سلام دوستان من؛
چند وقت پيش داشتم با برنامه پارتيشن مجيك دوتا از درايو هاي كامپيوتر رو به هم وصل مي كردم كه بزرگتر بشه و از اون استفاده كنم كه بعد از انجام دادن كار ها و ريست شدن سيستم ديدم كه برنامه پارتيشن مجيك ارور داد و كار رو انجام نداد و به محيط ويندوز راهنمايي شد بعد كه وارد محيط ويندوز شدم ديدم كه دو درايو از كامپيوترم نيست و بعد از باز كردن برنامه پارتيشن مجيك متوجه شدم كه دو درايو هاردم غير فعال شدن .وقتي كه رفتم و اونا رو فعال كردم ديدم كه اطلاعات درايو d من هست ولي درايو E هيچي توش نيست و خاليه
بعد كه از درايو پروپرتيس گرفتم ديدم كه هنوز حجم هار پره و فرمت نشده ولي حتي با فعال كردن هايدن هاي سيستم نتونستم چيزي در درايو پيدا كنم ولي با كمال تعجب هنوز فضاي هارد من پر بود نمي دونم چي شده و چيكار بايد بكنم .البته اينو بگم كه وقتي با بروزر خود پارتيشن مجيك درايو E رو نگاه ميكنم يه چيزايي هست ولي معلوم نيست كه چيه . عكس اونو گرفتم و ميزارم تو تاپيك كه اگه دوستان ديدن و متوجه شدن يه راهنمايي كنند كه من اطلاعات با ارزشم رو كه در حفظشون سهل انگاري كردم و همشون هم از نوع عكس با فرمتهاي مختلف هستند دوباره خواني كنم و مشكلم حل شه.
قبلا از اينكه منو راهنمايي ميكنيد تشكر ميكنم.
![]()