1. قوانین فیزیک ربطی به کهکشان راه شیری ندارند. و ما قانونی به اسم "فشار هوا" نداریم. تعداد قوانین فیزیک هم "میلیاردها" نیست. بسیار بسیار کمتر است.
2. مغلطه توسل به جهل. شما چیزی رو مدعی شدید، من ازتون خواستم اثباتش کنید، شما می گید نمی تونید اثبات کنید ولی از من میخواید نقیضش رو اثبات کنم! من نقیض ادعای شما رو مدعی نشدم، و اصلا جمله بندی شما مصادره به مطلوب است.
3. بله غیر از اینه. همه چیز از جسم نیست، و من ازتون پرسیدم کدوم قانون فیزیک است که چیزی که شما گفتید رو مدعی میشه. قوانین فیزیک همگی اسم و توضیح دقیق دارند. لطفا بگید کدوم قانون. قانون دوم ترموداینامیک؟ قانون پایستگی جرم و انرژی؟ اصل عدم قطعیت هایزنبرگ؟ اصل کمترین کنش؟ قانون برنلی؟ قانون لنز؟ لطفا بفرمایید کدام قانون فیزیک.
4. این حرف شما طنز استلطفا اینها رو در جایی نگید. انجمن محل یادگیری است و اشکالی نداره، ولی در جایی خارج از انجمن نگید که باعث میشه کسی شما رو در هیچ موضوعی جدی نگیره. DNA مولکولی است که در آن اطلاعات ژنتیک ذخیره میشه، نصف DNA شما از پدرتون میاد و نصفش از مادرتون + مقداری تغییر در تفکیک های بعد از لقاح بوسیله جهش های ژنتیکی. یک کپی از DNA در هر سلول انسان ذخیره میشه و برای اینکه DNA شخص تغییر کنه، لازمه ساختار ژنتیک تک تک سلول ها تغییر کنند، که چنین چیزی هیچ وقت مشاهده نشده. DNA یک سلول در بدن می تونه تغییر کنه، ولی DNA همه سلول ها بطور همزمان خیر.
در همین تاپیک قبلا درباره پروسه تولید مثل سلول ها، نقش DNA در اون، جهش های ژنتیک هنگام تولید مثل و همینطور مکانیزم بوجود آمدن سرطان توضیح داده شده.
لطفا بفرمایید کجای این جمله گفته سلول از ترکیب چندتا ماده ساده پدید اومده.
+
تصور نکنید ما نمی دونیم شما مولتی یوزر کدوم کاربر هستید![]()