من وقتي start benchmark رو ميزنم بعد دو دقيقه اين پيغام رو ميده:
none of the 4515 nameservers tested are healthy
چيكار بايد بكنم؟
من وقتي start benchmark رو ميزنم بعد دو دقيقه اين پيغام رو ميده:
none of the 4515 nameservers tested are healthy
چيكار بايد بكنم؟
میشه یه عکس ازش بذارین تا بتونم راهنماییتون کنم. از چه ویندوزی استفاده می کنین؟ پهنای باند اینترنتون چقدره؟
ويندوزم xp هست، اينترنتم 128 هست كه معمولاً حدود 512 سرعت داره.
راستي من روي آيكون كليك راست ميكنم run as administrator نداره.
عكس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by afshin b; 27-08-2010 at 11:38.
الان شما دارین از 3 تا دی ان اس استفاده می کنین. اونها رو یه جا کپی کنین و بعد از لوکال آریال این دی ان اس ها رو پاک کنین و دوباره امتحان کنید.
زير ديپلم ميشه توضيح بدين؟
اصلا دي ان اس چيه كه من سه تا دارم؟!
DNS مخفف عبارت Domain Name Service می باشد. وقتی میخواهید وارد سایتی شوید، باید آدرس وب سرور آنرا بدانید.آدرس وب سرور با IP مشخص میشود. اما به خاطر سپردن آدرس IP دشوار است. می توان به جای IP از domin name ها استفاده کرد. برای هر IP یک domin name در نظر گرفته شده است. مثلا IP آدرس گوگل 74.125.232.18 است. که شما برای دسترسی به گوگل میتوانید از ip یا آدرس
استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع: ویکی پدیا
DNS در حقیقت سرویسی است در شبکه که کار آن تبدیل DNS Name به IP می باشد. DNS هایی که در یک Domain قرار دارند مسئول نامگذاری و مدیریت نامگذاری در آن Domain می باشند.
سرویس DNS در سطح اینترنت نقشی حیاتی را بازی می کند. به طوری که اگر این سرویس در اینترنت از کار بیافتد باعث می شود اینترنت به هیچ عنوان توانایی کار کردن را نداشته باشد. به طوری که شما هر چه در قسمت آدرس مرورگر اینترنتی خود بنوسید به هیچ نتیجه ای نرسید و در صورتی می توانید به سایت های مورد نظر دسترسی پیدا کنید که آدر انها را به صورت IP بنوسید :
مثلا به جای MSN.COM باید بنویسید : 65.55.206.203 که فکر می کنم به خاطر سپردن آن برای کاربران خیلی سخت باشد.
اگر که می خواهید ببینید IP یک سایت که شما به آن متصل می شوید چه است کافی است در قسمت RUN بنویسید CMD تا محیط Command ویندوز بالا بیاید حالا در این قسمت فرمان زیر را وارد کنید:
PING SiteName مثلا Ping Yahoo.com که به شما در زیر IP سرور یاهو را می دهد.
ولی اگر مدیر شبکه هستید و می خواهید ببینید که DNS شما درست کار می کند. باید از فرمان NSlookup برای تست کرد DNS خود استفاده کنید.
پاسخ شما دوست عزیز afshin b
به قسمت Local Area برین. راست کلیک کنین و Properties رو بزنین بعد توی صفحه باز شده TCP/IPv4 رو انتخاب و Properties رو بزنین بعد به قسمت Advanced برین سربرگ DNS رو انتخاب کنین و ببین DNS ی اونجا وجود داره یا نه اگر داره همه رو توی یه Nodepad کپی کنین و بعدش از اون قیمت Remove کنین در نهایت Ok رو بزنین و دوبار امتحان کنین ببینید برنامه کار می ده یا نه.
Last edited by mehrdad38; 29-08-2010 at 12:20.
سلام
اقا من اینو تست کردم...سه ایپی دی ان اس داد بهم
اولیش که همون ISP بود...توی اون برگه HTml هم که به برام باز میکنه...درصد نمیزنه..همینطوری میزنه Your current primary DNS server is
Fastest
یعنی بی فایدس؟
سلام
اقا من اینو تست کردم...سه ایپی دی ان اس داد بهم
اولیش که همون ISP بود...توی اون برگه HTml هم که به برام باز میکنه...درصد نمیزنه..همینطوری میزنه Your current primary DNS server is
Fastest
یعنی بی فایدس؟
سلام
DNS های 217.218.127.104 و 217.218.127.105 که برای مخابرات هست برای من پینگ 56 میلی ثانیه میده و سرعت بسیار بهتر نسبت به DNS دیفالت صبانت.
آقا دمت جیلیز ویلیز ، واسه من نوشته بود 97 درصد سریعتر از dns server خودم میشه سرعت ولی حالا 97 درصو نه ولی خدایی 50درصدی افزایش داشته ، بازم ممنونم ، خیلی عالی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)