تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 1138 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بچه ها نظرتون در مورد اين چيه؟ قيمتش خوبه؟ گفت كه داخل شهر صدي 20 ميسوزونه فقط گفت كه چهار چرخ ديسك نيست و سيستم تنظيم ارتفاع خرابه كه با 500 تومن درست ميشه به نظرتون سويل چجور ماشيني هست؟ ماشين زير پا هست كه توي شهر باهاش دور بزنيو اين حرفا؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

تشکر از بابت راهنمایی..بله حق با شماست من هم کم دیدم که داشته باشند.البته اگر لازم باشه من میتوانم از فلز هم بصورت دستی درست بکنم چون از اینجور کارها زیاد انجام دادم.برای رم ایر فکر میکنم بشود روی مدلهای دیگر هم پیاده کرد..شاید کمی کار ببره اما شدنی است..
    قربونت علی آقا.. اتفاقا منم خواستم بگم که بهتره آهنیش رو بسازید ولی گفتم شاید بهم بخندین.. ولی یه بدی این قضیه اینه که اگه خدایی نکرده جلوی ماشین به یه جدول بخوره، این فلز چون مقاومتش زیاده ممکنه خود سینی جلو رو هم یه کم به هم بریزه.. ولی اگه فایبر گلاس باشه خیالتون راحته که فایبر میشکنه و سینی آسیب نمیبینه. (البته آسیبش هم جزییه)

بله این طور که به نظر میرسه میشه یه جوری رم ایر رو به موتور وصل کرد.. چون آپشن اش هم اختیاری بوده بنابراین لابد راحت می شده وصلش کرد...

بچه ها نظرتون در مورد اين چيه؟ قيمتش خوبه؟ گفت كه داخل شهر صدي 20 ميسوزونه فقط گفت كه چهار چرخ ديسك نيست و سيستم تنظيم ارتفاع خرابه كه با 500 تومن درست ميشه به نظرتون سويل چجور ماشيني هست؟ ماشين زير پا هست كه توي شهر باهاش دور بزنيو اين حرفا؟

کد:
    http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=6081&mashin
    رضا کادیلاک خیلی فاز میده.. اصلا کلا هر استیل ماشین آمریکایی به دل آدم میشینه... چلنجر واسه جوانی.. کادیلاک واسه افراد با کلاس... نوا واسه کار های روز مره.. ایمپالاهای مدل پایین واسه ماشین بازی کلاسیک و لورایدر بازی.. بلیزر و وانت کاستوم واسه ماشین بازی و آف رود..

خلاصه همشون یه جوری تو دل میرن..

رضا الان قیمت ها یه کمی پایین اومده.. میشه ارزون تر پیدا کرد.. البته اگه 1% هم حال نمی کنی، صبر کن بعد 1 بهمن..

بچه ها كلوب داره به مكون تبديل ميشه منم يواش يواش دارم فستبك 68 رو تصور ميكنم البته من و سعيد فعلا بايد باچيزاي ارزونتر حال كنيم چون ..........
    آره بابا من که اوضام بی ریخته.. ولی نکته مهم اینه که هم من و هم تو آخرش ماشین رو می خریم.. خیالت راحت باشه..
    واسه این که رای من رو بزنن انقدر بدبختی کشیدم !!! حتی پیش یه دوستی به عینه دیدم که واسه تعمیر سرسیلندر موتور کامارو 8 سیلندر 6 تا سرسیلندر (3 جفت) واسه کامارو برد و آورد و همشون هم مشکل داشتن و دوباره باید می رفتن تراش!!! لوازم گیربکس دست دوم.. سوپاپ ها دست دوم.. خلاصه ماشین با 1 تومن خرج تازه با لوازم دست دوم و اوارقی جمع شد... این ممکنه خیلی از افراد رو بترسونه.. ولی عشق ماشین آمریکایی که ایجاد بشه ، واسه شنیدن صدای موتور v8 هر کاری می کنی !!!

راستی فورد یکی از زیباترین و نرم ترین صدا ها رو بین ماسل های دیگه داره !! در مقایسه با صدای خشن دوج ، صدای موستانگ واقعا نرم و البته لرزاننده است !!!! منم بدجوری رفتم تو فکر مک.وان.. البته نه در حد خرید.. چون به قول تو نصیب من و تو نمیشه..

3. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من می خوام یه طرح 3 بعدی با 3dsMAx بسازم...

موندم مک.وان 71 فابریک بسازم؟

یا کامارو 67 ( با اسپورت درگ و گشاد کردن گلگیر عقب برای این که اون چرخ عقب بزرگ اسلیک توش جا بشه، مث عکس قبلی امضای خودم) ؟

یا وانت کاستوم دیلاکس 75 با گلگیر عقب باد دار ؟

خلاصه همه نظرتون رو بگید تا من کارم رو شروع کنم..
    اگه نظر دیگه ای هم دارید بهم بگید... ممنون

5. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

داش سعيد به نظر من همون كامارو 67 خوبه ولي اگه من بودم يه شلبي جي تي 500 1968 درست ميكردم البته خوب سليقه اي هست

سعيد جان به نظر شما و دوستان 1 بهمن احتمال گرون شدن ماشين آمريكاي هست؟؟
    Last edited by رضا صادقی; 06-01-2010 at 09:37.

7. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.
    بله من هم صدای موتور موستانگ را شنیدم..خیلی زیباست..البته اگزوز ماسلها همه صداهای جذابی دارند..
    برای طراحی یک تصویر این سلیقه ایست و خیلی سخت است که بخواهیم انتخاب کنیم..یک موستانگ مک وان یا کوروت مدل 1985 هم زیباست..
  9. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان من می خوام یه طرح 3 بعدی با 3dsMAx بسازم...

موندم مک.وان 71 فابریک بسازم؟

یا کامارو 67 ( با اسپورت درگ و گشاد کردن گلگیر عقب برای این که اون چرخ عقب بزرگ اسلیک توش جا بشه، مث عکس قبلی امضای خودم) ؟

یا وانت کاستوم دیلاکس 75 با گلگیر عقب باد دار ؟

خلاصه همه نظرتون رو بگید تا من کارم رو شروع کنم..
    اگه نظر دیگه ای هم دارید بهم بگید... ممنون

آقا اگه موستانگ شلبی 66 بخوای درست کنی من می تونم تو بازی گرن توریسمو 4 از هر نمایی که بخوای عکس بگیرم بهت بدم.
    لیست ماشینهای گرن توریسمو 4 رو ببین ، ماشین آمریکایی توشون زیاده، هر کدومو بخوای ، از هر زاویه من می تونم بهت عکس بدم.

11. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها دست همتون درد نکنه.... همه نظر رو گفتن.. ولی فک کنم اگه رای گیری کنم بین کامارو 67 و مک.وان و موستانگ 66 و 68 نظر جمع میشه همون مک وان چون من و ممد هم مک.وان ایم.. البته با اون کامارو 68 قرمزه که مال درگ هست هم بدجوری زندگی می کنم... خیلی ماشیین دلفریبیه..!!! اگه کسی بین این دو هم تا نظرش رو بگه خیلی ممنون میشم..

عکس نقشه رو گذاشتم که راحت تر بشه تصمیم گرفت.. ببینید این نقشه مک.وان و این هم کامارو 68 درگ...

============================

رضا جان احتمال بالا رفتن قیمت ممکنه باشه... ولی به نظر من قیمت این ماشین ها در حال حاضر هم زیاد هست.. بهتره گرون تر از این نشه.. وگرنه خرجش خیلی بالاتر میره.. منم نمی دونم آینده چی میشه؟!
    Last edited by mard_khasteh; 06-01-2010 at 13:11.

13. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    سعید جان نظر من هم روی مک وان هست

15. این کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

نظر نظر دوستان هست برو تو كار مكوان

17. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    نظر منم که میدونید......
    مکوان!!!!
    =====
    امروز الدز رو بردم جوشکاری اگزوز فردا عکساش رو میزارم....

19. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •