سلام وقتی فایرفاکس باز میکنم سایت ها جک میکنم این ارور سمت جپ مرورگر میاد ؟
برا اپدیته سایت فایرفاکس بالا نمیاد ؟ اخرین ورژن هم برا ویندوز 7 نصبه که میشه این ورژن 115.33 ( ویندوز 7/8/10 ) ...
چیکار کنم دیگه نمایان نشه . ؟
سلام وقتی فایرفاکس باز میکنم سایت ها جک میکنم این ارور سمت جپ مرورگر میاد ؟
برا اپدیته سایت فایرفاکس بالا نمیاد ؟ اخرین ورژن هم برا ویندوز 7 نصبه که میشه این ورژن 115.33 ( ویندوز 7/8/10 ) ...
چیکار کنم دیگه نمایان نشه . ؟
tools
setting
general
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پایینی قرار دادم بازم میاد .
اولی تیک پایینشو برداشتم بازم میاد قطع نشده ...
- اول از همه، مطمئن شو که فایرفاکس بسته باشه.
- بعد، کلیدهای Win + R رو روی کیبوردت همزمان بزن تا پنجره “Run” باز بشه.
- تایپ کن regedit و بعد Enter رو بزن. (اگه پیامی مبنی بر اجازه دسترسی اومد، تایید کن).
- حالا توی پنجره Registry Editor که باز میشه، باید به این مسیر بری:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies
- روی پوشه Policies که در سمت چپ میبینی، کلیک راست کن.
- از منویی که باز میشه، برو روی New و بعد Key رو انتخاب کن. اسم این پوشه جدید رو بذار: Mozilla
- حالا که پوشه Mozilla رو ساختی، دوباره روش کلیک راست کن، برو روی New و بعد Key رو انتخاب کن. این بار اسم پوشه جدید رو بذار: Firefox
- در نهایت، روی پوشه Firefox که الان ساختی، کلیک راست کن، برو روی New و این بار DWORD (32-bit) Value رو انتخاب کن.
- اسم این مقدار جدید رو دقیقاً بذار: DisableAppUpdate
- روی DisableAppUpdate که ساختی، دابل کلیک کن و در پنجرهای که باز میشه، در قسمت “Value data”، عدد 1 رو وارد کن.
- روی “OK” کلیک کن و بعد Registry Editor رو ببند.
- خیلی مهمه: حتماً فایرفاکس رو کامل ببند و دوباره باز کن تا تغییرات اعمال بشن.
یه نکته خیلی خیلی مهم: با این کار، فایرفاکس دیگه خودش آپدیت نمیشه و بهت هم خبر نمیده. این یعنی باید خودت حواست باشه که مرورگرت رو به صورت دستی چک کنی و آپدیتهای امنیتی رو نصب کنی تا امنیت سیستمت به خطر نیفته. چون آپدیتها معمولاً مشکلات امنیتی رو برطرف میکنن.
مطلب سرچ شده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)