من الان تست گردم گقتی با dns های گوگل و کلودفلیر خواستم فروم رو بیارم ارور not found میده
دستی دوباره داخلی ست می گنم درست می شود.
برای بقیه چطور است؟
مال من مخبرات هست.
من الان تست گردم گقتی با dns های گوگل و کلودفلیر خواستم فروم رو بیارم ارور not found میده
دستی دوباره داخلی ست می گنم درست می شود.
برای بقیه چطور است؟
مال من مخبرات هست.
سلام و عرض احترام
مال منم همینطوره منم مخابرات هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من با صبانت و مخابرات هم همین طوره و با DNS های معتبر مثل 8.8.8.8 خیلی از سایت های داخلی باز نمیشن.
پینگ 8.8.8.8 هم سه برابر قبل جنگ رفته بالا که نشون میده داده ها از کلی دستگاه و مسیر اضافی باید عبور کنند . هر بازی آنلاینی هم که تست کردم غیر قابل بازی بود. بازی sea of thieves که قبل جنگ با پینگ 100 بازی میکردم الان پینگش رسیده به 440 و هر 30 ثانیه قطع میشه
ظاهرا هاستی که سایت و فروم روش هستش به اینترنت دسترسی نداده.
هر چی تست کردم نمی تونه پیداش کنه و dns خارج کشور resolve نمی کنند.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاع داری چقدر طول می کشه تا درست بشه؟
چند تا احتمال دارم از جمله اینکه CDN ها هنوز ارتباط با خارج درست ندارند یا کلی ادرس دومین به اشتباه حذف شده از تیبل ها و باعث شده dns های خارجی فکر کنند وجو نداره.
تو سایت هایی که داشتی تنها .ir بوده یا غیر .ir هم داری؟
p30world را الان من تونستم بالاخره با یکی از dns خارجی ها باز کنم. فکر کنم داره یواش یواش قابل دسترس میشه.
یکجوری به شبکه کشور شکر زدن که هر دفعه یک چیزی وصله یک چیزی قطع. هنوز خیلی از پورت های ارتباطی هم مشکل داره و udp هم درست کار نمی کنه.
ترافیک http/1.1 هم چک کردم بالای 20 درصد بوده که واقعا خنده داره تو این وضعیت. سایت ها بخاطر این موضوع همه هنگ هستن و اگر یک المان گیر کنه دیگر درست لود نمی شوند.![]()
اپدیت جدید:
هنوز سایت از خارج کشور در دسترس نیست.
هر چی پینگ می گیرم با سیستم های خارجی داره time out میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تصاویر بیاد
در کنار ان dnssec هم فعال کنید بدرد اینده می خورد.
اپدیت:
رفتار سایت و ریسپانس سایت هم خیلی بهتر شده. حتی برای موارد ارسال هم سریع انجام می شود.
دسترسی به p30world و خیلی سایت هایی که داخلی هاست شدن هنوز معلوم نیست برگشته یا نه. انگار حتی برای دسترسی به سایت های داخلی هم لیست ساختن.
من فقط p30world رو از یکجا تونستم ببینم پینگ می ده که انهم پینگش بالای 10000ms بود.
با این وضعیت قشنگ کاری کردن که هر کی سایت داره دوباره به اینکه سایتش رو داخل نگه داره یا بزاره هاست خارجی تصمیم بگیره.
فکر کنم خیلی ها شروع می کنند به اینکه سایت حالت عادی خارج باشه و فقط یک بچه هاست کوچک داشته باشند برای داخل که اگر باز همه رو فرستادن به blackout بتونن یک راه ارتباطی حداقل داشته باشند.
پروژه های میرور و sync کردن اینده در کنار سیستم ارتباطی سبک برای ارتباط با کاربر برای مقابله با blackout دیدنی خواهد بود.![]()
من یک سایت رو سرور داخلی داشتم که از دی ماه نه از داخل میشد دیدش و نه از خارج. هر وقت هم زنگ میزدم میگفتند اختلاله ، خلاصه الان بردمش هاست خارجی که 10 برابر فضای بیشتری داره ولی هزینش یک سوم هزینه داخلیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)