دقیقن اینطور نه اما میشه گفت بله اون برداشتی که از ظاهر این مثال میشه.
دقیقن اینطور نه اما میشه گفت بله اون برداشتی که از ظاهر این مثال میشه.
1. هم آغازیان تک سلولی داریم و آغازیان پرسلولی
مثل یک آجر تنها و یا یک ساختمان پر آجر
پس معنی نداره که بگیم : «آغازیان با سلول ها تفاوت های اساسی دارن.ساختار خیلی ساده تری نسبت به سلول ها دارن»
یک قطره آب حوض رو تابحال زیر میکروسکوپ ملاحظه کردید؟
2. نظریه ی لامارک اشکالی که داشت این بود که به ارث رسیدن صفات اکتسابی رو تأیید می کرد. اشکالش رو هم ویسمن با آزمایشات طولانی که انجام داد اثبات کرد
3. یکبار می فرمایید «نظریه ی داروین تا یه حدودی درسته» بلافاصله تأکید می کنید «جای شک در این قضیه نیست»![]()
جابجایی ژن ها به تعبیر شما علت جهش نیست بلکه معلول هست
این عوامل برای جهش در DNA تابحال مورد تأیید قرار گرفته: بعضی مواد شیمیایی - بعضی مواد دارویی - پرتوهای رادیواکتیو . البته اشتباهات اتفاقی در کپی/رونویسی DNA/RNA رو هم باید در نظر گرفت
در نظریه ی انتخاب طبیعی صحبتی از جهش های DNA نیست و هیچ استفاده ای از اون در اثبات یا رد نظریه نشده
گرچه آزمایشات روی اسید ریبونوکلئیک به قرن 19 برمی گرده ولی DNA رو واتسون و کریک در قرن 21 و جهش رو هم دووریس در اوایل قرن بیست کشف کردند
بهتره اصل نظریه ی انتخاب طبیعی رو فارغ از مباحث مربوط به DNA و به همون صورت که داروین می دید نگاه کنید
مثالی که شما زدید سهله، حتی از والدین سیاه پوست فرزندان سفید پوست هم بوجود میاد و این نوع ظهور صفات در بسیاری موارد اصلاً هیچ ربطی به جهش نداره
آلل های غالب و مغلوب که حاصل سالها آزمایشات مندل هست رو مطالعه کنید
خب این توضیحات چه ربطی داشت به بحث من و دوستمون؟!!
ما در مورد تکامل یا انتخاب طبیعی صحبت نمیکردیم، دقت میکردید کاملن واضح بود.
شما گفتید:
در حالیکه نظریه ی جهش ربطی به نظریه ی انتخاب طبیعی داروین(بقول شما تکامل) نداره و استفاده ای ازش نشده. دو نظریه ی مجزاستجهش به اون معنی که در نظریه تکامل اتفاده میشه
توضیحات هم از بابت روشن شدن تقدم و تأخیر نظریات بود![]()
بله درسته.
اینا همش جهانبینی های شخصی ه که کوچکترین ربطی به داروینیسم نداره.....
فکر نمیکنم بوجود اومدن تدریجی جهان و هر آن چیزی که در اون هست همراه با قوانین حاکم بر اون با اینهمه سند و مدرک کوچکترین تناسبی با خلق 6 روزه ی جهان داشته باشه یا اینکه این جهان بینی شخصی باشه!
بله نظریه ی توحیدی خلقت هیچ ربطی نداره به نظریه تکامل، دوستان شما صفحه ی پیش مطرح کردن.
کسی از خلق جهان در 6 روز و دنده چپ حرفی نزده
و علم هم گوشش بدهکار این حرفا نیست
بدیهی ه که تکامل با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرجدل داره
ولی شما میفرمایید نظریه توحیدی خلقت که کارش به کیهان شناسی و خلقت عظیم میرسه که داروینیسم در این مقوله دخالت نمیکنه...
به نظرم صفحه ی پیش خودم اشاره کردم که ما در مورد تکامل و ... صحبت نمیکردیم.
صحبت های ما پیرامون این موضوع بود.
که آرمان لطف کرد توضیحاتی داد و من هم نظر شخصی خودم رو عنوان کردم.
Last edited by Saeed Dz; 03-05-2013 at 00:07.
ضمن تأیید نظرات شما دو دوست محترم،
و ضمن احترام تام و تمام برای همه ی بزرگان، به یک آقای خیلی معروفی که زمانی در نجف ساکن بود عده ای عوام گفتند که شخصی بنام داروین گفته انسان از نسل میمون هست. اون جناب آقا هم کتابی در رد داروینیسم نوشت!
توی ایالات متحده هم عده ای متعصب که تلاش عجیبی می کنند تا چشم بر واقعیات ببندند هر از گاهی سر و صدا بپا می کنند که نباید بصورت رسمی و مستقل به نظریات علمی از این دست پرداخته بشه ...
در همین جامعه ی فوق مدرن ما هم همیشه کسانی هستند که بدون مطالعه ی الف تا ی و بررسی به روش علمی، فی البداهه و به ضرب و زور سعی کردند برداشت اشتباه خودشون از هر دو حوزه ی شناختی و معرفتی رو بجای سخنان علم و دین قرار داده و وانمود کنند که ایندو در مقابل هم هستند
آیا سوء تفاهم(بفارسی: بدفهمی) چیزی غیر از اینه؟
در حالیکه همون خدایی که به سخنانش رجوع و استناد میشه هیچوقت نمیگه سخنان من رو تأویل و تفسیر کنید تا بفهمید آفرینش چگونه آغاز شد بلکه به روشنی روز میگه : «در روی زمین سیر و سفر کنید تا ببینید آفرینش چگونه آغاز شد» چون نتایجی که از این راه بدست میاد دیگه تأویل و تفسیر بردار نیست. مگر داروین کاری غیر از این کرد؟
چه کسی در کل تاریخ بشر تا بحال به دستور بالا عمل کرده غیر از داروین؟
اون کسی که گوشه ی پستوی خانه نشسته و همه چیز رو بطور ذهنی! اثبات و رد میکنه اونه که ضد کلام خداست نه داروین. خدایش رحمت کناد![]()
Last edited by Legacy's; 03-05-2013 at 00:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)