تاپیک از اعماق بخش کشف و احیا شد.
همچنین لینک ها و مطالب در پست اول به روز رسانی شد.
امیدوارم مثل گذشته بتواند برای کاربران مفید واقع شود.
------------------
باتشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
![]()
تاپیک از اعماق بخش کشف و احیا شد.
همچنین لینک ها و مطالب در پست اول به روز رسانی شد.
امیدوارم مثل گذشته بتواند برای کاربران مفید واقع شود.
------------------
باتشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
![]()
فقط برنامه رو دان و نصب کنم ؟ کار دیگه ای نمیخواد بکنم؟
سلام
پست اول را مطالعه کنید
نخیر
این کار فقط سرعت باز شدن صفحات را بیشتر میکند.
کارش هم جستجو جهت ثبت بهترین DNS ( مترجم IP ) هست برای ورود به هر سایتی.
درود
بابت این آموزش ممنونم
امروز چندبار بنچمارک گرفتم که هر دفعه از 0 تا 30 درصد افزایش سرعتو پیشبینی میکرد که آخر رندوم یکیشو وارد کردم و به نظر خودم توی این چند ساعت افزایش سرعت وبگردی تا حدودی محسوس بوده...
فقط دوتا سوال واسم پیش اومد:
1- انتخاب مرورگر چه تاثیری روی سرور DNS داره و از اونجایی که من از دو مرورگر فایرفاکس و کروم استفاده می کنم بهتره کدومو انتخاب کنم؟
2- چرا همیشه آی پی مودمم توی سرورهای پیشنهادی هست؟؟ (معمولا سرور دوم و بعضی مواقع سرور اول)
ممنون
ایا بعد از تغییر dns باید مودم خاموش روشن بشه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سلام.
این کار تا حدودی سرعت رو بیشتر میکند اما ممکن است DNS موجود در تنظیمات مودم سرعت نسبتاً بهتری را داشته باشد!
1- بعضی از مرورگر ها تنظیماتی کاملا اختصاصی دارند به صورتی سرعت با توجه به مرورگری که شما استفاده میکنید بررسی میشود .
2-این موضوع کاملا توجیه شده است. چون بهترین DNS نزدیک ترین DNS است ( دسترسی سریعتر + قوی تر نسبت به شما ) . که معمولا بسته به تنظیمات آی پی در مودم ( در حالت DHCP و آی پی های پیشنهادی )، بهترین حالت DNS هم مشخص میشود.
مودم شما چون روتر شما هست ، نزدیک ترین دستگاه برای شناسایی مسیر های ورودی و خروجی است همینطور ، تغییر آدرس به آی پی است. اما این به معنی بهترین مترجم نیست. باید تمام DNS ها بررسی شود!
خیر. این تنظیمات روی سیستم عامل انجام میشود. کافیه تنظیمات رو در بخش internet Options تایید کنیم.
من هنوز برنامه رو دان نکردم میخواستم بدونم کار باهاش آسونه چون زیاد حوصله ندارم![]()
کار باهاش خیلی آسونه. تو صفحه اول توضیح دادم ( با تصاویر مراحل نصب و اجرا تا آخرین مرحله)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)