سلام به همه دوستان
من یک سوال داشتم. کسی که میخواد برنامهنویسی رو شروع کنه از کجا بهتر آموزش رو شروع کنه؟
ممنون میشم که پاسخم رو بدهید و اگه کتاب یا منبع خاصی رو هم در نظر دارید ممنون میشم که معرفی کنید.
ممنون.
سلام به همه دوستان
من یک سوال داشتم. کسی که میخواد برنامهنویسی رو شروع کنه از کجا بهتر آموزش رو شروع کنه؟
ممنون میشم که پاسخم رو بدهید و اگه کتاب یا منبع خاصی رو هم در نظر دارید ممنون میشم که معرفی کنید.
ممنون.
سلام
برنامهنویسی تحت وب رو میخوام یاد بگیرم. البته در مورد زمینههای دیگه هم اگه بصورت کلی منو راهنمایی کنید ممنون میشم دوست گرامی.
با تشکر.
کلا" برای فراگیری هر زبان چند تا چیز مشترکه :
1- مطالعه زیاد ( راهنما های آنلاین ، یا خود راهنمای زبان بهترین منابع هستند )
2- کار کردن ( باید حتی اگه لازم بود جونت رو هم بزاری ! یعنی باید کار کنی )
3- سورس خوانی ! ( بهترین روش یادگیری سورس خوانی هست سعی کن سورس دیگر برنامه ها رو مطالعه کنی )/
گفتی میخوای برنامه نویسی تحت وب یاد بگیری :
من خودم PHP نویس هستم و این زبان را بهت پیشنهاد میکنم .
چون زبان خوبی هست و با یکم کار میتونی خیلی خوب یادش بگیری .
کتابی که میتونم بهت پیشنهاد کنم کتاب " Teach Yourself PHP in 24 Hours" نویسنده : Matt Zandstra این کتاب را انتشارات دیباگران تهران ترجمه هم کرده و اسمش همون " خودآموز PHP در 24 ساعت " هست ، این کتاب خوبی هست ، بعد از اینکه این کتاب رو تموم کردی دیگه برو سراغ راهنماهای آنلاین مخصوصا" PHP.NET
موفق باشید
از برنامه نويسي كلاينت براي وب شرو كن
بعد برو سراغ سرور
اول html رو بايد ياد بگيري
بعدش همه چي رو مي توني راحتتر ياد بگيري![]()
نوشته شده توسط ali_nioton
چجوري ميشه برنامه نويسي سرور رو ياد گرفت
اول html رو باد بگیر چون وقتی می خوای برنامه نویسی تحت وب انجام بدی بدردت می خوره
اگه کمک دیگه ی خاصتی پیغام خصوصی
با تشکر
بله به نظر من هم HTML چون هم ساده اس و هم میشه کارای زیادی باهاش انجام داد
منبع=
کتابهای آموزش HTML 2003 و HTML 2007 و style نویسی به زبان CSS.
موفق باشی
خرید آنلاین ::::::......:::::. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)