نوشته شده توسط تانکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادمه یه بنده خدایی یه رباتی ساخته بود می گفت این هوش مصنوعی داره! بعد که توضیح میداد فهمیدیم این کاملا از پیش کد نویسی شده است و مثلا اعداد رو تا فکر کنم شماره 10 یاد میگیره و بعد ازش بپرسی 2 + 2 چند میشه میگه 4تو ایران هم فکر کنم همینجوری هوش مصنوعی رو آموزش میدن.
من خودم علاقه وحشتناکی به شبیه سازی هوش مصنوعی دارم هر وقت بیکار میشم شروع میکنم تو یه محیط ریل تایم کاراکترهام رو هوشمند تر میکنم اما این واقعا اسمش هوش نیست چون من بهش دستور میدم چیکار کنه تا زمانی هم که قدرت یادگیری و تصمیم گیری نداشته باشه فقط باید بگیم رفتارهای از پیش تعیین شده نه هوش مصنوعی.
منکه زبان و فاز شما رو متوجه نمیشم. من کجا تو قسمتی که نقل قول کردید هوش مصنوعی رو توصیف کردم؟ گفتم یه بنده خدایی یه دستور از پیش برنامه نویسی شده رو نوشته بود و اسمش رو گذاشته بود هوش مصنوعی! این توصیف من بوده مگه؟ در مورد شبیه سازی هوش مصنوعی برای کاراکتر مجازی هم اگه متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم ....... (کلا سعی میکنم تو هیچ چیزی ادعا نکنم اما الان احساس کردم اطلاعات اندک من تو این زمینه از شما بیشتره!)
نوشته شده توسط تانکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوش مصنوعی واقعی نباید هیچ دیتابیس و مرکز اطلاعات از پیش تعیین شده داشته باشه. اگه روزی علم موفق شد هوشی رو بسازه که خودش از صفر اطلاعات کسب و ذخیره کنه و بتونه اونا رو تجزیه و تحلیل کنه و با اراده خودش و احساس خودش تصمیم گیری کنه اون وقت میشه هوش مصنوعی ...
همچین چیزی نیست. فقط حرفش هست و آرزوی دستیابی بهش ...
منم علاقه به بحث در این مورد ندارم اما وقتی کسی بی دلیل میگه اطلاعاتت بسیار کمه و هیچ دلیلی هم نمیاره .......