تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 1138 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

در مورد شستشوی موتور هم از دوستان ممنونم که اطلاعات کافی در اختیارم گذاشتن.سر فرصت یه نموره باید بشورمش.موتور کلا زیاد چرب نیست اما خوب یه بار که شسته بشه خیلام راحت میشه.حواسمم هست که زیاد آب توو حلقش نریزم.اگه بدونین من چقدر حساسم .

اقا مبارک باشه اما نفرمودید چند خریدیدش؟
    مرسی عزیزم سپاسگذارم.چرا دروغ 10 گفت و 9 معامله شد.

[QUOTE=رضا صادقی;5807611]سلام اينكه داش محسن خودمونه خيلي خوش امدي خوشم مياد هر كاري كه تو تي تي كردي رو هم مختصر اينجا گذاشتي افرين بايد گفت كه به فكر ما هم هستي كه اطلاات كسب كنيم
    مخلص رضای عزیز هم هستیمااا.من قبل اینکه تو تی تی عضو باشم اینجا عضو بودم.نسبت به بچه های اینجا هم ارادت دار.بعدشم شما که خودت از همه نظر از من سرتری قربونت.رضا نتونستی چیزی گیر بیاری هنوز؟میبینی کسی که یه خورده اطلاعات فنیش زیاد باشه به هر ماشینی رضایت نمیده.

2. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

رضا نتونستی چیزی گیر بیاری هنوز؟میبینی کسی که یه خورده اطلاعات فنیش زیاد باشه به هر ماشینی رضایت نمیده.

اي قربون آدم چيز فهم اينقدر وسواس دارم كه نگو و نپرس والا نه هنوز چيزي گير نيومده يه ترنزم هست يا 77ه يا 78 ميگه 26 تومن؟ (البته گويا موتور 426 كوروت دهه 60 روشه) يكي ديگه هم امار دادن ميگه 14 حالا بايد برم ببينم
    به احتمال زياد هفته اينده ميام تهران اينجوري نميشه بايد پاشم بيام اونجا و بگردم

4. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

اي قربون آدم چيز فهم اينقدر وسواس دارم كه نگو و نپرس والا نه هنوز چيزي گير نيومده يه ترنزم هست يا 77ه يا 78 ميگه 26 تومن؟ (البته گويا موتور 426 كوروت دهه 60 روشه) يكي ديگه هم امار دادن ميگه 14 حالا بايد برم ببينم
    به احتمال زياد هفته اينده ميام تهران اينجوري نميشه بايد پاشم بيام اونجا و بگردم
    كرج هم سر بزن.با دوستان كرجي اينجا يا تي تي هماهنگ كن برو بالاسر چند تا ماشين. ببين اوضاعشون چطورياست.الان بهترين موقع خريد هست.چون ملت بابت بنزين يكم جوگير شدن.نظرم اينه ترنزام چون ترنز امه قيمتش الكي بالاست.چون اسم در كرده و خواهان زياد داره.يه فايربرد يا فرمولا هم بگيري ميتوني ازش غولي بسازي كه ترنزام هم به گردش نرسه.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این قیمتهایی که گفتین واقعا بالاست!! 26 میلیون..14 میلیون...
    نمیدونم چی بگم..شاید واقعا برای شما این مبالغ مهم نباشه(که البته میدونم هست) ولی انصافا نمیشه اینجوری روی این ماشینها قیمت گذاشت.مثلا من اگر بخوام 26 میلیون پول بدم و دنبال یه ماسل باشم پای فایر برد و ترانس ام نمیدم( منظورم بد بودن اینها نیست) چون تعداد زیادی از اونها هست به نسبت چیزی مثل ماستنگ دهه 60 که اگر مرتب باشه( نمیگم انچنانی) توی این قیمتها میشه گرفت...چند روز قبل یه کامارو 78 از ایران ماشین اینجا لینک گذاشتم که بدک نبود میگفت 6 تومان حتما جای چانه زدن هم داره..پیشنهاد میکنم دنبال این جور فروشنده ها باشین..آحداقل سنگ بزرگ برنداشتن که نشه پرت کرد!
    راستی چند روزه که من نمیتونم سایت ایران ماشین را باز کنم..نمیدونم چی شده..برای شما هم اینجوریه؟
    جناب صادقی از اون کامارو زرد 74 که طرف دبه در آورد و گفت میخواد کروک بکنه چه خبر؟یه سری بزن بهش( از دور خبر بگیر) شاید واقعا دیگه قصد فروش پیدا کرده باشه.

7. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KAMAL_CAMARO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینجانب که هنوز با ایران ماشین مشکل پیدا نکردم ! ! !

اون 78 سفید با 2 خط سیاه و 8 سیلندره الان میگه 5 ( مگه 5 نبود به شک افتادم ؟)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جدای از TRANS AM فایر برد با قیمت مناسب هم پیدا میشه
    Last edited by KAMAL_CAMARO; 29-01-2011 at 17:55.

9. این کاربر از KAMAL_CAMARO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

5 میلیون؟...درست یادم نیست چون سایت باز نمیشه..اما احتمالا کمتر قیمت زده چون واقعا قصد فروش داره.کسی پیگیر بشه بد نیست.بنظر زیاد مشکل نداره(بدنه) مقداری خرده کاری داره و داخل هم اگر اشتباه نکرده باشم قرمز بود.8 سیلندر بودنش هم که نکته مثبت ماشینه.

11. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

این خودروی الکتریکی کادیلاک کی به بازار میاد؟

داره خودمونی میشه KAMAL_CAMARO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

5 میلیون؟...درست یادم نیست چون سایت باز نمیشه..اما احتمالا کمتر قیمت زده چون واقعا قصد فروش داره.کسی پیگیر بشه بد نیست.بنظر زیاد مشکل نداره(بدنه) مقداری خرده کاری داره و داخل هم اگر اشتباه نکرده باشم قرمز بود.8 سیلندر بودنش هم که نکته مثبت ماشینه.

این داخلش :

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    در مورد اون كامارو سفيده زنگ زدم گفت كه خودش 8 سيلندره و پايين تر هم ميدم
    تشكر...
    بچه ها وسوسه اين شدم بد جور يه جورايي چشم گرفتش
    =========
    در مورد اون كامارو زرد هم آمار گرفتم گويا خوابونده توي خونه و همينجوري ولش كرده هنوز هم ميگه 3 تومن
    Last edited by رضا صادقی; 30-01-2011 at 12:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این خودروی الکتریکی کادیلاک کی به بازار میاد؟
    بقیه رو نمیدونم اما من که اصلا با این ماشین برقی ها ارتباطی نتونستم برقرار کنم.حالا این ماشین برقی جی ام که جای خود داره.اینجا ما دنبال آمریکایی قدر قدرت هستیم با 6 یا 8 تا پیستون و حجم بالای موتور و قدرت و ..این چیزا! یه جورایی ماشین برقی حتی از نوع جی ام برامون ناهمگونه! البته شاید بیشتر به این علت باشه که دست ما به اون نمیرسه و نمیشه از نزدیک معاینه و بررسی کرد..

اون کامارو زرده را اگر بازم باهاش حرف بزنی بد نیست...کامارو 78 هم همینطور البته فکر کنم اگر فنی اون خوب باشه ارزش دوندگی داره.بدنه هم که گویا بدک نیست و داخلش هم انگار سالمه(من نتونستم عکس داخل را ببینم باز نمیشد) اگذ بتونی 4 بگیری عالیه..سعی بکن ..ماهم تشویقت میکنیم!!

16. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •