تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 53 اولاول ... 38444546474849505152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 527

نام تاپيک: افزایش سرعت اینترنت با انتخاب بهترین DNS ( پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

DNS یا همان Domain name server چیزی است که بیشتر کاربران اینترنت‌‌ سر و کار‌ چندانی با آن ندارند، ولی واقعیت این است که DNS می‌تواند تأثیر مستقیمی بر کیفیت وب‌گردی و سرعت اینترنت شما داشته باشد؛ اما چگونه م‌توان برای بهبود سرعت اینترنت DNS خود را تغییر دهیم؟
    به گزارش «تابناک»، DNS یکی از سیستم‌های مرکزی در ارتباط اینترنتی است و به همین دلیل بیشتر کاربران اینترنت سر و کار چندانی با آن ندارند. کار اصلی این سیستم این است که به دنبال آدرس IP Domain‌های می‌گردد؛ برای نمونه، اگر شما در نوار آدرس مرورگر خود tabnak. ir را وارد کنید، DNS به دنبال IP وب سایت تابناک گشته و این نام را به آن IP ترجمه می‌کند تا ارتباط با وب‌سایت برقرار شود.

بیشتر کاربران از‌‌ همان DNS‌‌هایی که از سوی خدمات‌رسان اینترنت یا‌‌ همان ISP تنظیم شده و ارائه می‌شود، استفاده می‌کنند. این امر بیشتر اوقات بدون هیچ اشکالی است؛ اما گاه‌ نیز این DNS دچار مشکل است. از جمله:

ـ شاید سرعت آن پایین باشد (در جستجو به دنبال IP آدرس‌ها تنبل باشد!)

ـ شاید منجر به فرستادن درخواست‌های اشتباه یا ناخواسته شده و در نتیجه صفحه Error یا صفحه‌ای آکنده از تبلیغات را برای شما نمایش دهد.

ـ همچنین شاید برخی از وب سایت‌ها را بنا به دلایلی پیدا نکند.

البته در جایی که شما DNS دیگری را تجربه نکرده باشید، شاید به هیچ وجه متوجه این مشکلات نشوید؛ بنابراین، تغییر DNS یکی از راهکارهایی است که برای بهبود سرعت و کیفیت اینترنت می‌توان از آن بهره گرفت.

در واقع از آنجا‌ که تغییر DNS یکی از‌ ساده‌ترین امور ممکن است، می‌توان گفت که این کار، ساده‌ترین کاری است که برای بهبود سرعت وب‌گردی خود می‌توانید انجام دهید‌ و البته در برخی مواقع کارساز‌ترین راه.

البته بهترین راه برای تغییر DNS ‌این است که نخست بهترین سرورهای DNS را فهرست کرده و از بین آن‌ها بهترین DNS Server را برای وب‌گردی خود برگزینید. خوشبختانه در بازار نرم‌افزار‌ها، نمونه‌های بسیاری برای ‌این کار در ویندوز وجود دارد. DNS Jumper و QuickSetDNS از این نمونه‌ها هستند.

اما در اینجا می‌خواهیم شما را با ChrisPC DNS Switch آشنا سازیم که تفاوت اصلی آن با دیگر نمونه‌های مشابه‌ در پایگاه داده عظیمی است که از DNS Server‌ها ‌دارد.

این ابزار همچنین به کاربران این امکان را می‌دهد که خدمات دهندگان DNS جدید را خود به فهرست پایگاه داده‌ها بیفزایند. حجم فایل نصب نرم‌افزار اندک است و مراحل نصب آن ساده. وقتی برای اولین بار اقدام به اجرای نرم‌افزار می‌کنید، تنظیمات کنونی سیستم شما را نمایش می‌دهد. این تنظیمات عبارتند از آداپتور اصلی شبکه، DNS ترجیحی فعلی و DNS جایگزین:

برای تغییر DNS خود نخست باید از فهرست ارائه دهندگان DNS در پایگاه داده این نرم‌افزار، گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید. البته نرم‌افزار در نخستین اجرا، خود یکی از این گزینه‌ها را برمی‌گزیند:

در این فهرست، شما سرورهایی همچون Google Public DNS و Open DNS، Norton DNS و Comodo DNS و مانند آن را خواهید یافت که بر پایه طبقه بندی عمومی و امنیتی و... ارائه شده‌اند.

البته پیشنهاد می‌کنیم پیش از آنکه یکی از این سرور‌ها را ‌انتخاب ‌کنید، کمی درباره ارائه‌دهندگان آن جستجو ‌کرده و اطلاعات به دست آورید، زیرا از آنجا‌ که هر تلاشی از سوی شما برای ارتباط با اینترنت از درگاه DNS منتقل می‌شود، شاید چنانچه DNS سرور انتخابی گزینه مطمئنی نباشد، منجر به ضبط فعالیت اینترنتی شما شود.

سپس باید بر ‌دکمه Change DNS کلیک کنید که در این حالت نرم‌افزار با نمایش پیامی، شما را از تغییر وضعیت به DNS جدید آگاه می‌سازد.

در هر صورت برای بازگرداندن تنظیمات DNS به حالت اولیه، کافی است بر ‌دکمه Restore DNS کلیک کنید تا ‌تنظیمات اصلی ISP در خصوص DNS فعال شود.

در پایان باید گفت، این نرم‌افزار با ‌داشتن یک پایگاه داده خوب و طبقه‌بندی مشخص از DNS Server‌ها به یک ابزار خوب و مطمئن برای تغییر DNS تبدیل می‌شود. همان گونه که گفته شد، تغییر DNS در بیشتر موارد ضروری نیست، ولی چنانچه از سرعت اینترنت خود گلایه دارید، می‌توانید این راه را برای بهبود سرعت اینترنت بیازمایید؛ افزون بر اینکه تجربه تغییر DNS به خودی خود، تجربه‌ای سودمند است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 9 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Chobin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

آقا ممنون مطالب خیلی خوبی بودش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عالی بود ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

همش الکیه من 5ساعت وستادم تا با برنامه گوگل یه دی ان اس پیدا کرد اخزم نتم سرعتش کم شد که بشتر نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

الکی نیست !
    فقط تنها مشکلی که هست اینه که این اینترنت ..؟؟.. را هر روز دستکاری میکنند
    از بس پورت ها را بستن یا محدود کردن سرعت به این شکل درامده و دی ان اس ها هم جوابگو نیستن
    ناسلامتی تو ایران در یک کشور جهان سومی زندگی میکنیم

7. این کاربر از sajjad-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

يه سئوال فني از اساتيد محترم

من مودم رو در حالت بريج ست كردم و از روي سيستم يه كانكشن بردلند درست كردم حالا سئوالم اينجاست كه :
    dns هايي رو كه برنامه پيشنهاد ميده رو بايد داخل كانكشن وارد كنم يا رو Local Area ؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

يه سئوال فني از اساتيد محترم

من مودم رو در حالت بريج ست كردم و از روي سيستم يه كانكشن بردلند درست كردم حالا سئوالم اينجاست كه :
    dns هايي رو كه برنامه پيشنهاد ميده رو بايد داخل كانكشن وارد كنم يا رو Local Area ؟
    pppoe >>> در مودم

بریج >>> در کانکشن

10. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام--با اینکه من اینترنت مخابرات 2m دارم سرعت لود شدن صفحات پایین است--از dns مخابرات استفاده میکنم access time با ان 10 میلی ثانیه است اما با نرم افزارهای جانبی مثل یکی بالا access time 128 است پس dns مخابرات بهتر است پس چرا صفحات دیرتر لود می شود---

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

به دلیل اینکه مطالب زیاد بودن از نوشتنشون شونه خالی کردم

خوب روش اول( پیدا کردن mtu)

برای mtu
    از استارت راین رو باز کنید و تایپ کنید cmd
    در صفحه باز شده تایپ کنید
    ping 4.2.2.4 -f -l 1492

خوب ما باید از عدد 1492 هی کم کنیم تا جواب...بگیریم

عدد بدست آمده رو با 28 جمع می کنیم

ping 4.2.2.4 -f -l 1272 + 28 = 1300 = mtu

خوب این عدد رو در مودم قسمت mtu وارد می کنیم و ذخیره می کنیم

ما به این شکل به اینترنت متصل هستیم...

خوب این شکل البته کامل نیست من جزئیات رو حذف کردم و خیلی ساده گفتم
    خوب شب که میشه سرور سرویس دهنده ما برای سرویس هایی که دانلود شبانه رایگان داره سرعت رو محدود می کنه ولی برای بقیه سرور ها نه
    حالا ما بخوایم این وسط یه سرور پراکسی بزاریم چی میشه

خوب سرور ای اس پی برای سرور های vps هیچ گونه محدودیتی نداره
    شما می تونید پراکسی پیدا کنید که یکم دردسر داره یا م یتونید با پول کمی از همین اسیا تک یه هاست دانلود ویندوزی تهیه کنید و روش پراکسی راین کنید
    و خیلی راحت از تمام پهنای باندتون استفاده کنید دارم می گم از تمام پهنای باندتون یعنی شما سرعتتون بیشتر نمیشه فقط از تمام حقتون استفاده می کنید.
    این روش برای من که داره جواب می ده اما نمی تونم بگم واسه همه جواب می ده بهتره 1 روز یا 2 روز برای تست از کسایی که هاست دانلود می فروشند وقت برای تست بگیرید و خودتون تست کنید
    سروری که می خرید بهتره در تهران یا اصفهان باشه و لی بازم بستگی به مکان شما و مکان سرور شما داره بهتره این سرور نزدیک سرور اصلیتون باشه

توجه : کانکشن هایی که در بعضی از فروم های همسایه بفروش میرسه هیچ فرقی با پراکسی نداره....فقط به صورت وی پی ان هستش که برای راحتی کار کاربراست و وی پی اسی که روی اون وی پی ان راین شده مال شرکت های اسیا تک و پارس انلاین هستند این روش 100% جواب داده برای شرکت های اسیا تک و پارس انلاین و مخابرات و شاتل ....
    سوال، باز تغییر دادن مقدار MTU در مودم ، چه تغییراتی در سرویس اینترنت اعمال میشه و فوایدش چیه؟ ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با ChrisPC DNS Switc
    دی ان اس اولی رو زدم سرعت به تور محسوسی افزایش یافت
    ولی گوگل بهتره

Last edited by kraiof3; 18-08-2015 at 15:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •