تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 127 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1265

نام تاپيک: تکامل (فرگشت)

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

نوشته شده توسط تانکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادمه یه بنده خدایی یه رباتی ساخته بود می گفت این هوش مصنوعی داره! بعد که توضیح میداد فهمیدیم این کاملا از پیش کد نویسی شده است و مثلا اعداد رو تا فکر کنم شماره 10 یاد میگیره و بعد ازش بپرسی 2 + 2 چند میشه میگه 4 تو ایران هم فکر کنم همینجوری هوش مصنوعی رو آموزش میدن.

من خودم علاقه وحشتناکی به شبیه سازی هوش مصنوعی دارم هر وقت بیکار میشم شروع میکنم تو یه محیط ریل تایم کاراکترهام رو هوشمند تر میکنم اما این واقعا اسمش هوش نیست چون من بهش دستور میدم چیکار کنه تا زمانی هم که قدرت یادگیری و تصمیم گیری نداشته باشه فقط باید بگیم رفتارهای از پیش تعیین شده نه هوش مصنوعی.
    این توصیفی که شما می کنید ربطی به هوش مصنوعی نداره. واقعیت اینه که من از بچه هایی که در راهنمایی هستند توصیف های دقیق تری از هوش مصنوعی شنیدم تا چیزی که شما اینجا می فرمایید، همونطور که خودتون هم پایین تر گفتید:
    منکه زبان و فاز شما رو متوجه نمیشم. من کجا تو قسمتی که نقل قول کردید هوش مصنوعی رو توصیف کردم؟ گفتم یه بنده خدایی یه دستور از پیش برنامه نویسی شده رو نوشته بود و اسمش رو گذاشته بود هوش مصنوعی! این توصیف من بوده مگه؟ در مورد شبیه سازی هوش مصنوعی برای کاراکتر مجازی هم اگه متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم ....... (کلا سعی میکنم تو هیچ چیزی ادعا نکنم اما الان احساس کردم اطلاعات اندک من تو این زمینه از شما بیشتره!)
    نوشته شده توسط تانکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هوش مصنوعی واقعی نباید هیچ دیتابیس و مرکز اطلاعات از پیش تعیین شده داشته باشه. اگه روزی علم موفق شد هوشی رو بسازه که خودش از صفر اطلاعات کسب و ذخیره کنه و بتونه اونا رو تجزیه و تحلیل کنه و با اراده خودش و احساس خودش تصمیم گیری کنه اون وقت میشه هوش مصنوعی ...
    همچین چیزی همین الان هم وجود داره. سیستم هایی که بدون برنامه ریزی شدن قبلی، چیزهای جدید رو یاد می گیرند و بعد بر اساس دانشی که کسب کردند رفتار ویژه نشون میدن. جای بحثش اینجا نیست، اگر خواستید یاد بگیرید می تونید تاپیک ویژه هوش مصنوعی بزنید تا در خدمتتون باشیم.

همچین چیزی نیست. فقط حرفش هست و آرزوی دستیابی بهش ...
    منم علاقه به بحث در این مورد ندارم اما وقتی کسی بی دلیل میگه اطلاعاتت بسیار کمه و هیچ دلیلی هم نمیاره .......
    Last edited by تانکر; 09-03-2017 at 20:25.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

منکه زبان و فاز شما رو متوجه نمیشم. من کجا تو قسمتی که نقل قول کردید هوش مصنوعی رو توصیف کردم؟ گفتم یه بنده خدایی یه دستور از پیش برنامه نویسی شده رو نوشته بود و اسمش رو گذاشته بود هوش مصنوعی! این توصیف من بوده مگه؟ در مورد شبیه سازی هوش مصنوعی برای کاراکتر مجازی هم اگه متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم ....... (کلا سعی میکنم تو هیچ چیزی ادعا نکنم اما الان احساس کردم اطلاعات اندک من تو این زمینه از شما بیشتره!)

همچین چیزی نیست. فقط حرفش هست و آرزوی دستیابی بهش ...
    منم علاقه به بحث در این مورد ندارم اما وقتی کسی بی دلیل میگه اطلاعاتت بسیار کمه و هیچ دلیلی هم نمیاره .......
    دوست عزیز شما سر تا پای پست های شما در انجمن ادعا پشت ادعاست بدون شواهد و مدارک، اکثرشون در یک بحث علمی حکم طنز رو دارند و بعد هم می فرمایید سعی می کنید ادعا نکنید! نمی دونم اگه سعی نمی کردید ادعا نکنید الان باید چه چیزی رو مشاهده می کردیم. حتما شما داشتید از تاپیک اول تا تاپیک آخر انجمن رو آپدیت می کردید.

برگردید به موضوع تاپیک. اگر فرمایشی هست بفرمایید، اگر هم نیست اجازه بدید سایرینی که درباره موضوع تاپیک صحبتی دارند به بحث و تبادل نظر بپردازند و بیشتر از این تاپیک رو پر از پست های نامربوط نکنید.

3. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام

هوش مصنوعی تا حد خیلی زیادی شباهت به هوش انسان ها داره .
    هوش انسان ساخته دست طبیعت و تکامله و هوش مصنوعی ساخته دسته انسان ..

هوش انسان از الگوریتم های زیستی استفاده میکنه و هوش مصنوعی از الگوریتم هایی که انسان بهش دادند .
    هوش مصنوعی شاید بتونه به صورت اتوماتیک پیشرفت کنه ولی این پیشرفت کاملا کنترل شده و بر اساس الگوریتم هایی هست که انسان ها براش نوشتند .

اکثر حرف هایی که درباره تکامل و در کل کیهان میشه حدسیات هستند جون ما هیچ وقت 4.5 میلیارد سال پیش نبودیم که بگیم انسان بوسیله موجودات فضایی آورده شده و یا یک سیستم خود تکامل یافته هست .
    ولی چیزی که مسلمه اینه که کیهان به قدری بزرگه که هر چیزی ممکنه توش رخ بده .
    این که اتم های تشکیل دهنده بدن ما از دل ابر نو اختر ها به بیرون پرتاپ شدند و این که ما از موجوداتی تک سلولی تکامل پیدا کردیم . شاید ما توهمی بیشتر نیستیم که در یک جهان موازی قرار داریم و یا نظریه ای که میگه ما از کرمی تکامل پیدا کردیم که اجداد لابستر های کنونی هم هستند ، این ها حدس و گمان با تعدادی مدرک متناقض هستند ..

البته چیزی که مسلمه اینه که موجودات تکامل یافته و یا حداقل جاندار دیگه ای هم در کیهان وجود دارند ، این یکی نیازی به مدرک نداره و میشه با نگاه کردن به عظمت کیهان فهمید .
    فعلا ما اینجا نشستیم و منتظریم ببینیم بچه های اونر آب چی کشف می کنن تا ما روش مانور بدیم : دی

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

بزار یه سوال مطرح کنم

فرض رو بر این بزاریم که روزی بشر بتونه در زمینه ی هوش مصنوعی اینقدر پیشرفت کنه که برنامه ی نوشته شده به عنوان هوش مصنوعی بتونه عیب و ایرادات خودش رو برطرف کنه. حال فرض کنیم دو تا هوش مصنوعی قراره با هم مبارزه کنند. هر دوی این هوش مصنوعی ها این قدرت رو دارند که روش های حمله ی طرف رو مطالعه و عیب و ایرادات خودشون رو برطرف کنند و همچنین روش های هم رو یاد بگیرند... خوب الان سوال من اینه که به نظر شما آیا یکی از این هوش مصنوعی ها میتونه دیگری رو شکست بده؟ هر دو هوش مصنوعی دارند رقیب رو تحت نظر میگیرند و روشهای حمله ی طرف رو مطالعه و احتمالا مشکلات خودشون رو قبل از سوء استفاده ی رقیب ترمیم میکنند. خوب شاید اولین تصوری که به ذهن برسه اینه که اونیکه سریعتر هستش احتمالا برنده بشه، آیا اون کند تره متوجه ضعف خودش در سرعت نسبت به حریف نمیشه و سرعت خودش رو اصلاح نمیکنه؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بزار یه سوال مطرح کنم

فرض رو بر این بزاریم که روزی بشر بتونه در زمینه ی هوش مصنوعی اینقدر پیشرفت کنه که برنامه ی نوشته شده به عنوان هوش مصنوعی بتونه عیب و ایرادات خودش رو برطرف کنه. حال فرض کنیم دو تا هوش مصنوعی قراره با هم مبارزه کنند. هر دوی این هوش مصنوعی ها این قدرت رو دارند که روش های حمله ی طرف رو مطالعه و عیب و ایرادات خودشون رو برطرف کنند و همچنین روش های هم رو یاد بگیرند... خوب الان سوال من اینه که به نظر شما آیا یکی از این هوش مصنوعی ها میتونه دیگری رو شکست بده؟ هر دو هوش مصنوعی دارند رقیب رو تحت نظر میگیرند و روشهای حمله ی طرف رو مطالعه و احتمالا مشکلات خودشون رو قبل از سوء استفاده ی رقیب ترمیم میکنند. خوب شاید اولین تصوری که به ذهن برسه اینه که اونیکه سریعتر هستش احتمالا برنده بشه، آیا اون کند تره متوجه ضعف خودش در سرعت نسبت به حریف نمیشه و سرعت خودش رو اصلاح نمیکنه؟
    پاسخ مثبت هست چون هر دو هوش مصنوعی لزوما یکسان نیستند حتی اگه اون قابلیت هایی که شما لیست کردید رو داشته باشند، صدها تفاوت دیگه می تونند داشته باشند، ولی اصلا ربطی به موضوع تاپیک که فرگشت هست نداره.

7. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

بزار یه سوال مطرح کنم

البته هوش های مصنوعی نیازی به مبارزه تن به تن نخواهند داشت بلکه میتونند در اون صورت از طریق بد افزار ها و تخریب برنامه های یکدیگر همدیگر رو نابود کنند ولی اگه بخواهیم اونطوری حساب کنیم بالاخره ممکنه یکی از طرفین دارای الگوریتم های ضعیف تری باشه و یا و قدرت و مقاوت اون رباتی که هوش مصنوعی روش سواره کمتر از اون یکی باشه و یا شاید منابعشون یکی نباشه و ...

9. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

تو بحث تکامل این یه تصور اشتباهه که هر کی هوش بالاتری باقی میمونه و کم هوش ها حذف میشن
    چیزی که تو فرگشت خیلی مهم هست اینه که محیط جهت تغییرات رو تعیین میکنه امکان داره در محیطی اصلا میزان هوش و هوشمند بودن مهم نباشه و این افراد یا موجودات دارای این خصوصیات شانسی برای بقا نداشته باشن

بعضی از افراد هیچ درک درستی از فرگشت و ساز و کارش ندارن و فقط میکوبنش در حالی که مدام دارن از دستاوردهاش استفاده میکنن

11. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

پاسخ مثبت هست چون هر دو هوش مصنوعی لزوما یکسان نیستند حتی اگه اون قابلیت هایی که شما لیست کردید رو داشته باشند، صدها تفاوت دیگه می تونند داشته باشند، ولی اصلا ربطی به موضوع تاپیک که فرگشت هست نداره.
    ممنون. البته بنده دیدم بحث در مورد تکامل بود این سوال برام پیش اومد. ظاهرا برداشت بنده از کلمه ی تکامل اشتباه بوده.

البته هوش های مصنوعی نیازی به مبارزه تن به تن نخواهند داشت بلکه میتونند در اون صورت از طریق بد افزار ها و تخریب برنامه های یکدیگر همدیگر رو نابود کنند ولی اگه بخواهیم اونطوری حساب کنیم بالاخره ممکنه یکی از طرفین دارای الگوریتم های ضعیف تری باشه و یا و قدرت و مقاوت اون رباتی که هوش مصنوعی روش سواره کمتر از اون یکی باشه و یا شاید منابعشون یکی نباشه و ...
    البته منظور بنده از مبارزه این نبود که همدیگه رو از بین ببرند!‌ به عنوان مثال دو هوش مصنوعی رو در روی هم در جلوی میز شطرنج نشسته اند. خوب ما بارها اخبار راجع به مبارزه ی یک انسان و هوش مصنوعی در شطرنج رو شنیدیم. حال اینبار اگر دو هوش مصنوعی با هم مبارزه کنند چه اتفاقی می افته؟ چیزیکه خوب به نظر محرز میاد اینه که در اولین مبارزه قطعا یک برنده هستش ( یک طرف قوی تر هستش اما طرف ضعیفتر هنوز نمیدونه که نسبت به رقیبش ضعف داره،). اما اگر هر دو هوش مصنوعی متقابلا تکنیک ها و نقطه ضعف های همدیگه رو یاد بگیرند، در مورد مبارزه ی دوم چه نظری میشه داد؟
    من حدس میزنم پس از چندین مبارزه و تکمیل روشها و تکنیک های خودشون دیگه عملا هیچکدام برنده نمیشن. نظر دوستان چی هستش؟ (نظرتون رو یه جوری بدین که در راستای عنوان و محتوای تاپیک باشه!!)
    Last edited by Public Enemy; 10-03-2017 at 23:40.

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون. البته بنده دیدم بحث در مورد تکامل بود این سوال برام پیش اومد. ظاهرا برداشت بنده از کلمه ی تکامل اشتباه بوده.

البته منظور بنده از مبارزه این نبود که همدیگه رو از بین ببرند!‌ به عنوان مثال دو هوش مصنوعی رو در روی هم در جلوی میز شطرنج نشسته اند. خوب ما بارها اخبار راجع به مبارزه ی یک انسان و هوش مصنوعی در شطرنج رو شنیدیم. حال اینبار اگر دو هوش مصنوعی با هم مبارزه کنند چه اتفاقی می افته؟ چیزیکه خوب به نظر محرز میاد اینه که در اولین مبارزه قطعا یک برنده هستش ( یک طرف قوی تر هستش اما طرف ضعیفتر هنوز نمیدونه که نسبت به رقیبش ضعف داره،). اما اگر هر دو هوش مصنوعی متقابلا تکنیک ها و نقطه ضعف های همدیگه رو یاد بگیرند، در مورد مبارزه ی دوم چه نظری میشه داد؟
    من حدس میزنم پس از چندین مبارزه و تکمیل روشها و تکنیک های خودشون دیگه عملا هیچکدام برنده نمیشن. نظر دوستان چی هستش؟ (نظرتون رو یه جوری بدین که در راستای عنوان و محتوای تاپیک باشه!!)
    ببین
    برنده شدن یعنی چی؟ بالاخره همه به انرژی نیاز دارند.شما فرض کن دنیایی باشه که هوش مصنوعی های پیشرفته وجود دارند . خوب اینا هم مثل ما به انرژی نیاز دارند . ندارند ؟
    تو مسابقه 2 میشه که دو نفر همزمان اول بشند. بالاخره یک اپسیلون ثانیه یکی زودتر میرسه.
    اگر هم رقابت برای رسیدن واسه انرژی در کار نباشه که دیگه رقابتی در کار نیست.مثلا شما بگی که این هوش های مصنوعی منبع انرژی پیشرفته دارند که از خورشید اتومات انرژی میگیرند و احتیاجی واسه کسب انرژی ندارند. خوب حالا سوال پیش میاد پس واسه چی باید این 2 هوش مصنوعی با هم مبارزه کنند؟
    . اون واسه خودش حال میکنه اون یکی واسه خودش .
    ولی اگر رقابت نزدیک باشه بالاخره یکی به انرژی زودتر دست پیدا میکنه یا میزنند همدیگه را نابود میکنند هر 2 تا نابود میشند که اونم اگه بحث تولید مثل و تکثیر و تعدد موجودات در هر گونه هوش مصنوعی باشه امکانش تقریبا صفره که کلا نابود بشند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

اتفاقا هوش مصنوعی به نظریه داروین هم ربط داره چون هیچ جوری نمیتونه توصیفش کنه. بعضی ها که علم بشر رو بسیار بیشتر از اون چیزی که هست می بینن و به عبارتی جو گیر شدن ادعا میکنن که بشر به این مرحله رسیده که هوش مصنوعی ایجاد کنه اما همچین چیزی نیست و ما هیچ هوش مصنوعی واقعی نداریم ... اون چیزی که امروز به عنوان هوش مصنوعی داره نام برده میشه فقط شبیه سازی خیلی خیلی سطحی و از پیش کد نویسی شده از هوش مصنوعی هستش.

درسته علم پیشرفت کرده و ما فکر میکنیم پیشرفت علم همیشه ادامه خواهد داشت اما ممکنه هیچ وقت به اون مرحله نرسه که بتونه موجودی هوشمند مثل خودش خلق کنه.
    بعضی از افراد جو گیر که از پشت تراکتور وارد زندگی مدرن شدن کاملا از خود بی خود شدن اما من حس میکنم علم انسان هم حد مشخصی داره و بی پایان نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •