من لينك نرم افزاري مي خواستم كه از پرو تكل RSS پشتيباني كنه.
با تشكر...
8) 8) 8)
من لينك نرم افزاري مي خواستم كه از پرو تكل RSS پشتيباني كنه.
با تشكر...
8) 8) 8)
از این نرم افزار ها زیاده . به نظر من از مرورگرت استفاده کن خیلی بهتره . ( بجز IE ) . اپرا و فایرفاکس این قابلیت رو دارن
من از مرورگر فاير فاكس استفاده مي كنم، اگه مي شه بيشتر توضيح بديد.
شما برای این کار نیاز به یک برنامه جانبی نصب کنی كافيست عبارت "RSS" يا "News Reader" و يا "RSS Reader" را در سایت موزیلا جستجو کنی . ولی لینجا یکی از بهترین هاشو برات توضیح می دم :
شما اول این برنامه رو دانلود کن :
حالا از كجا بدانيم سايت مورد نظر ما از اين تكنولوژي پشتيباني ميكند ؟ پس از نصب سيستم خبرخواب بر روي مرورگر خود كافي است به آن سايت مراجعه كنيد ! اگر در نوار پاييني مرورگر شما آيكوني مبني بر وجود اين سيستم ظاهر شد ، به معني وجود اين سيستم در سايت ميباشد . در نصب استاندارد فايرفاكس اين آيكون بشكلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميباشد كه در گوشه پايين سمت راست پنجره ظاهر ميشود . كافيست روي آن كليك كرده و Subscribe كنيد ، يعني عضو سيستم خبرخوان آن سايت شويد . بهتر است در هنگام subscribe كردن ، آنرا ( در فايرفاكس ) در بخش "Bookmark Toolbar" اضافه كنيد تا براي خواندن اخبار نيازي به باز كردن پنچره و يا Tab جديد نباشد. همچنين اغلب سايت هايي كه از اين سيستم پشتيباني ميكنند در گوشه ايي از سايت خود يكي از تصاوير ثبت شده مربوط به اين تكنولوژي مانند
را دارند . اين سيستم ها به "RSS Reader" نيز مشهور هستند و به آيتم هاي موجود در سيستم RSS يك سايت "RSS Feed" گفته ميشود .
شما می تونی به این سایت بری و یه مقاله خوب در این مورد بخونی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا نويد دستت درد نكنه.
انشاالله در آينده جبران مي كنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)