سلام
لطفاْ كرك AutoPlay Menu Studio 5.0 Professional Trial v5.0.2.0
يا يك لينك مستقيم براي دانلود 4AutoPlay Media Studi Professionalv5.0.0.4 را لطف نماييد
با تشكر از :oops:
سلام
لطفاْ كرك AutoPlay Menu Studio 5.0 Professional Trial v5.0.2.0
يا يك لينك مستقيم براي دانلود 4AutoPlay Media Studi Professionalv5.0.0.4 را لطف نماييد
با تشكر از :oops:
سلام.
براي ورژن 5.0.2.0 فقط در 2 سايت كرك پيدا كردم كه متاسفانه هر 2 سايت مذكور ----- شده هستند. براي سايت هاي ----- شده قبلا با استفاده از آنتي فيلترها كركها رو دانلود مي كردم اما اين 2 سايت متاسفانه با هيچكدوم از آنتي فيلترهايي كه من استفاده مي كنم جواب ندادند. يعني داخل سايت مي ره و تا لينك دانلود كرك هم مي شه رفت. اما وقتي روي لينك دانلود كليك مي كنم دانلود نمي شه. اگه كسي از اينترنت بدون ----- استفاده مي كنه من لينك مي دم دانلود كنه و در يك جا آپلود كنه كه بشه استفاده كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا
ببخشيد كه دير شد اينقدر گشتم تا پيداش كردم
اينهم لينك دانلودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينه:
AutoMate Professional v3.6e serial number
s/n: 12336467
AutoMate Professional v5.5.20 Retail serial number
Name: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Company: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Code:AM5-5GFJ-GC1K-1CMZ-01AM
Name: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Company: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Code:AM5-5GFJ-GC1K-1CMZ-01AM
AutoMate v5.0.2.3 Pro serial number
55SV-OXL5-UGO3-0M1K
توي اين هيچي نبود !
متوجه نشدم اينو برا چي گذاشتين ولي فكر كردم شايد سايتش ----- بوده برا همين آپلودش كردم :نوشته شده توسط vahab
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ناردين جان سلام. توي آدرس مذكور به وسيله آنتي ----- تا لينك دانلودش رفتم اما در اونجا ديگه دانلود نمي شد. اما مطمئنم كه بود.نوشته شده توسط nardin
دوست عزيز آقا وهاب
لطف كنيد بگيد اين برنامه چه حجمي داره و توضيحاتي درباره كاربردهاي جديد اون برامون بگيد.
من قبلا با ورژن هاي قديمي اون كار كردم والان با برنامه اتوپلاي منو بيلدر كار ميكنم برنامه قوي است اما مشكلي داره واون عدم برداشته شدن برچسب پيغام شروع اونه پس مارو بااين برنامه آشنا كنيد شايد مشتري شديم. درضمن تبادل تجربيات هم ميشه
مدير محترم لطف كنيد درباره چگونگي دانلود از سايتي كه كرك اين برنامه را آپلود كرديد من را راهنمايي كنيد
من از دوطريق وارد شدم ولي صفحه اي آمد و دانلود شروع نشد البته من در rapidshare رجيستر نكرده بودم و از قسمت فري استفاده كردم
ازلطف شما قبلا سپاسگزارم
سلام دوست عزيزنوشته شده توسط hansol45
شما اگه داخل لينك مذكور كه برويد پايين صفحه روي free كليك كنيد تا يك صفحه جديد باز شود
در صفحه جديد و در پايين اون يك عدد تصادفي كه معمولا حدود 60 ثانيه است ظاهر مي شه كه بعد از اينكه اون عدد كم شده و به صفر رسيد لينك دانلود ظاهر مي شه و به راحتي دانلود خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)