الکتراااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
ماشین رویاهای من آخه چرا.......
برگرفته از سایت تی تی
الکتراااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
ماشین رویاهای من آخه چرا.......
برگرفته از سایت تی تی
وای خودشم چی بود
الکترایی که من و علی شکار کرده بودیم هم همین اتاق بود هارد تاپ خیلی متاسفم واسه صاحبش
================================
در مورد کمپر های امریکایی هم باید بگم شاید نا شناخته ترین اونها gmc motor home بود که فعلا من از دو تا خبر دارم یکی تبریز بود که متاسفانه دست یک دلالی افتاد و فروختش کرج این نمونه که میگم خیلی بکر بود .
دومی که تازه دوستان عکسش رو گذاشتن سبز یشمی هستش اونم نسبتا سالم هستش
این موتور هوم ویژگیهای جالبی داشت که میتونم بگم امروز تو کمتر کمپری پیدا میشه
دیفرانسیل جلو شاسی جالبی داشت که سوسپانسون عقب پنوماتیکی داشت .
كاملا معلومه كه اين بيوك با يه چيزي بسيار محكم و قوي تر از خودش تصادف كرده..يعني كاميون.از محل صندلي راننده ميشه تا حدودي فهميد كه راننده يا صدمه نديده و يا اگر زخمي شده زياد جدي نبوده.
بيشتر ضربه رو شاسي و درب ماشين گرفته..اون چراغ توي درب عقب سمت راست كه هنوز روشن مونده خيلي تاثير گذاره..
اتفاقا امروز با يكي از دوستان در مورد خدمت اتومبيل آمريكايي ( منظور همين قديميها و يا به قول دولت فرسوده!) به جامعه آمريكايي سوارها بوديم.. تصادفات زيادي ديديم كه از توي اون راننده و سرنشينان با كمترين مقدار صدمه خارج شدند و اين بر خلاف تمام تصوراتي بود كه ميگفتند چون اينها بدنه محكمي دارن پس ضربه رو به سرنشين منتقل ميكنن اما واقعيت چيز ديگه اي رو نشون ميداد..
براي من هميشه جاي سوال بوده كه اگر چند نفر آدم سوار يه پرايد يا پژوه باشن كه مثلا كم مصرف هست و اينجوري تصادف بكنه و همه كشته بشن اين كشته ها ضرر به حساب نمياد( از نظر دولت) كساني كه نان آور خانواده اي هستن..هزينه هاي زيادي براي تحصيل و آماده شدن اونها جهت خدمت به مردم صرف شده..از دست رفتن اين افراد يا ناقص شدن اونها تا آخر عمر ضرر نيست..اما چند ليتر بنزين اضافه سوزاندن كه در كنارش اينجور ايمني بوجود مياد ضرره!!!
جناب حجازي اگر تونستيد در مورد اين تصادف اطلاعات بيشتري بنويسين..
سلام دوستان گلم
علی آقا خسته نباشی
آقا از این انبار آمریکایی خبری نشد؟؟؟؟
یه سوال دیگه جیپ چیف بهتره یا رنجروور؟؟؟
خیلی کلی بود میدونم
ولی میخام بدونم کدوم مصرفش کمتره و نرم تره و از لحاظ تامین قطعات و واسه ماشین روزمره بهتره؟؟
خیلی از مردم الان فکر میکنن بدنه اگه مچاله بشه یعنی ضربه رو جذب کرده بله این درسته ولی این مچاله شدن تا کجا و در چه جاهایی ؟
توی این عکس میبینیم که با وجود شدت ضربه بدنه تا حدی فرم خودش رو تو قسمتهای خاصی از دست داده البته توی ماشینهای جدید این نقات بیشتر جاهایی هستن که فرم کابین حفظ میش
رنجرور ماشین لوکستری هستش ولی چیف چروکی ماشین واقعا قدرتمندی هستش موتور 360 دوج دارن
هر دو برای آفرود ایده آل هستن ولی یه ایرادی که به رنجرور میشه زد کمبود قطعاتش هست وگرنه ماشین خوبی هستش .
راستی یه چیزی به ذهنم رسید الان رنجرور تحت تملک کدوم شرکت هستش ؟![]()
تاتا موتورز که لندرور رو خریده نمیدونم یه زمانی دست بی ام و بود رنجرور و لندرور هم دست فورد .
و یه خبر دیگه از سال دیگه رنجرور هم وارد بازار ایران میشه.
رنجرور همونطور كه جناب rami_hemi گفت خودروي لوكسي هست و يه جورايي از زمان خودش جلوتر ساخته شده. اما كمبود قطعات هميشه براش مشكل ساز بوده و البته بايد يه نمونه واقعا تميز رو پيدا كنيد.يه مدتي دنبالش بودم و يه سري چيزها هم متوجه شدم.مثلا مشكل رنجرور توي آفرود بريدن شافت پنيون ديفرانسيال و خرد شدن كل ديفرانسيال هست. دو مدل كله گاوي ديفرانسيال رنجرور توي بازار هست يكي نوشته ساخت بريتانيا كه در واقع بازار مشترك هست( احتمالا چين يا هند) و كارايي خوبي نداره.ولي يه مدل ديگه نوشته ساخت انگلستان كه فابريك هست و كارايي خوبي بخصوص در آفرود سنگين داره.
بدنه آلمينيومي كه نميپوسه و سبك هست سيستم تعليق بسيار كارآمد كه نرمي و چسبندگي خوبي ايجاد ميكنه و در خارج جاده پستي و بلنديهاي بسيار شديد رو با توان بالايي رد ميكنه.قفل ديفرانسيال هم از داخل اتاق انجام ميشه و لازم نيست پاي توي گل و لاي بگذاريم.خلاصه اينكه ماشين مناسبي هست و حتي براي داخل شهر هم استفاده ميشه كرد و مصرف مناسبي هم داره حدود 12 يا 13 در 100 كيلومتر. قيمتهاي فروش خيلي بالا هست و تا 20 ميليون هم ديدم..البته مثل ماشين آمريكايي اينها هم طالب ميخواد.مالكيتش هم هنوز در اختيار TATA هند باقي مانده.( ببخشيد خارج از فاز آمريكايي توضيح دادم )
چروكي چيف تا اونجايي كه ميدونم يكسري قطعات مشابه جيپ سيمرغ داره و بدنه هم مشابه هست اما موتور 8 سيلندر رو احتمالا هموني كه اشاره كردن مال دوج باشه كه لوازمش حتما كم گير مياد.. اگر قصد خريد داري ببين كدوم يكي لوازمش بيشتر در دسترس هست؟ احتمالا چروكي.
از اون انبار من هم همينقدر ميدونم كه گفته شده يه چيزي هست! اما اينكه كجاست و دست كيه نميدونم...چيزي هم باشه مطمئنا به دست ماها نميرسه هزارتا داستان سرش در مياد..
اين جا رو بخونيد..در مورد اون نوا كوپه SS كسي چيزي ميدونه مال كيه؟؟ تا دير نشده نجاتش بديم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينها هم جديده
Last edited by camaro lt; 19-07-2011 at 13:18.
سلام
نه اطلاعات دیگه متاستفانه در دسترس نیست!
سلام
نه اطلاعات دیگه متاستفانه در دسترس نیست!
فورد مرکوری سفید1962 , سند دست دوم 10سال خوابیده , فوق العاده سالم
1390/4/29 الی 1390/4/30
44544736
اين فورد مركوري گويا مدلهاي مختلفي داره از جمله كامت و مونتري كه ننوشته كدومه.
اين نمونه كامت هست
مكوان1973-زردرنگ
, مک وان1973-زردرنگ , بسیار تمیزوسالم , معاوضه با خودرو
1390/4/29 الی 1390/4/30
09194067379
سلام به همگی دوستان.خوبید؟
یادتونه که گفته بودم استارت ماشینم یکسره کرده بود و موقع اتصال سر باطری ها به باطری جرقه و اتصالی داشتم؟؟؟
امروز رفتم استارتو باز کردم که دیدم سر یک اتفاق بسیار بسیار ساده استارتم به فنا رفته.
سیم استارتم خورده به اگزوز و لخت شده و به بدنه و اگزوز میخورده و ...سر همین استارت گیر پاژ کرده و کلا به فنا رفت.شانس آوردم باطری نترکید.استارت سالمم سر لخت شدن یه سیم نابود شد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)