تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 19 اولاول ... 61213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 185

نام تاپيک: دانلود فارسی نویس Parwin 2005 به همراه 345 فونت

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط gerash
    ولي اين پروين حال من را گرفت توي دفتر مثل ماه كار كرد.
    ولي الان توي خونه كه مثل سگ كار دارم. فونت‌ها رو كه كپي كردم توي پوشه فونت ويندوز توي نرم‌افزارها هيچ كدوم نمايش نمي‌ده.
    سلام دوست من
    ببینید شما باز از اول فونتها رو تو پوشه کپی کنید و یا اون نرم افزار مثلا فتوشاپ رو یه بار آنیستال کنید و دوباره نصب کنید امیدوارم که مشکلتون حل بشه
    راستی دوستان در فتوشاپ نسخه ME نمیشه استفاده کرد ولی دیگر نرم افزار ها واقعا عالی هستش چرا؟؟؟؟

چون فونتهای این برنامه تعمیر شده مثلا من برنامه مریم جدید رو هم دارم ولی در بزرگ نمایی فونتها با اندازه 700 مثلا اصلا فونتهای خوبی نیستند ولی با برنامه پروین این مشکل وجود نداره اگر باور ندارید میتونم نمونه کار هم بزار م
    موفق باشید
    یا حق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض وای از فونت

نقل قول نوشته شده توسط arash_irani
    سلام دوست من
    ببینید شما باز از اول فونتها رو تو پوشه کپی کنید و یا اون نرم افزار مثلا فتوشاپ رو یه بار آنیستال کنید و دوباره نصب کنید امیدوارم که مشکلتون حل بشه
    راستی دوستان در فتوشاپ نسخه ME نمیشه استفاده کرد ولی دیگر نرم افزار ها واقعا عالی هستش چرا؟؟؟؟

چون فونتهای این برنامه تعمیر شده مثلا من برنامه مریم جدید رو هم دارم ولی در بزرگ نمایی فونتها با اندازه 700 مثلا اصلا فونتهای خوبی نیستند ولی با برنامه پروین این مشکل وجود نداره اگر باور ندارید میتونم نمونه کار هم بزار م
    موفق باشید
    یا حق
    سلام من از اول هم ریختم. البته بعضی فونت‌های جدید هم که نصب می‌کنم توی لیست فونت‌های نرم‌افزارها نمی‌آره.
    بر خلاف نظر شما من توی فوتوشاپ ام ای هم استفاده کردم حتی توی word هم می‌شه ولی یک کم دردسر داره. پاراگراف دایرکشن حتماً باید چپ به راست باشه. ولی برای تیترها خوبه
    توی photoshop ME هم زیاد دردسر نداره
    توی Corel هم می‌شه ولی باید آخر کلمات کلید Home رو زد فاصله بین کلمات یعنی word speace هم باید صفر باشه

ولی من حال با مشکل نیومدن فونت توی لیت فونت نرم‌افزارها چه کار کنم؟

داره خودمونی میشه rasol296's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tegzasssssss

14 مشکل در دانلود

سلام به همه دوستان

آقا آرش متاسفانه من هر کاری کردم خود برنامه قابل دانلود نبود . لینک های غیر مستقیم که از کار افتاده . از طریق اولین لینکی هم که گذاشتین اقدام کردم متاسفانه تا یه در صد خاصی پر میشه بعدش قابل دریافت نیست

لطفا اگه میشه برام لینک های سالم این برنامه رو بزارین . خیلی ممنون.

--------------------------------------------------------------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by rasol296; 15-10-2006 at 05:50. دليل: تصحیح

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

باور میکنید من با نسخه جدید این برنامه نمیتونم کار کنم
    یکم درموردش توضیح بدید

ایا ادیتور خاصی داره

بعد از نصب برنامه + فونتها برنامه مینمایز میشه کنار ساعت ویندوز ولی ادیتوری برای تایپ دیده نمیشه

ارش جان یکم طرض کارشو توضیح بده مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahsoft
    باور میکنید من با نسخه جدید این برنامه نمیتونم کار کنم
    یکم درموردش توضیح بدید

ایا ادیتور خاصی داره

بعد از نصب برنامه + فونتها برنامه مینمایز میشه کنار ساعت ویندوز ولی ادیتوری برای تایپ دیده نمیشه

ارش جان یکم طرض کارشو توضیح بده مرسی
    سلام دوست من
    ببين شما وقتي برنامه رو نصب كردين و فونتها رو هم تو پوشه فونت ريختين خب ديگه كار تمومه
    البته اين برنامه در دو سي دي عرضه ميشه يعني برنامه اصلي هم اديتور داره و هم برنامه نصب قلم ها داره و چند اماكانات ديگه
    ولي خب من فقط برنامه تايپ مستقيم اين برنامه رو براتاون آپلود كردم
    هنگامي كه آيكون برنامه در پايين مشاهده ميكنيد يعني اينكه برنامه فعال هستش و حالا شما تنها كاري كه ميكنيد برنامه گرافيكي ( فتوشاپ) رو باز كرده و در اون يك فونت كه با پيشوند NPI شروع شده انتخاب میکنید و شروع میکنید به نوشتن
    به همین راحتی
    من الان 360 عدد فونت این برنامه رو دارم که کاملا اصلاح شدند اگر وقت شد حتما براتون آپلود میکنم
    توضیح در مورد اصلا شدن فونتها این که اگر خوب در برنامه مریم دقت کنید میبینید که هنگامی که اندازه فونت رو مثلا 600 میگیرید چقدر کج و معوج هستش و خیلی از جای فونت ها اشکال داره ولی خب در نسخه پروین 2005 این مشکل کاملا برطرف شده
    بازم سوالی بود در خدمتم
    از اینکه دیر جوابتون رو دادم هم معذرت میخوام واقعا امروزا خیلی خیلی کم میتونم آن بشم
    موفق باشید
    یا حق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

salam doostaan
    mikhaastam bedoonam in Parwin 2005 ghaabele estefaade tooye Word ham hast ya? chon man downloadesh kardam vali hich kodoom az fonthaa baraaye ghesmate farsish kaar nemikone va tabdil be fonte ghabl az fonthaaye parwin mishe, mishe lotfan raahnamaai konid? mamnoon

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط parisa1976
    salam doostaan
    mikhaastam bedoonam in Parwin 2005 ghaabele estefaade tooye Word ham hast ya? chon man downloadesh kardam vali hich kodoom az fonthaa baraaye ghesmate farsish kaar nemikone va tabdil be fonte ghabl az fonthaaye parwin mishe, mishe lotfan raahnamaai konid? mamnoon
    سلام دوست من
    ابتدا ورود شما رو به انجمن خوشامد ميگم اميدوارم كه روز هاي خوبي رو با هم داشته باشيم

دوست من لطفا فارسي تايپ كنيد ( قوانين رو حتما مطاليه بفرماييد)

بله دوست من در نسخه كامل برنامه كه دو سي دي به صورت فول عرضه شده حدود 370 فونت اصلاح شده و يه اديتور داره كه ميتونيد از اون براي ورود متن در برنامه Word استفاده كنيد و همينطور مبدل فونتها كه در نسخه فول عرضه شده

موفق باشيد
    يا حق

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

سلام دوست من
    ببين شما وقتي برنامه رو نصب كردين و فونتها رو هم تو پوشه فونت ريختين خب ديگه كار تمومه
    البته اين برنامه در دو سي دي عرضه ميشه يعني برنامه اصلي هم اديتور داره و هم برنامه نصب قلم ها داره و چند اماكانات ديگه
    ولي خب من فقط برنامه تايپ مستقيم اين برنامه رو براتاون آپلود كردم
    هنگامي كه آيكون برنامه در پايين مشاهده ميكنيد يعني اينكه برنامه فعال هستش و حالا شما تنها كاري كه ميكنيد برنامه گرافيكي ( فتوشاپ) رو باز كرده و در اون يك فونت كه با پيشوند NPI شروع شده انتخاب میکنید و شروع میکنید به نوشتن
    به همین راحتی
    من الان 360 عدد فونت این برنامه رو دارم که کاملا اصلاح شدند اگر وقت شد حتما براتون آپلود میکنم
    توضیح در مورد اصلا شدن فونتها این که اگر خوب در برنامه مریم دقت کنید میبینید که هنگامی که اندازه فونت رو مثلا 600 میگیرید چقدر کج و معوج هستش و خیلی از جای فونت ها اشکال داره ولی خب در نسخه پروین 2005 این مشکل کاملا برطرف شده
    بازم سوالی بود در خدمتم
    از اینکه دیر جوابتون رو دادم هم معذرت میخوام واقعا امروزا خیلی خیلی کم میتونم آن بشم
    موفق باشید
    یا حق

مرسی ارش جان استفاده کردم

زحمت کشیدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام و مرسی که جواب دادید. متاسفاته من دسترسی به نسخه فولش ندارم چون ایران نیستم. سعی کردم انلاین بخرم که نشد. الان هم توی word خیلی از فونتها اصلا کار نمی کنن. با اینکه هر دو folder دو هم کپی کردم توی فونت فایل. کار دیگه ای هم باید بکنم که کار کنه یا نه؟ در ضمن تایپ به فارسی خیلی سخته اما مرسی که قانون رو گفنید. از روی عجله فقط sign up کردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    ابتدا ورود شما رو به انجمن خوشامد ميگم اميدوارم كه روز هاي خوبي رو با هم داشته باشيم

دوست من لطفا فارسي تايپ كنيد ( قوانين رو حتما مطاليه بفرماييد)

بله دوست من در نسخه كامل برنامه كه دو سي دي به صورت فول عرضه شده حدود 370 فونت اصلاح شده و يه اديتور داره كه ميتونيد از اون براي ورود متن در برنامه Word استفاده كنيد و همينطور مبدل فونتها كه در نسخه فول عرضه شده

موفق باشيد
    يا حق
    راستی help این برنامه هم اصلا کار نمیکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •