تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: طبق معمول: كمك!: Thermaltake VGA Water Block w0088 و BGA Memory Heatsink (Copper

داره خودمونی میشه powered_by_xanax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

2 طبق معمول: كمك!: Thermaltake VGA Water Block w0088 و BGA Memory Heatsink (Copper

سلام ...
    من با دمای سیستمم مشکل دارم (كارت گرافيكي مي ره رو 94 درجه !!!! و حتي خمير سيليكون خوبم 2 3 درجه بيشتر تاثير نذاشت و اگر كيسم رو باز نذارم اصلا نمي تونم كار كنم!) و به این نتیجه رسیدم که تنها راه حلش Liquid Cooling هستش...
    برای همین الان یه یک ماهی دارم دنبال مواد لازم می گردم! ولی همیشه یه چیزی کمه !
    تقریبا تنها چیز درست حسابی که تو ایران گیر میاد Thermaltake BIGWATER 745 هستش ولی ...
    من باید روی گرافیکم Water Block نصب کنم + Memory Heatsink که تو پاساژ ايران - بازار رضا نتونستم پيدا كنم ...
    مي دونم كه تو ايران فونيران نمايندگيشه و تو سايتش اين دوتا رو داره ولي هيچ جا پيدا نكردم
    اگه كمكي از دستتون بر مياد ممنون ميشم ... (در ضمن Tide Water به دردم نمی خوره چون کارت صدا دارم و Slot خالی ندارم )
    مرسي
    حامد

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط powered_by_xanax
    سلام ...
    من با دمای سیستمم مشکل دارم (كارت گرافيكي مي ره رو 94 درجه !!!! و حتي خمير سيليكون خوبم 2 3 درجه بيشتر تاثير نذاشت و اگر كيسم رو باز نذارم اصلا نمي تونم كار كنم!) و به این نتیجه رسیدم که تنها راه حلش Liquid Cooling هستش...
    برای همین الان یه یک ماهی دارم دنبال مواد لازم می گردم! ولی همیشه یه چیزی کمه !
    تقریبا تنها چیز درست حسابی که تو ایران گیر میاد Thermaltake BIGWATER 745 هستش ولی ...
    من باید روی گرافیکم Water Block نصب کنم + Memory Heatsink که تو پاساژ ايران - بازار رضا نتونستم پيدا كنم ...
    مي دونم كه تو ايران فونيران نمايندگيشه و تو سايتش اين دوتا رو داره ولي هيچ جا پيدا نكردم
    اگه كمكي از دستتون بر مياد ممنون ميشم ... (در ضمن Tide Water به دردم نمی خوره چون کارت صدا دارم و Slot خالی ندارم )
    مرسي
    حامد
    اولین نماینده TT تو ایران پلنر هستش که مدیرش همین Kakiot کیوان خان یوزر همینجاست...

تا اخرین باری که من سرزدم 2 تا پک VGA WB مونده بود...الانم باید مونده باشه..پاساژ پارسیان طبقه زیر همکف ..

داره خودمونی میشه powered_by_xanax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا ما رفتيم پاساژ پارسيان ...
    نداشت ...!
    سر انجام كار اين شد كه قرار شد سيما كامپيتر تو بازار رضا هر وقت آورد باهام تماس بگيره ...
    مي گفت Armor LCS هم می خواد بیاره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط powered_by_xanax
    آقا ما رفتيم پاساژ پارسيان ...
    نداشت ...!
    سر انجام كار اين شد كه قرار شد سيما كامپيتر تو بازار رضا هر وقت آورد باهام تماس بگيره ...
    مي گفت Armor LCS هم می خواد بیاره ...
    سینک خالی میخریدی..

ولی واقعا بد شانسیه که چیزی موجود نیست..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •