سلام روتیل جان
DNS ها رو اصلا تو قسمت کانفیگ مودم وارد نکن همون Local area وارد کن. البته من توی مودم امتحان کردم قطع نمی شه ولی بهتره طبق راهنمای گوگل انجام بدی
سلام روتیل جان
DNS ها رو اصلا تو قسمت کانفیگ مودم وارد نکن همون Local area وارد کن. البته من توی مودم امتحان کردم قطع نمی شه ولی بهتره طبق راهنمای گوگل انجام بدی
Last edited by mehrdad38; 12-10-2010 at 12:08.
عزیز برا ما که کار نمیکنه...........اگه میشه همونایی که برا خودت وارد میکنی بذار ما هم استفده کنیم![]()
بفرما امید وارم به دردت بخوره:
217.218.155.105
91.186.192.3
خب ما زدی توی خود مودم م و سرعت لودینگ صفحات بیشتر شد.
اما در صورتی که توی local area بزنم فقط باید با بریح بیام بالا درسته؟
نه ربطی نداره الان من PPPOE کانکتم و توی لوکال ست کردم
سلام
شما در آموزش (عکس پنجم) نوشتید که DNS ها باید بعد از مرحله ۴ در کادر زیر نمایش داده شوند. ولی واسه من چیزی ننوشته.
![]()
سلام
در عکس شماره 5 در واقع شما باید مرحله 4 رو انجام بدید تا قسمت 3 نمایش داده بشه. در واقع در عکس شماره 5 من اون اعداد رو بر اساس ترتیب باز شدن پنجره ها قرار دادم.
Last edited by mehrdad38; 18-10-2010 at 15:46.
سلام
این روش برای کسانی که با کانکشن usb وصل میشن کاربرد داره؟ و تو سرعت دانلود تاثیری داره یا خیر؟
سلام
موقعی که میخوام یک صفحه باز کنم، وقتی اینتر میزنم حدود ۱۰-۱۵ ثانیه هیچی نمیاره.. پروگرس بار تغییری نمیکنه و فقط در status bar مینویسه looking up ... در این ۱۰-۱۵ ثانیه هیچ اتفاقی نمیافته ولی بلافاصله بعد از این مدت صفحه لود میشه... من وقتی روش شما رو اجرا کردم سرعت لود شدن، بعد از ۱۰-۱۵ ثانیه بیشتر شده... ولی این looking up خیلی طول میکشه و عذاب آوره...
شما راهی بلدید؟
مهم نیست روش اتصال شما به اینترنت به چه صورتیه. مهم اینه که سرعت اینترنتتون از 64 کیلوبیت بر ثانیه به بالا باشه.
خیر بر روی سرعت دانلود تاثیری نداره
شما از چه مرورگری استفاده می کنید؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)