تایید میشه !
تایید میشه !
؟
از Control Panel قسمت Network Connections و از اونجا Local Area رو راست كليك كنيد و Properties رو بزنيد و بقيه مراحل رو با توجه به عكس پايين انجام بديد:
سلام
اينترنت 512 گرفتم در حال باز كردن صفحات يك دفعه ريسيوم صفر ميشه! چيزي نميتونه بازكنه مدتي طول ميكشه تا دوباره درست شه!(2و3 دقيقه)
چراغ هاي اينترنت و ADSL و WLAN و LAN مودمم روشنن فقط بعضي اوقات چراغ اينترنتم خاموشه!
يا بعضي مواقع با خاموش و روشن كردن مودم درست ميشه به ISP هم كه زنگ زدم ميگه خط آف لاين نشون ميده!و مودم و روشن خاموش كن
مودمم TP-LINK 8960N
علت چيه؟؟؟
يه تست از پينگ بگير؟ پينگت چقدره؟
پست اول رو که برای اولین بار خوندم کاملا گیج شدم!
انقدر پیچوندن نداره که ، تنها کافیه DNS Jumper 1.0.4 رو نصب کنید و بوسیله اون تو کمتر از 1 دقیقه سریعترین سرور موجود که روی ISP شما جواب میده و انتخاب کنید و خلاص!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
DNS مناسب + فایرفاکس (یا کروم برای سرعت های بالای 512) => لذت بردن از اینترنت
پست اول بسيار راحت و قابل درك هست.
شما ميتونيد اون نرم افزار رو در تاپيك جداگانه اي معرفي كنيد.
خداییش برنامه خوبیه و برای من تاثیر زیادی داشت. (هرچند که تستش حدود نیم ساعت طول کشید!!!)
آقا کسی می تونه طرز عوض کردن DNS مودم Asus am604 رو بزاره از سایت open dns یه dns جدید گرفتم خودش راهنمایی داره با عکس برا مودمهای asus ولی اصلا مثل مال من نیست و اون گزینه هایی که گفته رو من هرچی می گردم توش پیدا نمیکنم کلا setup من فرق میکنه . ممنون
آقا هیچکی نمیدونه ؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)