تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 1138 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اسم زانتیا آمد..چند سال پیش یه زانتیا آنهم مدل خاص ( Executive ) با نوا یکی از دوستان که کاملا معمولی بود و هیچ تقویت خاصی هم انجام نداده بود کورس گذاشت.زانتیا به راحتی شکست خورد و تنها زمانی توانست از نوا جلوتر بره که دوستم بهش اجازه داد چون به اندازه کافی پوزش زده شده بود!!
    البته زانتیا هم ماشین بدی نیست..اما نباید پا توی دنیای ماسلها اونهم از نوع آمریکایی بگذاره چون براش خیلی گرون تموم میشه...وقتی از پس یه نوا c5 مدل 1358 بر نیاد چطوری میخواد با یه ماستنگ شلبی کبرا رودر رو بشه؟؟!!!!..

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بحث كل كل شد كه يه چيز از اين سفر تهران يادم اومد!!!!
    به آقاي قاسمي گفتم تا حالا با كسي كل كل كردي؟؟؟
    گفت مثلا چي؟
    گفتم بنز-بي ام دبليو
    گفت هه هه اصلا در حدش نيستن مگه ميخوام چيو ثابت كنم؟ من كه ميدونم سرترم خوشم نمياد قدرتمو به رخ بكشم(چقدر فكرش باز هست)درسته؟
    مگه يكي خودش بخواد كه كل كل كنه گفتش 0-100 زير 4.5 هست خيلي ديوانه كننده هست!!!!
    گفت كه چند هفته پيش رفيق يكي از دوستان اومده گفته ميخوام با اين ماشين بندازم حالا ماشين طرف چي بوده؟ BMW 335I TWIN TURBO

آقا گفت بهش گفتم برو سند ماشينتو بيار منم سند ماشينمو ميارم برنده ماشين اون يكي رو ميبره!!!!!
    گفت قبول نكرده بهش گفتم سر 500000 تومن گفت قبول كرده بعد كه ماشينو استارت زدم چندتايي سر گاز بهش دادم قسم خورد داشت ميزد تو سر خودش!!!!! گفت گذاشتيم جفت هم......
    حركت......1 رو به 2 زدم پر پرپرش كردم......(500-550 اسب بخار دقيق زير لاستيك شوخي نيست!!!)
    زيبا بود نه؟؟؟؟؟
    Last edited by رضا صادقی; 03-07-2010 at 22:18.

4. 5 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلامي داغ داغ.....

بچه ها اينم عكس عظمت آقاي قاسمي
    67 فستبك(با كيت بدنه-موتور)شلبي جي تي 500
    12ميليون فقط هزينه موتور شده!!!!!
    5500دلار براي رينگها(بدون لاستيك)
    درب باك 355 دلار
    چراغهاي عقب 250دلار (1جفت)
    آرم هايلبي جي تي 500 روي گلگيرهاي جلو دونه اي 85 دلار
    كاربرات 750 فك كنم 800 دلار يا 600 دلار خوب نفهميدم!!!!
    آمپرها هم كه گفت 1850 دلاره كه من نگرفتم يكي داشتم كه خودم ترميمش كردم و خيلي هم زيبا بود!!!!
    ديسك 4 تا چرخش هم فك كنم 1500 دلار(خيلي گنده بودن!!!!!
    لاستيك هاي عقب هم 17-275-45 بدون كه گفت از امارات گرفتم 300 دلار اينجا 600-700 نومن هست
    كليد استارت هم بسياز زيبا و هيجان انگيز بود!!!! قيمتش يادم رفت فقط داشتم كلي START ENGINE رو فشار ميدادم
    بادي كيت هم فكر كنم چيزي دو رو ور 2500 دلار باشه كه هنوز نرسيده و لنگ اون هستن وگرنه بقيه كار ها انجام شده!!!! مونده نصب اونا و نقاشي و تودوزي و......
    تمامي وسايل تزئيناتي-داخل-خارج(همه از آ«ريكا خريداري شدن)دريچه هاي كولر استيل خيلي زيبا بودن!!!!

Last edited by رضا صادقی; 03-07-2010 at 22:49.

6. 10 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث كل كل شد كه يه چيز از اين سفر تهران يادم اومد!!!!
    به آقاي قاسمي گفتم تا حالا با كسي كل كل كردي؟؟؟
    گفت مثلا چي؟
    گفتم بنز-بي ام دبليو
    گفت هه هه اصلا در حدش نيستن مگه ميخوام چيو ثابت كنم؟ من كه ميدونم سرترم خوشم نمياد قدرتمو به رخ بكشم(چقدر فكرش باز هست)درسته؟
    مگه يكي خودش بخواد كه كل كل كنه گفتش 0-100 زير 4.5 هست خيلي ديوانه كننده هست!!!!
    گفت كه چند هفته پيش رفيق يكي از دوستان اومده گفته ميخوام با اين ماشين بندازم حالا ماشين طرف چي بوده؟ BMW 335I TWIN TURBO

آقا گفت بهش گفتم برو سند ماشينتو بيار منم سند ماشينمو ميارم برنده ماشين اون يكي رو ميبره!!!!!
    گفت قبول نكرده بهش گفتم سر 500000 تومن گفت قبول كرده بعد كه ماشينو استارت زدم چندتايي سر گاز بهش دادم قسم خورد داشت ميزد تو سر خودش!!!!! گفت گذاشتيم جفت هم......
    حركت......1 رو به 2 زدم پر پرپرش كردم......(500-550 اسب بخار دقيق زير لاستيك شوخي نيست!!!)
    زيبا بود نه؟؟؟؟؟

آقا خسرو خونشون حدود 1 چهارراه با ما فاصله داره.. بعضی روز ها که موستانگ اش رو توی خیابون می بینم چند لحظه ناخداگاه وایمیستم.. انقدر صدای ماشینش دیوونه کننده ست که کل خیابون سلسبیل 4چشمی بهش خیره میشن.. من چند تا از شتابگیری های ماشین رو سر چهاراه ها دیدم، واقعا صداش خیابون ها رو می لرزونه..

تعجب می کنم که چطور کسی جرات می کنه با این ماشین کل کل کنه؟؟؟

8. 4 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مطلب بسیار جالبی بود..از این مدل ماستنگ من فقط یکی دیدم انهم 36 سال پیش که مال همسایه ما بود..
    این ماشین انقدر زیباست که اگر رنگ هم نشه همینجوری هم جذابیت خاص خودش را داره..
    نتیجه اون کورس بین b m w , mustang چی شد؟البته میدونم که ماستنگ برد اما صاحب ب ام و ماشین را با 500.000 تومان روش تحویل داد یا نه؟؟؟!! این قسمتش خیلی جالبه!!!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    اول بهش گفته بود سند ماشينو بيار كه قبول نكرده بود(( صاحب بي ام و)) بعد بهش گفته بود سر 500 تومن كه نهايتش هم
    500 هزار تومن رو بهش داده اما خسرو جان قبول نكرده!!!!!
    تشكر
    Last edited by رضا صادقی; 04-07-2010 at 12:59.

11. 6 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام دورد
    چند روز پیش مادرم یه چمدون قدیمی رو آورد و گفت وسایلات رو بردار میخوام چمدون رو دور بندازم...
    من هم رفتم سراغش و چه چیزای که ندیدم صفحه قدیمی شطرنج،منچ،مارو پله والبته کارت های بازی که مثل موتور و فوتبال و دو سری ماشین بود من هم این سه تا رو با تناسب این انجمن گذاشتم کارت ها تازه تازه مونده توش پیکان دولوکس هم هست..ولی یادمه به خاطر بالا بودن اکثر اطلاعاتشون همیشه برنده بودن......

13. 4 کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جریان جالبی بود.البته اگر قراره یه همچین ماشینی کورس و رقابت داشته باشه بهتره با یه حریف قدر و همتراز خودش رودر رو بشه...نمیدونم دقیقا چی میتونه توی ایران جلوی این جور ماسلهای آمریکایی عرض اندام کنند اما میدونم که حداقل خانوادگی و سدان یا کوپه های معمولی نیستند..شاید چیزی در حد و اندازه خودش یه ماسل آمریکایی دیگه که البته اینجا دیگه جنبه بهتر بودن تیونینگ را داره..
    توی یه محیط استاندارد و با حظور داور و تایم گیری هم که باشه دیگه جایی برای کلک زدن و ...نیست..چون معمولا کسانی که ماشین مدل بالا دارند خیلی براشون افت داره که ببازند . همه جور بهانه ای میارن تا شکست را قبول نکنند.
    حالا اینجا ان صاحب B.M.W آدم فهمیده بود و شکست را قبول کرد و البته طبع بلند راننده ماستنگ هم نشون داد که خیلی بیشتر از اینها برای ماشینش ارزش قائل هست که نمیاد بخاطر 500 تومان چنین کورسی را راه بندازه...
    این تنها یه نشان از این بود که دود هنوز هم که هنوزه از کنده بلند میشه.
    خب از اینها که بگذریم سخن پونتیاک توی پارکینگ و آن ریویرا خوشتره..!!
    جناب صادقی چه خبر از آنها؟؟؟..

15. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

والا آقا علي پونتياكه رو اگه جور شه بر مي دارم(مشكلم پوله وضعيت خرابه) از بيوك هم بيخبرم شايد به خاطرش باز برم تا تهران!!!!
    راستي آقا علي پسر عموي من راننده اتوبوس هست و بيشتر سرويس هاش هم آبادانه و گه گاهي اهواز هم مياد!!!
    اين سفر كه رفتم تهران آقاي قاسمي زحمت كشيد و دي وي دي كامل مسابقات درگ سال88 خودشون و بقيه ماشين ها رو برام رايت كرد من رايتش ميكنم و روزي كه برا اهواز مسافر زد دي وي دي رو بهش ميدم و از طريق تلفن باهاتون هماهنگ ميكنم تا بريد بگيريدش چطوره؟؟؟؟

يه تكه كليپهايي هم از روي گوشيشون رو برام فرستاد در پست بعدي ميذارمش!!!!!
    خيلي زيباست در مورد قائل بودن ارزش ماشين هم فوق العاده براش ارزش قائله!!!!!!
    Last edited by رضا صادقی; 04-07-2010 at 22:50.

17. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Aidin_TiNY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز کسی آماری ازین پونتیاک لمانز داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •