تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 1138 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همان ماستنگ 1966 را بگیر و بیا...!
    هیچ چیزی هم نشد لااقل یه مسافرت رفتی و ماستنگ به این با ارزشی را از نزدیک دیدی...تا میتونی ازش عکس بگیر...
    البته در مورد اون ریویرا هم همینطور..هر سوالی داشتی همه ما اینجا آماده هستیم..
  2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    متاسفانه به علت نداشتن گواهينامه بايد با اتوبوس برم تهران وسيله نقليه به احتمال زياد فورد مستانگ 1966 هستش!!!! (با خسرو قاسمي ميخوا بريم ميشناسيش؟) همون كه شلبي 67 فستبك داره!!!!
    بچه ها ترنزم رو گفته3.500 چند خوبه؟؟؟‌البته فوري نميگيرمش اين بار ميرم برا تعداي عكس-بازديد و وضعيت بدنه-وضعيت سند-وين كد-و...... بعد كه از اينجا مشورت كرديم يه فكر درست و حسابي ميكنم!!!
    چطور بيد؟؟؟؟؟
    ای ول عمو خسرو
    سلام ما رو هم برسون بهش
    آره یادمه .
    راستی توی تی تی هستی دیگه رضا
    علی هالفکلاچ رو ببین اون 1.5 سال دنبال ماشینش گشت کل ایرانم گشت تا از اصفهان اون فرمولا 454 رو گیر آورد .ریوریا رو هم برو ببین اونم حیف هستش شاید جور در اومد یکی هم رفت دنبال اون .
    من که به خاطر بعضی مسایل فعلا نمیتونم دنبال ماشل یا کلا امریکایی برم باید یه ماشین دم دستی بخرم بعدا اجازه واسه بقیه موارد صادر بشه .
    Last edited by rami_hemi; 28-06-2010 at 07:47.

4. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    بچه ها خداييش 15 دقيقه ميشه كه از تهران اومدم البته با دست پر!!!!!!!!!!!!!!!!!

بازديد ماستنگ 66 640 اسبي!!!!

اول از همه بريم سر وقت مستانگ 66 آقا خسروي عزيز
    موتورش 351 ويندسور بوده كه نميدونم استوكيا.... زده حجمش رسيده به 403 اينچ!!!!! چيزي حدود 6600 سي سي 7 سال پيش كه جمش كرده باهاش 8 ميليون رفته!!!! بچه ها با اون لوازمي كه استفاده كرده(ادلبروك) توان محاسبه شده موتور برابر با 646 اسب بخار هست كه خودش گفت زير لاستيك چيزي حدود 550 اسب قدرت داره!!!! بچه ها رفتيم زير زميني كه ماشين رو ببينيم و روشن كنه حال كنيم كه..... شد اين!!!‌بچه ها وقتي استارت زد تمام دلم به لرزه در اومد صدايي فوق العادع فوق العاده وحشتناك داشت!!!!‌يعني اگه كسي قصد كل كل باهاش رو داشت با شنيدن صدا .....
    اين عكساش....

تا از نزديك نبينيد به عظمت اين ماشين پي نميبريد....

اينم يه كليپ كوچولو كه بهش گفتم آقا خسر استارت بزن و اونم كم كاري نكرد و......(غرش موتور رو داشته باشيد لحظه استارت دزدگيرها به صدا در اومد!!!!)
    ببخشيد كه زياد خوب فيلم نگرفتم آخه خيلي حالم بد شده بود!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by رضا صادقی; 28-06-2010 at 23:20.

6. 8 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ادامه دارد.....

وين:2v87y4n116586

حالا بريم سر وقت ترنزم 74 بچه ها وين كدش زده موتور 455
    رفتيم سر وقت ماشين و كلي عكس+وين نامبروجريانات سند و.... گرفتم...
    اول كه علت اينكه ماشين تو مركز اسقاط ماشين هست(ساست هستش!!!)برا اينكه كسي نره سر وقتش اونو با رفيق بازي گذاشتن اونجا
    تمام سند و كارت موجوده و خودم با چشم خودم ديدم
    ماشين بدنه فوق العاده سالمي داره!!! شاسي ها هيچ ضربه نخوردن(خوشبختانه) الان فقط سيلندر روشه و بقيه لوازم موتور باز شده هستن و توي خونه (الان سر سيلنر 400 روشه)آخه همونطور كه گفتم يه موتور 350 اضافه هم روشه) موتور ها هر جفت باز هستن و هر كدوم يك دست رينگ ميخواد
    گلگيرهاي جلو هر دو تا آسيب ديدنو فك كنم بايد عوض بشن!! و 2 تا هواكش هاش رو هم نيست!!!!
    فقط يه مشكل هست كه گفت 5.500 و تخفيف هم ميدم!!! مثل اينكه3.500 را من اشتباه شنيده بودم
    اما و اما
    يه سري لوازم داره كه فك كنم اگه آدم 4 يا3.5 بگيره ارزش داشته باشه(به غير از اونايي كه رو ماشين هستن)
    1-يه دست صندلي كامل
    2-يه دستفلاپهاي داخل ماشين
    3-دو تا در بغل
    4-يه دونه گلگير جلو
    5-2 تا شيشه عقب
    6-يه موتور 350
    7-سپر عقب
    8-اگه اينم بده كه فك نكنم خيلي خوب ميشه!!!! اون كاپوت سبزه (فرمولا)1 تومن پول همونه كه گفت برا دوستمه قرض گرفتم كه بعد ميخوام بدمش بهش و كاپوت خودش تو خونه هست كاپوت خودش 250 تومن پولشه اما اين سبزه....

اينم عكسها

Last edited by رضا صادقی; 28-06-2010 at 23:40.

8. 5 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چه جالب!من فکر کردم تازه امروز میرسی و تازه فردا شروع به گشت و گذار میکنی..پس حتما در مورد پونتیاک و ریویرا هم خبر خوب داری..

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    در مورد ريويرا كه رفتيم و نگذشات بريم تو نگهبانش اونجا بود!!!! به خاطر اينكه خيلي فشرده كار هامونو انجام دادم نميتونستم منتظر اون بشم
    من ديشب ساعت 12 حركت كرديم تهران و 7 صبح رسيديم و سريع همه كار ها رو انجام دادم و امشب 11.15 خونه بودم!!!
    با تشكر

11. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ای کاش چندتا عکس هم از دماغه پونتیاک میگرفتی...
    حیف شد اون ریویرا نشد ببینی..اگر یه جوری دوستت از اون خبر بگیره خیلی خوبه...وضعیت سند..فروشی بودن و قیمت و اینکه اصلا صاحبش کیه؟؟..

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanbahari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طوفان

پيش فرض

وااااا ااااااااى،اين ماستانگ چى بود.صدبار مردمو زنده شدم.رضا چند ميگفت اينو.اگه پول داشتم همين امروز کارو تموم ميکردم.ماشينش حاله،ميشينه به دل ادم لاکردار.رنگشم که... .کاشکى جاى پرايد ماستانگ قسطى ميدادن.فکرشو بکنين.دمت گرم که نصف شبى حالمونو جا آوردى.من ماستانگ ميخوام

15. این کاربر از ehsanbahari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    نظراتون رو در رابطه با اون پونتياك بگيد
    قيميت و....
    احسان جان به هيچ عنوان نميفروشش الان خيلي خسته ام فردا كليپ هاي مسابقه درگ رو كه داده ميذارم بعد كامل مو بر تنت سيخ ميشه
    اين برا آقاي قاسمي هستش تازه يه شلبي جي تي 500 67 فستبك هم داره جمع ميكنه كه هنوز تموم نشده اون خيلي از اين شاخ تره!!!!!
    Last edited by رضا صادقی; 29-06-2010 at 00:21.

17. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ای ول عمو خسرو منم باید ببری یه بار پیشش این موتور رو واسه درگ پارسال یه بارم همون موقع ها ئاسش لوازم آورد کلی هم خرج کرد ولی متاسفانه انگار گیربکسش ایراد داد و نتونست مقامی بیاره .
    یه چیز دیگه در مورد همین پونتیاک اینم ترانس آ ام هستش رضا و اون کاپوت فرمولا رو هم باهاش بخر من برات یه کاری میکنم بفروشی یعنی ببین رضا اگه خواستی بخری هر چی داره ازش بگیر فلپ و موتور رو کاپوت و چراغ و هر چی ببین داره بگیر .

19. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •