کاشکی یکی از رفقای اینجا این کامارو را زود بگیره..واقعا بدنه خوبی داره.با این قیمت خییل خوب داره میده.جناب diyukis خود شما یادته یه کامارو 6 سیلندر که گویا 79 بود را میگفتن 7 میلیون بگیری؟البته مدل بالاتر اون دلیل بهتر بودنش نبود چون در درجه اول یه بیس بود و با موتور 6 چیزی برای ارائه کردن نداشت..حالا احساس نمیکنی که با خریدن این پونتیاک یه چیز خیلی خاص و ناب گیرت آمده؟..البته که اینجوریه..من بارها و بارها تفاوت قدرت و شتاب و کارایی و تعمیرات 6 با 8 رو دیدم و تجربه کردم..این کامارو راحت میتونه 4 خریده بشه..واقعا کاش میتونستم بگیرمش.الان برنامه ندارم و نمیتونم.این قیمت برای من الان مناسب نیست اما برای شماها که میخوایین یه ماسل سرپا داشته باشین خیلی عالیه.اون باله عقبش واقعا جذابترش میکنه.
اگر یه عکس از وین کد بگیره و ببینیم شاید کشف کردیم که مثلا یه Z28 باشه..احتمال زیاد اصلا صاحبش نمیدونه چی هست و چی سوار میشه.amiva کجاست؟؟اون در به در دنبال اینجوری میگشت..لااقل بهش خبر بدین شاید اون بتونه بگیره.
سلام علی آقا ممنون که به فکر بنده هستید، والا راستش من این اگهی رو دیدم خیلی هم حسرت خوردم که چرا ماشین خریدم و الان یه قیمت مناسب پیدا شده ... (از شانس ماست دیگه تا بوده و نبوده واسه ما لب دریا=آفتابه!) اما راستش رو بگم که فعلا پول برا خرید دو تا ماشین ندارم و یه همچیم ماسلی هم برا استفاده بنده مقروم به صرفه نیست و از طرفی هم نابود میشه ... همش شهر به شهر جاده به جاده ... باید ماشین دوم باشه... دوستان برام دعا کنید که کار استخدامم ردیف شه اولین کاری که میکنم یه ترنس ام یا کامارو اک میخرم برا ماشین دوم و خودمو خالی میکنم ! ....
راستی یه سوال آقا من یه ترنس ام سراغ دارم که شاید 100 هزار تا کار نکرده باشه ، فول آپشن هم هست، همه چیش سالم و برقی، اما طرف میگه نمیفروشم! مشکلش هم این نسیت که بهش علاقه داره یا گرون بگه اتفاقا فک میکنه قیمت مثل 4 -5 سال پیشه و نهایتا 4 تومن ماشینش بیارزه! مشگل اصلی اینه که ماشین به نام برادر این آقا است و ایشون هم پناهنده سیاسی در آمریک وا ماشین هم پلاک نشده (پلاکش آبادان هست بدون سری!) که فک میکنم مشکل پلاک نشدنش هم اینه که صاحب سند حضور نداره و واسه همین هم این همسایه ما زیاد بیرون نمیارتش (حتی تعمیرگاه! هر چی یادمه داره 7 کار میکنه!!). کسی از دوستان از قوانین تعویض پلاک و استثنا هاش هست سر در بیاره که بنده رو راهنمایی کنه که اگه سرمایه ام جور بشه میتونم پیگیر این بشم و سندش رو به نام خودم کنم؟ یا حداقل پلاکش کنم؟
ببخشید زیاد طولانی شد
---------------------------------------------------------------------------
ضمنا این کامارو اگه واقعا موتورش مال خودش باشه (نه مثل کامارو من!!) باید LG-3 باشه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------
یاد کامارو خودمون بخیر هم وقتی 6 بود سواری باهاش حال میداد هم وقتی 8 شد ...