تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 1138 اولاول ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ولی واقعا ماشینهای تکی هستن.
    یه ریوریا 67 رو چند وقت پیش اوراق کردن جون میدن واسه کلاسیک کانتیناتال که هیچی با اون استایل درهاش .
    یه بارم محمد یه پو.نتیاک لمانز بهم گفته بود خیلی ترو تمیز بود که چند تا قطعه بدنه از جمله راهنمای اصلیش روش نبود.
    خلاصه هنزو میوندم علی
    تازگی ها هم اسکای لارک و نوا کوپه بد جور زده به مغزم کلا دنبال ماشینهای کوپه و شبه کوپه هستم یکی هم بلیزر .
    امروز یه مشکی رو دیدم ماشین واقعا ترو تمیزه من خوب میدونم این ماشینا کجا هستن
    تازگی ها هم یه نوا قهوه ای شکلاتی تو محلمون پیدا شده برق میزنه ماشین همه چیزش تکمیل
    فکر کنم لنسر اوو رو بی خیال بشم و برم بازم دنبال امریکایی .

2. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

محمد میتونی یه چند تا واسم تحقیق کنی؟
    ببین ریوریا 67 یا 68 پیدا میشه؟
    یکی هم ببین از این لینکلن کانتینتال مدل 66-65 پیدا میشه؟
    راستی اینجا پر شده از بیوک و نوا اونم چه ماشینهای توپی شدیدا هم سیرا و سابربن بلیزر پر شده .
    یه چند تا هم کاپریس واقغا تمیز دیدم.
    تو اصفهان که من ندیدم لینکلن هم ندیدم تا حالا تو اصفهان.
    کتاب ها رو مطالعه کردم ولی نمیدونستم شما بهش میگید پارتز کاتالوگ!

اتفاقآ من کاملآ مخالفم.
    قیمت ها روز به روز بالا میره اما کی میخره.
    گرون ترین ماشینی که سراغ داری فروش رفته باشه چی بود.
    من یه ترانز ام 80 تا راه رفته نو سراغ داشتم که 50 اگهی شد و 19 فروش رفت.

اگه پولت برای قطعه وارد کردن زیادی کرده برو دنبال این دو تا.
    ماشینای فوق العاده بد قلقی هستن البته در ایران.
    من بیشتر منظورم این بود که روزبه روز ارزشش بیشتر میشه و البته قیمت هم خواه ناخواه میره بالا.
    الان حضور ذهن ندارم که بگم.
    ولی یه شورلت بلر پکیده که تمام قطعاتش رو باید از خارج وارد میکرد 5 تومن فروخته شد
    یا اون چارجر زرده که باید بازسازی میشد نه موتور داشت نه گیرباکس نه سند 4.5 فروش رفت.
    یه دونه کرایسکر مشکی هم بود 10 تومن فروش رفت.
    10 سال پیش کی این قیمتها رو داشت ماشینها ی آمرکایی؟پس افزاریش پیدا کرده.

4. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد میتونی یه چند تا واسم تحقیق کنی؟
    ببین ریوریا 67 یا 68 پیدا میشه؟
    یکی هم ببین از این لینکلن کانتینتال مدل 66-65 پیدا میشه؟
    راستی اینجا پر شده از بیوک و نوا اونم چه ماشینهای توپی شدیدا هم سیرا و سابربن بلیزر پر شده .
    یه چند تا هم کاپریس واقغا تمیز دیدم.

من تا موقعی که چارجر 1969 ندیده بودم تو تهران، فکر می کردم ممکنه ماشینی تو تهران نباشه...

ولی الان ماشالله همه ماشین ها تو ایران هس ریوریا که تو همایش قبلی اومده بود که.. من و بچه های دیگه عکس هاش رو گذاشتیم.. مگه ندیدی ؟ کانتیننتال هم بود فکر کنم

من بیشتر منظورم این بود که روزبه روز ارزشش بیشتر میشه و البته قیمت هم خواه ناخواه میره بالا.
    الان حضور ذهن ندارم که بگم.
    ولی یه شورلت بلر پکیده که تمام قطعاتش رو باید از خارج وارد میکرد 5 تومن فروخته شد
    یا اون چارجر زرده که باید بازسازی میشد نه موتور داشت نه گیرباکس نه سند 4.5 فروش رفت.
    یه دونه کرایسکر مشکی هم بود 10 تومن فروش رفت.
    10 سال پیش کی این قیمتها رو داشت ماشینها ی آمرکایی؟پس افزاریش پیدا کرده.

آره مطمئنا قیمت ها میره بالا.. ما که باید عادت کرده باشیم.. هر چی کم باشه گرون میشه.. چه ماشین آمریکایی چه تخم مرغ...

همونطوری که ماشین آمریکایی اون اوایل ارزون بود و مردم قدرش رو نمی دونستن...
    Last edited by mard_khasteh; 24-08-2009 at 12:35.

6. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

oon mashina ke gofti harf nadare.
    masalan nova ya skylark coupe va ya blazer.
    chon mashinaye rondi hastan.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من تا موقعی که چارجر 1969 ندیده بودم تو تهران، فکر می کردم ممکنه ماشینی تو تهران نباشه...

ولی الان ماشالله همه ماشین ها تو ایران هس ریوریا که تو همایش قبلی اومده بود که.. من و بچه های دیگه عکس هاش رو گذاشتیم.. مگه ندیدی ؟ کانتیننتال هم بود فکر کنم

آره مطمئنا قیمت ها میره بالا.. ما که باید عادت کرده باشیم.. هر چی کم باشه گرون میشه.. چه ماشین آمریکایی چه تخم مرغ...

همونطوری که ماشین آمریکایی اون اوایل ارزون بود و مردم قدرش رو نمی دونستن...
    سعید من خودم میدونم ریوریا هستش حتی 70-73 هم هستش ولی اونی که من دنبالشم متاسفانه تنها یکی دیدم که اونم شنیدم بریدنش
    کانتینانتال مدل بالاتر خودم دیدم مثلا 75 ولی این هیولایی که من میگم ستون وسط درا رو نداره درها مخالف هم باز میشن
    کلا باشه هم کمه و تر تمیزش اگه بود الان رو شده بود .
    خب هر چیزی کم باشه و طالبشم زیاد باشه قیمتش میره بالا

9. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سعید من خودم میدونم ریوریا هستش حتی 70-73 هم هستش ولی اونی که من دنبالشم متاسفانه تنها یکی دیدم که اونم شنیدم بریدنش
    کانتینانتال مدل بالاتر خودم دیدم مثلا 75 ولی این هیولایی که من میگم ستون وسط درا رو نداره درها مخالف هم باز میشن
    کلا باشه هم کمه و تر تمیزش اگه بود الان رو شده بود .
    خب هر چیزی کم باشه و طالبشم زیاد باشه قیمتش میره بالا

رامین جان شما سلیقه ات مایه داری می پسنده اونی که می گی فکر کنم من اصلا تا حالا ندیدم.. ولی غم نخور ... خیلی ماشین های گرگ روزگار تو همین تهران هست که اصلا نه خوششون میاد تو همایش ها بیان و نه اطلاع دارن... از این پیرمرد ها زیاده... از این ماشین ها هم همینطور.. پسره اومده بود یه کامارو ss 69 آورده بود، کل ماشین نو بود، و معلوم بود ماشین رو از خواب در آوردن، در موتور رو داد بالا، کل لوازم و گلگیر و درز ها و ... رو دیدم، فقط نیم ساعت داشتم بهش می گفتم تو این ماشین 69 رو به این سالمی که حتی یه تصادف ریز هم نداشته از کجا آوردی ؟؟؟؟؟؟؟

مخصوصا تو سمت شمرون تهران اکثرشون یه زمانی ماشین آمریکایی داشتن و نفروختن، الان هم بیرون نمیارن... ممکنه خیلی ماشین های تکی بینشون باشه..

========================

راستی دیشب ساعت 1 شب تو آریا شهر ، رامین جنوبی یه کاانتیننتال 75 مشکی دیدم که فقط دارم حرص می خورم چرا ازش عکس نگرفتم (آخه تو ماشین دوستام بودن، دیر هم شده بود ضایع بود) اگه کسی از رفقا بچه ی اونجاس بره آمارش رو بگیره، دو تا عکس هم ازش بگیره.. دمتون گرم..

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها راستی کسی بلیزر 75 با 2500 نمی خواد ؟ معاینه و بیمه تا ماه 12

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واقعا عالیه چرا حالا این قیمت واقعا جای سوال داره2.500
    من نمیدونم چی بگم
    سعید کاش یه عده حالیشون میشد این ماشینا نباید کنج خونه بخوابن باید بهشون رسید یه زمانی بود همه چیز فک و فراون بود اینا هم میرفتن به برکت اون دوران توی آمریکا هم درس میخوندن هم ماشین می آوردن خلاصه این چیزا براشون الان دیگه ارزش نداره به نظرم از سیری هستش که اینا رو قایم میکنن.
    Last edited by rami_hemi; 25-08-2009 at 12:24.

13. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[quote=rami_hemi;4128390]واقعا عالیه چر=6307658c9c15260ef322400494062770&t=233551&pag e=123

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا عالیه چرا حالا این قیمت واقعا جای سوال داره2.500
    من نمیدونم چی بگم
    سعید کاش یه عده حالیشون میشد این ماشینا نباید کنج خونه بخوابن باید بهشون رسید یه زمانی بود همه چیز فک و فراون بود اینا هم میرفتن به برکت اون دوران توی آمریکا هم درس میخوندن هم ماشین می آوردن خلاصه این چیزا براشون الان دیگه ارزش نداره به نظرم از سیری هستش که اینا رو قایم میکنن.

به نظر نمیرسه مشکلی داشته باشه.. چون 6 ماه پیش معاینه گرفته.. ولی اگه مشکلی هم داشته باشه، بلیزر با 2500 واقعا ارزش داره.. همون آهن اش رو آب کنی ، فقط 1 میلیون پول آهنه معلومه طرف فروشنده است که اینطوری قیمت گذاشته.. چون اکثر ماشین آمریکایی های 3-4 تومنی که تو نت هست بعد یه سال خیلی هاشون هنوز فروش نرفته !!

مردم ما خیلی مد گرا هستن.. حاضر اند پول سوناتا و ساسی مانکن و ... این چیزا رو بدن، ولی سوار ماشین قدیمی نشن، چون همه دنبال چیز جدید هستن.. حتی اگه قدیمی خوب هم باشه ، باز هم سراغ جدید می رن... از مدل مو و لباس میشه اینو فهمید.. تا یه مدل شلوار مد میشه کل ایران همه یه شکل میشن و دو هفته ی بعد همون مدل جدید خز میشه.. تو ماشین هم همینطوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •