فرگشت اصلا قادر نیست توجیحی مناسبی توسط اتخاب طبیعی و جهش ژزنتیکی و .... برای حالات روحی و احساسی انان ها بیان کنه.....اگه بخواهیم
فرگشت رو باور کینم باید کل فلسفه رو بریزیم دور که در مورد شناخت انسان و ... هست.
بعدشم
فرگشت پر از اشکالات وارده هست.کسی بدون تعصب نگاه کنه و نگه همه چیش اوکیه ..هیچ وقت باورش نمیکنه با این اوضاع.
مثلا برای هر موجودی یک مونث لازمه و یک مذکر .....حالا اگه بخوایه یه احتمال بگیریم ککه در چند صورت ممکنه اون نیای ابتدایی خیالی تکامل گرا ها هم خودش و هم مونثش اونم کنار همدیگه جوری شانسی و همزمان به و جود بیان که بتونن تولید مثل کنن!!دقت کنین به سه شرط:1-همزمان2-کنار هم3-دقیقا ویژگی شبیه هم و فقط جوری که یکی مونث باشه!!!فک کنم باید احتمال صفحه قبلی رو در یه ده به توان 20 دیگه ضرب کرد!
حالا این تولید مثل در نسل های بعدی هم باید تکرار بشه یعنی اردکی که لای پاش پره در اورده باید دقیقا جفتش هم مطابق خودش باشه و پره داشته باشه تا بتونن جفت گیری کنن.یکی از همین مقاله ها گفته بود محاله بین یک گونه موجود ...مذکر دارای جهشی بشه و بتونه با مونث که اون جهش رو نداره جفت گیری کنه.به عبارتی باید دنبال جفت مناسب خودش بگرده.................اصلا با عقل جور در نمیاد...پر از ضد و نقیض هست.من تعجب میکنم ادمی مثل داوکینز چجوری اینا رو خیلی متقاعد کننده میدونه!