سلام دوستان
خواستم بپرسم چه جوری میشه سخت افزار کامپیوتر رو یه تغییری داد که دیگه سیستم از کار بیفته موقتا؟ میخوام یه جوری باشه که هر کسی هم متوجه نشه چرا سیستم از کار افتاده :ی
کسی میتونه یه پیشنهاد بده؟
سلام دوستان
خواستم بپرسم چه جوری میشه سخت افزار کامپیوتر رو یه تغییری داد که دیگه سیستم از کار بیفته موقتا؟ میخوام یه جوری باشه که هر کسی هم متوجه نشه چرا سیستم از کار افتاده :ی
کسی میتونه یه پیشنهاد بده؟
باید با تنظیمات بایوس وربرین مثلا تامینییگ رم و ... که سیستم بوت نشه
یا اینکه قطعه ای رو فیزیکی از سیستم بردارین
تامینگ رم کدوم قسمت تنظیمات بایوس هست؟ چه جوری تغییرش بدم؟
میدونم تنظیمات بایوس هر سیستم فرق میکنه ولی ممنون میشم اگه تا اونجایی که میشه با جزئیات توضیح بدید.
برداشتن قطعه به صورت فیزیکی هم که خیلی تابلوئه...
بعد اگر تنظیمات تامینیگ رم رو تغییر بدم بعدن درست میشه دیگه؟
از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین
به نظر من این کار زیاد جالب نیست چون اگه کسی که بتونه متوجه نبود سخت افزار و بر طرف کردن این دست مشکلات بشه حتما میتونه با یه default کردن بایوس هم مشکلشو حل کنه
عکس از main و adcance و power
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از زیرمنوهای adcance
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده آقای EXTREME عکسا یه کم بی کفیتیت هستن. اگر خوب نبود بگید من یه جور دیگه عکس بندازم. ولی زومش نسبتاً خوبه.
ممنون از کمکتون.
درود
من چند حالت به ذهنم میرسه یکی اینکه شما کیس رو باز کن و سیم دکمه پاور که سیستم باهاش روشن میشه رو قطع کن بعد که خواستی دوباره به کار بندازی وصلش کن منظورم از قطع کردن بریدن سیم نیست اشتباه برداشت نکنید
مورد بعدی: یکی از فیش های تغزیه پاور که مهمه رو بکش بیرون بعد طوری بزن که به نظر بیاد وصله ولی اتصال برقرار نباشه اینجوری هرکس بگرده بازم چیزی پیدا نمیکنه
یه راه دیگه هم هست: میتونی جامپر های روی هارد رو جابه جا کنی البته هر جامپری رو نه و عواقبشم با خودت
ولی من اگر بودم از 2 راه استفاده میکردم یکی اینکه اتصالات مهم رو شل میکردم مثل هارد طوری که معلوم نباشه البته برای رد گم کنی
دوم میرفتم سراغ کلید پاور کیس 100% طرف نمیفهمه![]()
سی پی یو رو در بیار بعد دوباره سینکش رو بزن جا که تابلو نباشه :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)