تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشكلي كه پارتيشن مجيك ايجاد كرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

14 مشكلي كه پارتيشن مجيك ايجاد كرد

سلام دوستان من؛
    چند وقت پيش داشتم با برنامه پارتيشن مجيك دوتا از درايو هاي كامپيوتر رو به هم وصل مي كردم كه بزرگتر بشه و از اون استفاده كنم كه بعد از انجام دادن كار ها و ريست شدن سيستم ديدم كه برنامه پارتيشن مجيك ارور داد و كار رو انجام نداد و به محيط ويندوز راهنمايي شد بعد كه وارد محيط ويندوز شدم ديدم كه دو درايو از كامپيوترم نيست و بعد از باز كردن برنامه پارتيشن مجيك متوجه شدم كه دو درايو هاردم غير فعال شدن .وقتي كه رفتم و اونا رو فعال كردم ديدم كه اطلاعات درايو d من هست ولي درايو E هيچي توش نيست و خاليه
    بعد كه از درايو پروپرتيس گرفتم ديدم كه هنوز حجم هار پره و فرمت نشده ولي حتي با فعال كردن هايدن هاي سيستم نتونستم چيزي در درايو پيدا كنم ولي با كمال تعجب هنوز فضاي هارد من پر بود نمي دونم چي شده و چيكار بايد بكنم .البته اينو بگم كه وقتي با بروزر خود پارتيشن مجيك درايو E رو نگاه ميكنم يه چيزايي هست ولي معلوم نيست كه چيه . عكس اونو گرفتم و ميزارم تو تاپيك كه اگه دوستان ديدن و متوجه شدن يه راهنمايي كنند كه من اطلاعات با ارزشم رو كه در حفظشون سهل انگاري كردم و همشون هم از نوع عكس با فرمتهاي مختلف هستند دوباره خواني كنم و مشكلم حل شه.
    قبلا از اينكه منو راهنمايي ميكنيد تشكر ميكنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

با بعضى برنامه‌ها فايل‌هايى كه به اين صورت در اومدن رو مى‌شه بازيابى كرد كه البته ممكنه 100% جواب نده...

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

فكر كنم كه درايو E شما مشكل داره . توي پارتيشن مجيك روي درايو كليك راست كن و پروپرتايس رو بزن ببين آيا بد سكتور داره يا نه . و بعد اون رو اسكن كن

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

نه دوستان بدسكتور نداره.
    اون برنامه ايي رو كه اين فايل ها رو باز ميكنه بگو ببينم چيه Balrog جان؟

داره خودمونی میشه n_mohsendoost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در partition magic برای پارتیشن هات lable بزار ، برای من هم همین مشکل پیش اومده بود اگه به پارتیشنها برچسب بدی فکر کنک حل میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2004

14 خدای من

نقل قول نوشته شده توسط n_mohsendoost
    در partition magic برای پارتیشن هات lable بزار ، برای من هم همین مشکل پیش اومده بود اگه به پارتیشنها برچسب بدی فکر کنک حل میشه
    دوست خوبم ، من لیبل گذاشتم و فعال هم شده ولی به اطلاعات هارد دسترسی ندارم یعنی حجمی که قبلا در درایو E من اشغال شده بود الان هم اشغاله با این تفاوت که حالا تو درایو که میرم چیزی معلوم نیست و ظاهرش مثل زمانی شده که درایو رو فرمت کردی توش هیچی نیست ولی فضا اشغاله .
    ببینید من فکر میکنم که روش کار پارتیشن مجیک اینطوره که برای اینکه اطلاعات رو حفظ کنه موقعی که داره دست به پارتیشن های هارد میزنه اونا رو تبدیل به یه سری کد میکنه که بعد از انجام تغییرات پارتیشن دوباره این کودها رو به صورت قبل که همون فایل های من هست تبدیل میکنه ؛ منتهای مطلب مثل اینکه تو اون موقعی که باید به حالت قبل برگردونه اون کدهای خودش رو یه مشکلی براش بوجود اومده که ارور داده وکار نیمه تمام مونده حالا اگه یه راهی داشته باشه که این کدها رو بازیابی کرد مشکل من حل میشه.
    امیدوارم کسی باشه که بتونه منو کمک کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

به عنوان نمونه: Recover CHK Files.

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

کاشکی لین دانلود هم میزاشتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه siadate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

دوست عزيز:
    ابتدا با فلاپي بوت سيستم را راه اندازي كن سپس ببين آيا درايو مورد نظر شما را اصلا مي شناسد يا نه!!

E:\dir
    E:\scandisk
    E:\chkdisk
    Last edited by siadate; 09-06-2006 at 05:11.

تاريخ عضويت
    Dec 2004

14 میشناسد

نقل قول نوشته شده توسط siadate
    دوست عزيز:
    ابتدا با فلاپي بوت سيستم را راه اندازي كن سپس ببين آيا درايو مورد نظر شما را اصلا مي شناسد يا نه!!

E:\dir
    E:\scandisk
    E:\chkdisk
    میشناسد درایو را.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •