تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 1138 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه آخه محمد جان آدم بعضی وقتا به شک می افته میبینی بعد مدتها یه ماشینی گیر میاره همونی که خودش میخواد بعدا هی شک میکنه که نکنه اینجوری باشه اونجوری باشه
    رضا اگه دست دست کنی ماشین از دستت میپره .

2. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بچه ها براي دومين بار بعد از ظهر رفتيم دور زيدم خداي من شتايش ديوانه كننده هست به احتمال 95 درصد فردا نعامله صورت ميگيره امروز تمام صحبت ها رو كرديم كارت ماشين و كارت سوخت رو نشونم داد همه نوشته بودن شورولت كامارو تمام حرفها رو زديم گفتم 2 گفت بهت ميدمش چون عشق تو نسبت به اين ماشين ها ديوانه كننده هست و من به عشق تو احترام ميزارم راستي بچه ها گفت كه بابام قبلا يه مشكل برا ماشين پيش اومده و هر دوتا سر سيلندراش رو عوض كرده اين خوبه يا بد؟ گفت نو خريده و اصلي بودن موتور هم آبيه
    دف و گيربكس هيچ گونه صدايي نميدنمصرف صدي 18 تا 20 داخل شهر

فك كنم با 2200 راضي بشه

Last edited by رضا صادقی; 09-05-2010 at 20:40.

4. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رنگ موتور مهم نیست اگرچه شنیدم رنگ نارنجی تولید آمریکا و آبی تولید کانادا است و گاهی هم میگن که قدرت موتورهای کانادایی کمتره اما من که بارها این موتورها را باز کردم در هیچ چیزی تفاوت ندیدم..
    حالا اینقدر به رنگ موتور و درجه آمپر سخت نگیر!!اگر حس میکنی که میتونی درستش بکنی زود قال قضیه را بکن و البته خواستی نرم بشه رنگ پول را نشونش بده رام میشه و کمتر هم میده..
    راستی این کامارو اگر درست فهمیده باشم بر اساس شماره وین کد باید بیس باشه و تولیدی نوور وود اوهایو آمریکا موتور 350 کاربراتور کوچیک و چیزهای دیگه هم توی این کد هست..

6. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

آقا علي اين هم جواب بديد=== راستي بچه ها گفت كه بابام قبلا يه مشكل برا ماشين پيش اومده و هر دوتا سر سيلندراش رو عوض كرده اين خوبه يا بد؟ گفت نو خريده و اصلي بودن موتور هم آبيه
    دف و گيربكس هيچ گونه صدايي نميدنمصرف صدي 18 تا 20 داخل شهر

بعد كاربرات كوچيك دقيقا يعني چي؟ ميشه با كاربرات بزرگ 4 دهنه عوض كرد قيمت يه كارب بزرگ 4 دهته متوسط چقدره؟‌حدودا چقدري به اسب بخار اضافه ميكنه راستي شنيدم كه ميلنگ 400 ميشه به موتور 350 خوروند ميشه؟

آقا علي نهايت پولي كه من براي اين ماشين بدم 2.5 هست خوبه؟ يا گرون؟
    خداييش عاشقش شدم بد جور ماشين دست مخورده دست نخورده هست

فرق بيس و ال تي چيه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعویض سرسیلند به این شرط که سالم باشه خوبه.البته باید دید که چه مدل سوپاپ روی اون سواره؟کوچیک..متوسط..بزرگ..
    سر سیلنر نو وجود نداره و همه دست دوم اوراقی هستند..یا از امارات میارن یا مال خود ایران است..
    کارب کوچیک دارای دو دهنه است و خوراک کمتری برای موتور ایجاد میکنه پس توان اون هم کمتره..
    میشه عوض کرد به شرطی که مانیفولد هوا یا بقول مکانیکها سنگ وسط موتور برای کارب 4 دهنه عوض بشه/
    کارب 4 دهنه نو تا چند سال پیش حدود 250 تومان بود..شاید الان هم باشه..دست دوم سالم هم چیزی بین 80 تا 150 بود بسته به سالم بودن و تمیزی..
    میل لنگ 400 را نشنیدم بشه روی 350 سوار کرد چون سایز آنها متفاوته البته شاید با بعضی روشهای تراشکاری بشه..من که تابحال انجام ندادم چون نیازی به این کار نبوده..چرا عوض کنند؟
    در مورد قیمت حرفهای همه ما را توی پستهای قبلی بخونین متوجه میشید!!!
    بیس کاملا ساده است پانل اون معمولیه..دور موتور نداره و درجات بنزین بزرگی روش سوار شده.بیشتر 6 سیلندرها اینجوریه..
    اما ال تی برعکس دور موتور داره و درجاتش کوچیک و کامله..حالا این یکی دور موتور داره و درجات مثل التی است اما وین کد التی نداره!شاید این پلاک عوض شده؟؟سالها گذشته و معلوم نیست سر ماشین چی آمده اونم با این پدر و پسر!!

9. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

مرسي از اون قسمت پدر با پسر خيلي خيلي خوشم اومد حال كردم ايول مثل اينكه اين كامارو مثل كامي برادر حجازي نامعلوم باشه نميدونم چرا هر چي به پست ما ميخوره اينطوري؟
    در كل من عاشقش شدم اگه بيس هم باشه يه روز يه موتور با تجهيزات ادلبروك و گيربكس حرفه اي اتومات ميبندم بعد همچين باهاش برن اوت ميزنم كه لاستيكا منفجر بشن
    در كل ماشين دست نخرده اي به نظر مياد درسته؟
    در مورد ميلنگ هم آره تراشكاري ميكنن گويا براي نميدونم قدرت يا شتاب بيشتر طوري كه صاحبش ميگه موتورش يه دست رينگ ميخواد

خدا عالمه

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان ببخشید می پرم وسط بحثتون
    کسی می دونه اسم این مدل شورلت چیه؟ امروز تو یه سریال خارجی دیدمش، احتمالاً وانته.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این ماشینها سالهاست که توی ایران مورد بی مهری قرار گرفتند و حالا یه چند سالیه تازه ملت فهمیدند که اینها چیه؟ممکنه سالها پیش این پلاکها کنده شده و هی عوض بدل کردن و معلوم نیست چرا..زیاد نمیشه روی اصالت این پلاکها هم اطمینان کرد..مگر اونی که مطمئن باشیم از روز اول خودش بوده

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان ببخشید می پرم وسط بحثتون
    کسی می دونه اسم این مدل شورلت چیه؟ امروز تو یه سریال خارجی دیدمش، احتمالاً وانته.

اون شورلت الکامینو 1968 باید باشه..خیلی زیباست..

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

15. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان یه سئوال در مورد LPG
    به نظرتون واسه اینکه موتور یه ماشین آمریکایی صدمه نبینه و واسه سوخت LPG آماده باشه چه تغییراتی باید روش انجام بشه ؟
    یا چه چیز هایی بهش اضافه بشه ؟

17. این کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •