به ابتدای تاپیک مراجعه کنید ، جوابتون اونجاست صریح و کامل ....![]()
به ابتدای تاپیک مراجعه کنید ، جوابتون اونجاست صریح و کامل ....![]()
در جواب شما باید بگم شما برای اولین بار تست DNS کردید و نرم افزار DNS ست شده شما رو با DNS SERVER های جدید مقایسه کرده و نسبت سرعت تعویضش رو با این DNS جدید بررسی کرده و اون درصد رو به شما میگه که مثلا این مقدار از این DNS که دارید سرعتش بیشتر و قوی تره .....
هنگامی که ویندوز عوض کردید DNS های قبلی به کلی پاک شده و همون DNS ست شده معمولی براتون فعاله که هنگامی که نرم افزار اون رو مقایسه میکنه با DNS های جدید به شما میگه که این 100 درصد سریع تر از این هست اگر شما DNS های پیشنهادی نرم افزار رو ست کنیم و دوباره تست کنید جواب کمتر میشه و همینطور ادامه بدبد به درصد های 5 یا 6 درصد درست پیدا میکنید .....
من خودم سه بار تست کردم آخرین درصدم که داد 3 درصد سریع تر از گذشته شدم .
موفق باشی![]()
DNS روی PING هم تاثیر داره؟
فقط باید IP DNS رو وارد کنیم یا نرم افزار میخاد؟
دوستان که استفاده کردن گفتن پینگشون بهبود پیدا کرده. منم خودم این مورد رو تائید می کنم.
نرم افزارش همونه که گذاشتم دیگه!
اون بهترین، نزدیک ترین و سریع ترین دی ان اس ها رو براساس ISP شما پیدا می کنه و بهتون پیشنهاد می ده که بر اساس اولویت باید ست کنید.
ميگم اين تعويض dns server مثل v_P_N هست كارش؟ حجم رو بيشتر كم نميكنه؟
خیر
اصلا هیچ شباهتی بین V P N و D N S وجود نداره . خیر !!!!
من خيلي صبر كردم ولي تمام نشد يعني ادامه نداد بقيه شو... چيكار بايد كنم؟![]()
واقعا
وقتی کارت تست دی ان اس ها تموم می شه چند دقیقه طول می کشه تا نتایج توی صفحه مرورگر لود بشه.
کاش کمی بیشتر صبر کنید
موقع تست اصلا نبیاد وی پی ان کانکت باشه و تنظیمات ------ مرورگر ها مخصوصا Internet Explorer باید روی Default خودش باشه.
توصیه می شه حین تست دی ان اس ها توسط نرم افزار از کار با اینترنت و مخصوصا دانلود کردن خودداری کنید.
Last edited by mehrdad38; 08-06-2011 at 12:48.
پینگ رو به شدت میبره بالا . کلی معطل شدیم اخرش بدتر شد.
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
اگه سرعت بالا داشته باشی dns میخای چی کار.
تغییر dns فقط یه جنبش بردن سرعت بالاست ، موارد دیگر رو هم میشه ذکر کرد یه نمونش حل مشکل dns سایت هاست که بعضی از موارد نمیشه آنها رو باز کرد که با تغییر dns به راحتی سایت باز میشه و ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)