تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 127 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1265

نام تاپيک: تکامل (فرگشت)

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

میتونی همین Natural Selection را به زبان ساده توضیح بدی
    با تشکر
    قبلا بارها توضیح داده شده، از صفحه 13 به بعد رو یک نگاه بندازید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این ادم های کوتوله که قیافه بسیار شبیه به هم دارند را میشه یک گونه دیگه فرض کرد ؟؟

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم.
    نظر ایشون هست و تقریبا 99.9 درصد زیست شناسان متخصص فرگشت نظر متفاوتی با ایشون دارن. فرگشت بر اساس Natural Selection توضیح میده چطور بدون وجود طراح میشه به این همه پیچیدگی رسید.
    سلام.
    آیا تکامل در صورتی که نیازی به حذف یا تولید هم نباشه بازم کار میکنه؟ چطور جهش ژن اینقدر دقیق کار میکنه؟
    برای مثال من حتی تعداد موهای روی بند دوم انگشت انگشترم (دست راستم) برابری میکنه با تعداد موهای بند دوم انگشت انگشترم در دست چپم.... حالا شما به من بگین این تقارن دقیق چه دلیل علمی داشته؟!!
    من فکر میکنم نیازی به توضیح نباشه که وقتی تکامل فقط بر اساس شرایط زیست محیطی "حذف" و "بوجود" میاره بتونه چیزهای جدیدی رو خلق کنه.... مثلاً پستان رو خلق کنه... میدونسته که بچش نیاز به تغذیه داشته؟ از چه وقتی این اتفاق افتاده؟ دقت داشته باشید اگر پستان نبوده باشه بچه ها همون اول میمیرن... یا پستان باید یه دفعه بوجود اومده باشه یا اگر کم کم به بوجود میومده بچه ها میمردن..
    من قبلاً هم گفتم بازم تکرار میکنم.بحث علمی خوبه که در راستای منطق باشه.... یا باید بپذیریم که تکامل بدون طراح خود بخود هوشمند بوده! یا وجود طراح رو بپذیریم... چطور چیزی که هوشمند نیست میدونه که تعداد موهای سمت راست بدن منو برابر با تعداد موهای سمت چپ بدنم کنه؟ در حالی میدونیم تکامل فقط در صورتی کار میکنه و جهشی صورت میگیره که "نیاز" باشه.مثلاً نیاز باشه برای زنده موندن بشنوی و ببینی و بخوری و ...
    حتی در بحث های داروینیسم ها هم تناقض زیادی وجود داره.... مثلاً دم از بین میره چون مورد استفاده قرار نمیگیره ولی پستان در مردان از بین نمیره!!...اگر اینها بشه دلیل علمی که باید درش رو تخته کرد...
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.
    این ادم های کوتوله که قیافه بسیار شبیه به هم دارند را میشه یک گونه دیگه فرض کرد ؟؟
    در مورد آکندروپلازی و تکامل پیشنهاد میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلب رو مطالعه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم.

سلام.
    آیا تکامل در صورتی که نیازی به حذف یا تولید هم نباشه بازم کار میکنه؟ چطور جهش ژن اینقدر دقیق کار میکنه؟
    برای مثال من حتی تعداد موهای روی بند دوم انگشت انگشترم (دست راستم) برابری میکنه با تعداد موهای بند دوم انگشت انگشترم در دست چپم.... حالا شما به من بگین این تقارن دقیق چه دلیل علمی داشته؟!!
    اگه یکسان بودن تعداد موهای انگشت های شما دلیلی در نقض فرگشت هست، آیا یکسان نبودنشون دلیلی بر تایید فرگشته؟ چون تعداد موهای روی بند های انگشت های دست چپ و راست من یکسان نیست. اثر انگشت دست چپ و راست من هم یکسان نیست، حتی خط های کف دست هم یکسان نیست (مال شما هم نیست)، تعداد مو های روی بند اول انگشت های دست شما هم یکسان نیست. این تقارن های دقیق که میگید اصلا وجود ندارن.

شما تاثیر ژن ها رو درست متوجه نشدید. اینطور نیست که ژن های متفاوت مسئول موهای دست چپ و راست باشند. در خیلی از مواقع تاثیر یک ژن در کل موهای بدن مشخص هست.

من فکر میکنم نیازی به توضیح نباشه که وقتی تکامل فقط بر اساس شرایط زیست محیطی "حذف" و "بوجود" میاره بتونه چیزهای جدیدی رو خلق کنه.... مثلاً پستان رو خلق کنه... میدونسته که بچش نیاز به تغذیه داشته؟ از چه وقتی این اتفاق افتاده؟ دقت داشته باشید اگر پستان نبوده باشه بچه ها همون اول میمیرن... یا پستان باید یه دفعه بوجود اومده باشه یا اگر کم کم به بوجود میومده بچه ها میمردن..
    خب شما درست فرگشت رو متوجه نشدید دوست عزیز. اینطور نبوده که کودک انسان همیشه مثل الان باشه و نیاز به تغذیه از پستان مادر داشته باشه ولی پستان مادر ذره ذره تکامل پیدا کرده باشه، خب واضحه در اون صورت می مرده! یعنی شما فکر می کنید هیچ زیست شناس تکاملی در دنیا این مسئله ساده به عقلش نرسیده بوده؟

پروسه فرگشت تکامل مفهوم پستانداری در اینجا توضیح داده شده. هر نسل جدیدی مثل والدینش هست و بر همون اساس زندگی می کنه، تغییرات بسیار جزئی طی میلیون ها سال باعث میشه یک تغییر در مکانیزم مثلا غذا دادن به کودک پدید بیاد.

من قبلاً هم گفتم بازم تکرار میکنم.بحث علمی خوبه که در راستای منطق باشه.... یا باید بپذیریم که تکامل بدون طراح خود بخود هوشمند بوده! یا وجود طراح رو بپذیریم... چطور چیزی که هوشمند نیست میدونه که تعداد موهای سمت راست بدن منو برابر با تعداد موهای سمت چپ بدنم کنه؟ در حالی میدونیم تکامل فقط در صورتی کار میکنه و جهشی صورت میگیره که "نیاز" باشه.مثلاً نیاز باشه برای زنده موندن بشنوی و ببینی و بخوری و ...
    شما لطفا مسائل ایدئولوژی خودتون رو برای محل مناسب نگه دارید، تکامل کاری با وجود یا عدم وجود خالق نداره و صرفا توضیح میده پروسه پدید آمدن پیچیدگی و گسترگی گونه های حیات روی زمین چگونه است. موهای سمت راست بدن شما هم با سمت چپ بدنتون یکسان نیست، بیخود اطلاعات دروغ و اشتباه علمی ندید. توصیفات شما از تکامل فقط نشون میده اطلاعات دقیق و صحیحی ندارید، اگه به تعداد کلماتی که شما در این تاپیک بیخود و بدون اطلاع به جنگ فرگشت مطلب نوشتید، درباره فرگشت مطلب می خوندید مطمئنا هیچ وقت این حرف ها رو نمی زدید.

حتی در بحث های داروینیسم ها هم تناقض زیادی وجود داره.... مثلاً دم از بین میره چون مورد استفاده قرار نمیگیره ولی پستان در مردان از بین نمیره!!...اگر اینها بشه دلیل علمی که باید درش رو تخته کرد...
    موفق باشید.
    فرگشت نمیگه دلیل از بین رفتن دم انسان، عدم استفاده بوده، شما این رو به دروغ به فرگشت نسبت میدید. قبلا این مسئله توضیح داده شد در تاپیک و شما بدون توجه به توضیحات قبلی دوباره حرف اشتباهی رو به فرگشت نسبت میدید.

7. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.
    اگه یکسان بودن تعداد موهای انگشت های شما دلیلی در نقض فرگشت هست، آیا یکسان نبودنشون دلیلی بر تایید فرگشته؟ چون تعداد موهای روی بند های انگشت های دست چپ و راست من یکسان نیست. اثر انگشت دست چپ و راست من هم یکسان نیست، حتی خط های کف دست هم یکسان نیست (مال شما هم نیست)، تعداد مو های روی بند اول انگشت های دست شما هم یکسان نیست. این تقارن های دقیق که میگید اصلا وجود ندارن.

شما تاثیر ژن ها رو درست متوجه نشدید. اینطور نیست که ژن های متفاوت مسئول موهای دست چپ و راست باشند. در خیلی از مواقع تاثیر یک ژن در کل موهای بدن مشخص هست.
    من بقیه رو نشمردم یعنی نتونستم بشمرم ولی اونی که کمتر بود رو تونستم بشمرم... متقارن نبودن دلیل بر تایید فرگشت یا تقارن داشتن دلیل بر رد فرگشت نیست... بنده دارم در مورد طراح سخن میگم...شما ادعا کردید که بحث Natural Selection میتونه توضیح بده که تکامل چطوری بدون وجود طراح به اینهمه پیچیدگی رسید... "اینهمه" پیچیدگی و دقت؟ اینقدر توضیحش راحته؟ اونم فقط با انتخاب طبیعی و بدون وجود طراح؟ خیلی آوانس بدیم یا باید فیزیک رو دارای هوش کنیم یا تکامل رو... نمیشه از چیزی که دارای فهم و وجود و شعور نیست چیزی دارای فهم و شعور وجود بوجود بیاد یعنی اصلاً نیازی نیست که چیزی با این ساختار و پیچیدگی بوجود بیاد.بهترین دلیلی که کاملاً وجود طراح رو اثبات میکنه و کاملاض منطقی و خارج از هر گونه تعصبی هم هست همین بحث تقارن و پیچیدگی دقیق در ساختار بدن موجودات هست که قبلاض در موردش بحث کردیم.

خب شما درست فرگشت رو متوجه نشدید دوست عزیز. اینطور نبوده که کودک انسان همیشه مثل الان باشه و نیاز به تغذیه از پستان مادر داشته باشه ولی پستان مادر ذره ذره تکامل پیدا کرده باشه، خب واضحه در اون صورت می مرده! یعنی شما فکر می کنید هیچ زیست شناس تکاملی در دنیا این مسئله ساده به عقلش نرسیده بوده؟

پروسه فرگشت تکامل مفهوم پستانداری در اینجا توضیح داده شده. هر نسل جدیدی مثل والدینش هست و بر همون اساس زندگی می کنه، تغییرات بسیار جزئی طی میلیون ها سال باعث میشه یک تغییر در مکانیزم مثلا غذا دادن به کودک پدید بیاد.
    خوب ممنون. میتونید توضیح بدید که چطور تصمیم بر این گرفته شده که پستان بوجود بیاد اونم کم کم؟ مردا چرا پستان در اوردن؟ من فکر کنم بخوایم این قضیه رو توجیه کنیم اینطوری بگیم که: در ابتدا بدن صافه صاف بوده بعد چون پدر و مادر بچه رو بقل میکردن بچه هم سینه هاشونو گاز میگرفته و بمرور زمان پستان شکل گرفته منتها چون مادر ها بیشتر بچه رو بقل گرفتن پستان در سینه اونا بزرگتر بوده.... حالا شیر چرا در پستان بوجود اومده رو هرچی فکر میکنم نمیتونم توجیه کنم .

فرگشت نمیگه دلیل از بین رفتن دم انسان، عدم استفاده بوده، شما این رو به دروغ به فرگشت نسبت میدید. قبلا این مسئله توضیح داده شد در تاپیک و شما بدون توجه به توضیحات قبلی دوباره حرف اشتباهی رو به فرگشت نسبت میدید.
    خوب شما در یک جمله کوتاه و مناسب توضیح بدید که چرا دم از بین رفت؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما نیاز رو چه تعریف میکنید؟ مشکل از تعریف شما از نیاز هست و نداشتن درک درست از اناتومی و بیولوژیک بدن انسان
    مثلا همین تقارن در تعداد موهای دست چپ و راست شما رو چرا یک نیاز به زیبایی و جذب جنس مخالف نمیتونید تصور کنید؟
    یا نیاز به کم کردن تعداد ژنم و تولید دو دست توسط فقط یک ژن؟
    و ...

مثلاً دم از بین میره چون مورد استفاده قرار نمیگیره ولی پستان در مردان از بین نمیره
    !!...اگر اینها بشه دلیل علمی که باید درش رو تخته کرد...
    اولا فعلا در چیزهای دیگه روزبه روز در حال تخته شدن و علم و داوینیسم روز به روز دلایل و مدارک بیشتری در تاییدش پیدا میشه

دم از بین رفته چون انرژی زیادی صرف میکرده و نه تنها بلا استفاده بوده بلکه شاید مزاحم و مخل هم بوده پس حذف شده
    پستان از بین نرفته چون انرژی زیادی مصرف نمیکرده و در چرخه اناتومی بدن و زندگی انسان اختلالی ایجاد نکرده

10. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نظر ایشون هست و تقریبا 99.9 درصد زیست شناسان متخصص فرگشت نظر متفاوتی با ایشون دارن. فرگشت بر اساس Natural Selection توضیح میده چطور بدون وجود طراح میشه به این همه پیچیدگی رسید.

چیزی که بهش نیازی نیست حذف نمیشه، فقط در صورتی حذف میشه که تداخل با ژن دیگه ای داشته باشه که وجودش مثبت باشه، یا اینکه حذفش کمکی به شانس بیشتر انسان برای تولید مثل کنه که برای دندان عقل همچین شرایطی وجود نداشته.

جواب این نظر را لطفا بده

حذف در ژن ها به هیچ عنوان وجود نداره مگه میشه قسمتی از ژنوم حذف بشه!!فقط اون ژن ها بیان نمیشن.همین ...........مثلا ژن های انسولین در تمامیDNA سلول های ما وجود داره اما این ژن فقط در لوزوالمعده بیان میشه................و در بقیه سلول ها خاموش هست..............اگه به چیزی نیازنباشه ژن هاش بیان نمیشن وپروتئین آن ژن نیز ساخته نمیشه بنابراین عمل انجام نمی گیره

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.
    شما نیاز رو چه تعریف میکنید؟ مشکل از تعریف شما از نیاز هست و نداشتن درک درست از اناتومی و بیولوژیک بدن انسان
    مثلا همین تقارن در تعداد موهای دست چپ و راست شما رو چرا یک نیاز به زیبایی و جذب جنس مخالف نمیتونید تصور کنید؟
    یا نیاز به کم کردن تعداد ژنم و تولید دو دست توسط فقط یک ژن؟
    و ...
    دقیقاً مساله همینجاست و اینها نشون میده که زیبایی و دقت چیز مهمی هست... اما "بدون طراح" و "زیبایی" در کنار هم.... نظر شما چیست؟

اولا فعلا در چیزهای دیگه روزبه روز در حال تخته شدن و علم و داوینیسم روز به روز دلایل و مدارک بیشتری در تاییدش پیدا میشه

دم از بین رفته چون انرژی زیادی صرف میکرده و نه تنها بلا استفاده بوده بلکه شاید مزاحم و مخل هم بوده پس حذف شده
    پستان از بین نرفته چون انرژی زیادی مصرف نمیکرده و در چرخه اناتومی بدن و زندگی انسان اختلالی ایجاد نکرده
    به نظر میاد تعداد موجودات دم دار بیشتر از تعداد موجودات بی دم هست... هنوزم فکر میکنید به خاطر مصرف زیاد انرژی حذف شده؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من بقیه رو نشمردم یعنی نتونستم بشمرم ولی اونی که کمتر بود رو تونستم بشمرم... متقارن نبودن دلیل بر تایید فرگشت یا تقارن داشتن دلیل بر رد فرگشت نیست... بنده دارم در مورد طراح سخن میگم...شما ادعا کردید که بحث Natural Selection میتونه توضیح بده که تکامل چطوری بدون وجود طراح به اینهمه پیچیدگی رسید... "اینهمه" پیچیدگی و دقت؟ اینقدر توضیحش راحته؟ اونم فقط با انتخاب طبیعی و بدون وجود طراح؟ خیلی آوانس بدیم یا باید فیزیک رو دارای هوش کنیم یا تکامل رو... نمیشه از چیزی که دارای فهم و وجود و شعور نیست چیزی دارای فهم و شعور وجود بوجود بیاد یعنی اصلاً نیازی نیست که چیزی با این ساختار و پیچیدگی بوجود بیاد.بهترین دلیلی که کاملاً وجود طراح رو اثبات میکنه و کاملاض منطقی و خارج از هر گونه تعصبی هم هست همین بحث تقارن و پیچیدگی دقیق در ساختار بدن موجودات هست که قبلاض در موردش بحث کردیم.
    اگر وجود تقارن و مثالهای که شما میزنید رد مسئله فرگشت هست میلیونها مثال میشه زد که مردود کننده طراحی هوشمند هست
    طراح هوشمند چرا در مردان پستان قرار داده؟
    طراح هوشمند چرا در انسان بی دم استخوان دنبالچه قرار داده؟
    طراح هوشمند چطور این همه اختلال ژنتیکی در نوزادان قرار میده؟
    طراح هوشمند چرا دنده گردنی و دنده سیزدهم رو فقط در بعضی افراد ایجاد میکنه که مشکلات تنفسی و عروقی ایجاد میکنه؟

و دهها و صدها مورد دیگر که طراحی هوشمند نتنها هیچ جوابی براشون نداره بلکه کاملا نظریه طراحی هوشمند رو مردود میکنه

ولی نظریه داروین به اکثریت این سوالها تا بحال جواب داده و روز به روز این نظریه داروین هست که داره جواب منطقی به سوالات بی جواب میده

14. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •