تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 1138 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

2. 2 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض 1974 Dodge Monaco

سلام دوستان
    کسی از این مدل دوج دیده تو ایران؟

4. این کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا رامين همه داستان همينه كه گفتي كه ادم از هيچي مطمئن نيست..من كه نميتونم اينقدر صبور باشم و ماشين آمريكايي رو توي خونه نگه دارم!! نه جا دارم و نه تحملش رو! شده 10 روز يه بار بايد نيم ساعت باهاش دوري بزنم!
    از اين دوج فكر كنم پارسال توي تهران يكي پيدا كرده بودند كه سبز بود..و البته داغون و اوراقي..شايد تصويرش رو توي تاپيك تصاوير آمريكاي گذاشته بودن..درست يادم نيست..فكر كنم مرد خسته گذاشته بود..

6. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi3573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

چند گرفتی و چیکارا براش کردی؟
    همه تزئیناتش تکمیل هستش؟

دارم با داداشم که تخصص شورلت داره کاربراتو استارتو اینورو اون ور ماشینو باز میکنیمو تا حسابی به قول معروف بشوریمش

تودوزی فقط میخواد توش سالمه البته در حال حاضر من حتی داشبوردش رو هم باز کردم تا تمیزش کنم

کمی طول میکشه
    کسی میدونه شماره اندازه لاستیک اصلی مونت کارلو چنده؟در حال حاضر 215/75/r15 هستش

جریان این پست زدن و نزدن چیه؟نفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 02:43 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------

ماشینو 1200خریدم 1هفته بعد طرف تازه فهمید چه اشتباهی کرده اما دیگه دیر شده بود
    تا حالا نزدیک 2میلیون خرجه اوردنشو شمع اصلیو رنگ و لاستیک که که هنوز روش نیست و .... شده

---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:43 AM ----------

امیدوارم از مخارج تو دوزیش هم بر بیام وگرنه مجبور میشم یا بخوابونمش یا بفروشم

8. 2 کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    سال نو رو بعد از دو هفته به همتون تبریک میگم و از بابت اینکه اینقدر دیر، معذرت میخوام

مخلص همگی

مسعود

--------------------------------------------
    سلام ویژه خدمت اقا علی، (از نوع camarolt)!! اقا ما رفتیم شیراز خواستیم بریم با برادر اون ریویرا رو که واسه فروش گذاشته بودن تو ایران ماشین رو ببینیم اما متاسفانه آگهی رو پاک کرده بود و من فقط Bookmark اش کرده بودم و هرچی سرچ کردم نتونستم شماره رو گیر بیارم و خلاصه از این بابت شرمنده شما شدم .
    راستی راجع به اون پونتیاکی که با هم صحبت کردیم : اون اقا رو که نتونستیم پیدا کنیم اما بر حسب اتفاق جسد ماشینش رو کنار جسد ماشین خودمون تو اون گاراژ دیدم (برادرم پلاکش رو حفظ بود) و جاتون خالی کلی فحش بابت به اون روز انداختن اون ماشین نثارش کردیم. یکی از صافکارهای تو اون گاراژ میگفت که ظاهرا پسرش با یه 10تن شاخ به شاخ کرده!

چون شاید بعدا بپرسید خدمتتون عرض کنم که گوشی همراهم نبود و عکس ازش ندارم اما جز یه آهن پارو با 4تا رینگ فابریک پونتیاک و یه پلاک "ابادان لخت" چیزی ازش مشخص نبود!

و اما یه سوال کسی یه پارتی کلفت تو راهنمایی نداره؟؟!
    میخوام بدونم میتونه مجوز شماره دست کوب برام جور کنه؟ شیرینیش رو هم دو دستی تقدیم میکنم.
    میخوام سند کامارو قبلی خودم رو بخورنم به یه 8 سیلندر (اگه بشه)
    Last edited by amiva; 05-04-2011 at 15:18.

10. 3 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    سال نو رو بعد از دو هفته به همتون تبریک میگم و از بابت اینکه اینقدر دیر، معذرت میخوام

مخلص همگی

مسعود

--------------------------------------------
    سلام ویژه خدمت اقا علی، (از نوع camarolt)!! اقا ما رفتیم شیراز خواستیم بریم با برادر اون ریویرا رو که واسه فروش گذاشته بودن تو ایران ماشین رو ببینیم اما متاسفانه آگهی رو پاک کرده بود و من فقط Bookmark اش کرده بودم و هرچی سرچ کردم نتونستم شماره رو گیر بیارم و خلاصه از این بابت شرمنده شما شدم .
    راستی راجع به اون پونتیاکی که با هم صحبت کردیم : اون اقا رو که نتونستیم پیدا کنیم اما بر حسب اتفاق جسد ماشینش رو کنار جسد ماشین خودمون تو اون گاراژ دیدم (برادرم پلاکش رو حفظ بود) و جاتون خالی کلی فحش بابت به اون روز انداختن اون ماشین نثارش کردیم. یکی از صافکارهای تو اون گاراژ میگفت که ظاهرا پسرش با یه 10تن شاخ به شاخ کرده!

چون شاید بعدا بپرسید خدمتتون عرض کنم که گوشی همراهم نبود و عکس ازش ندارم اما جز یه آهن پارو با 4تا رینگ فابریک پونتیاک و یه پلاک "ابادان لخت" چیزی ازش مشخص نبود!

و اما یه سوال کسی یه پارتی کلفت تو راهنمایی نداره؟؟!
    میخوام بدونم میتونه مجوز شماره دست کوب برام جور کنه؟ شیرینیش رو هم دو دستی تقدیم میکنم.
    میخوام سند کامارو قبلی خودم رو بخورنم به یه 8 سیلندر (اگه بشه)
    این پونتیاکی که شما بهش اشاره کردی با پلاک آبادان چه رنگی بوده؟خدا کنه اونی نباشه که من فکر میکنم

12. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب amiva از لطف شما سپاسگذارم..سال نو بر شما و همه عزيزانتان مبارك..
    از ماجراي آن پونتياك واقعا متاسف شدم..معمولا داستان اينگونه خودروها به هيمنجا ميرسد..در واقع همان ضرب المثل سيب سرخ براي دست چلاق است..چنين خودروي ارزشمندي نصيب كسي ميشود كه قدر و ارزش آن را نميداند..مثل كامارو شما..
    در مورد شماره موتور و بدنه من تصور ميكنم اگر از خود راهنمايي و رانندگي محل سكونت سوال كنيد بهتر باشد..احتمالا كساني هم در همانجا پيدا كنيد كه از طريق كانالي ويژه بتوانند كار مورد نظر شما را انجام دهند..و يا اوراقچي هاي آمريكايي كه معمولا از اين جور كارهاي قانوني و نيمه قانوني زياد انجام ميدهند!! البته هزينه هاي خاص خودش را دارد كه بايد بينين آيا ارزش آن را دارد يا خير؟
    در مورد اون ريويرا 73 توي شيراز كه آبي رنگ بود فكر ميكنم قصد او واقعا فروش نبوده چون خيلي وقت پيش از وي سوال كردم و گفت كه قصد گرفتن قيمت ماشينش را دارد..فكر ميكنم در تي تي هم عضور باشد اينجا را چك كنيد..اسم كار بر شيپورچي هست..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال scope82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه میشه اسم اکانتاتون تو تی تی رو اینجا معرفی کنید تا بتونم پیداتون کنم

M3HRAN

16. این کاربر از scope82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام آقا از اون جمله توی امضات خیلی خوشم اومد واقعا همینه
    اکانت من نوا سی3

18. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال scope82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

به این لینک یه نگاهی بندازید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. این کاربر از scope82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •