقا نميدونم كه چه مدل رادياتي براي آمريكايي توي بازار هست. من اگر بخوام بگيرم اول ميرم سراغ شركت رادياتور ايران و سوال ميكنم ببينم يكي براي من بسازند( كامل با مخزن ) چقدر در مياد؟
    در مورد چند لول بودنش ديگه حداقل 5 لول باشه خوبه چون كولر هم ميخواهي نصب كني. اما اينكه مسي باشه يا آلمينيوم اين به دو چيز بستگي داره
    اول قيمت اون كه من فكر ميكنم اگر بگيري با توجه به كارايي خوبي كه داره منطقي باشه.
    مورد دوم اينه كه راديات آلمينيومي ديگه نميتونه مخازني مثل مسي داشته باشه كه بهش لحيم بشه. اگر مخزن از نوع آلمينيومي باشه بايد ببينيم اصولا كارگاه يا كارخانه يا هست كه بتونه اين نوع مخازن رو براي اين مدل راديات بسازه يا نه( چون الان رادياتهاي آلمينيومي كه توليد ميشه همه مخازن پلاستيكي دارند و به راديات پرس شده) اين چيزيه كه بايد از همون كارگاه يا نمايندگي سوال كنين.
    كارايي راديات تك لول بخاطر عريض بودن لوله كه سطح تماس بالايي بوجود مياره هست. اگر يه نگاه به راديات پرايد هاي جديد بندازيد ميبيني كه فقط يه لوله داره ولي پهن و مسطحه و سطح تماس زيادي با آب داخل و هواي بيرون ايجاد ميكنه.

زده سقف ماشين رو بريده و نابودش كرده از اصالت انداخته با چه رويي 10 تومان هم قيمت زده!!

Last edited by camaro lt; 23-07-2011 at 12:33.

5. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

این لینک محصولات ایران رادیاتوره
    بنظرتون کدومشو میشه به ماشین خوروند؟؟اصلا این کار صحیح هست؟
    من امروز زنگ زدم نمایندگی گرگان ایران رادیاتور.گفت اگر رادیاتور ماشینو ببینیم میشه یکی براش ساخت. از این مدل حرفا.نظرتون چیه؟
    تازه گفت آلومینیومی هم 1 لول و 2 لول بیشتر نداره.
    درسته؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام به همه دوستان.روز بخیر

امرزو رفتم سراغ نمایندگی ایران رادیاتور.در مورد رادیات پونتیاک سوال کردم که فرمودن باید اندازه فابریکش ساخته بشه.
    قیمت هم حدودا 250 چوق آب میخوره.که با هزینه نصب بیشتر میشه.
    سوالم اینه
    کیفیت رادیاتور ایران چطوره؟؟پاسخگو هست؟
    تووو بازار ایران رادیاتور های خارجی با کیفیت هست؟؟؟مابه التفاوت قیمت ایرانی و خارجی چنده؟؟

میریم سراغ مقوله کولر.
    قیمت کمپرسور کولر پژوه 405 240 هزار تومان که با هزینه شیلنگ ها و رادیات کولر و اواپراتور 459 هزار تومن در میاد
    سوالم اینه
    اول اینکه قیمت خوبه؟؟
    دوم اینکه کمپرسور 405 پاسخگوی نیاز من هست؟؟؟
    ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

من توي خوزستان با توجه به آب و هوا تا حالا نديدم كسي كولر غير اريجينال نصب كنه و كاملا راضي باشه ! اما در مورد شما و آب و هواي خنكي كه هست اونجا فكر نمي كنم چندان مشكلي باشه . ساندن ‍اپن خيلي مطرح هستش توي اين زمينه كه هم قيمت خوبي داره و هم خيلي ها استفاده كردن و جواب گرفتن .

در مورد 405 من اولين بار هستش كه مي شنوم .

10. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد راديات همينطور كه قبلا گفتم سوال اول اين هست كه مخازن رو چكار ميكنيد؟
    اگر مخازن همين رادياتي كه داريد سالم هست ميشه اونها رو روي شبكه مسي نو نصب كنين..
    اگر خراب هستن پس بايد مخزن نو يا دست دوم سالم هم گير بياريد و همه رو با هم منتاژ كنين..
    اما در مورد راديات آلمينيومي به هيچ عنوان مس با آلمينيوم جوش نميخوره و لحيم كاري انجام نميشه.تنها راهي كه داره پرس هست كه اونهم مخازن پلاستيكي رو به شبكه المينيومي پرس ميكنن مثل ماشينهاي جديد. اين سوال رو بايد ازشون بپرسيد كه براي مخازن بر روي شبكه آلمينيومي چه راهي سراغ دارند؟
    در مورد كولر كمپرسور مختلف زياد هست و ميتونيد از مال پرايد هم استفاده كنيد و تنها بايد جاي پايه مناسب براش ساخته بشه و لوله ها را هم پرس شلنگ بسازه( دقت كنين حتما پرس شلنگ و نه آماده) در مورد اواپراتور اگر غير از خود نوع آمريكايي كه شكل خاص رو بريا فرم داشبرد و يونيت كولر داره استفاده كنين احتمال زياد به مشكل برميخوريد. حتما از نوع خودش بايد باشه و غير از اون بايد در فرم محل اون دستكاري بشه.
    اين خوراندن اواپراتور يه ماشين به يكي ديگه كار چندان اصولي و جالبي نيست..

Last edited by camaro lt; 24-07-2011 at 12:18.

12. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

از دوستان بابت راهنمایی بسیار بسیار ممنونم

مخازن رادیات که سالم بنظر میرسه.ظاهر امر نشان دهنده وضعیت سالم اون هست.بیشتر خرابی رادیات ماشین مال شبکه هست که جوش لحیم شده و تقریبا عمرش به پایانه و بعضی قسمتاش به اصطلاح کور شده.

اون بحث جوش آلومینیوم به مسو اصلا به کل یادم رفت بپرسم.شمارشو دارم.البته قرار شده ماشینو ببرم پیششون که رادیاتو رویت کنن و نظر بدن.گفت اینطوری نمیشه نظر نهایی داد .

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

15. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دیروز رفتم یه مغازه که کارش تو راستای کولر و ادوات کولر بود.
    گفتم ماشینم آمریکایی و 8 سیلندره.
    گفت که کمپرسور 405 و پراید جواب نمیده.چون آمریکایی اکثرا دورش بالاست این کمپرسور ها جوابگو نیست.پیشنهاد ایشون استفاده از کولر های دوو بود که کیفیت خوبی داشتن.البته اگر اصلش پیدا بشه.

بنظرتون گفته های ایشون درست بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •