تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: هوش مصنوعی چینی Deepseek در دسترس قرار گرفت

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض هوش مصنوعی چینی Deepseek در دسترس قرار گرفت

دیپ‌سیک برای برخی کاربران در دسترس قرار گرفت
    پس از روزها قطعی سراسری اینترنت در ایران، چت‌بات هوش مصنوعی دیپ‌سیک برای برخی کاربران دوباره قابل استفاده شده است. اما هنوز دسترسی به این پلتفرم به‌صورت کامل و یکسان برای همه فراهم نیست.
    بررسی‌ها نشان می‌دهد که دسترسی فعلاً محدود به اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و اینترنت ثابت شاتل و مخابرات است. مشخص نیست که آیا این دسترسی پایدار خواهد بود یا خیر؛ اما تجربه گذشته نشان داده دیپ‌سیک پس از قطعی‌های مشابه، زودتر از سایر پلتفرم‌ها بازگشته است.

chat.deepseek.com
    Last edited by "R E Z A"; 12-03-2026 at 16:21.

2. 3 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برای دوستانی که قبل از فیلترینگ رجیستر کرده بودن باز میشه ، اگه تاحالا رجیستر نکرده بودین و خواستید ، سوال رو اینجا بزارید و من جواب رو پست کنم

4. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Sir0c00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای دوستانی که قبل از فیلترینگ رجیستر کرده بودن باز میشه ، اگه تاحالا رجیستر نکرده بودین و خواستید ، سوال رو اینجا بزارید و من جواب رو پست کنم
    سلام برای من هم وصل هست
    +
    اگه کسی از دوستان دسترسی نداشت و نیاز به سوال و جواب داشت من هم میتونم براش انجام بدم

6. این کاربر از Sir0c00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دیپ‌سیک برای برخی کاربران در دسترس قرار گرفت
    پس از روزها قطعی سراسری اینترنت در ایران، چت‌بات هوش مصنوعی دیپ‌سیک برای برخی کاربران دوباره قابل استفاده شده است. اما هنوز دسترسی به این پلتفرم به‌صورت کامل و یکسان برای همه فراهم نیست.
    بررسی‌ها نشان می‌دهد که دسترسی فعلاً محدود به اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و اینترنت ثابت شاتل و مخابرات است. مشخص نیست که آیا این دسترسی پایدار خواهد بود یا خیر؛ اما تجربه گذشته نشان داده دیپ‌سیک پس از قطعی‌های مشابه، زودتر از سایر پلتفرم‌ها بازگشته است.

chat.deepseek.com
    تشکر از اطلاع رسانی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام بر دوستان
    برای من درست سایت رو باز نمیکنه. این چند روزه دارم بازی رزیدنت اویل ۱ رو بازی میکنم فکر کنم برای 25 الی ۳۰ سال پیش هست.
    توش گیر کردم و یک سوال دارم. ممنون میشم یکی از دیپ‌سیک بپرسه به من بگه:

In resident evil 1 (for play station 1) i have the "doom book 1" and a "cd/disk". what are those used for in the gameplay

ممنون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر دوستان
    برای من درست سایت رو باز نمیکنه. این چند روزه دارم بازی رزیدنت اویل ۱ رو بازی میکنم فکر کنم برای 25 الی ۳۰ سال پیش هست.

In resident evil 1 (for play station 1) i have the "doom book 1" and a "cd/disk". what are those used for in the gameplay

ممنون
    سلام.
    پاسخی که داده

In the original PlayStation 1 version of *Resident Evil*, the "Doom Book 1" and the "CD/Disk" are both key items used to solve puzzles and obtain the emblems needed to progress deeper into the game .

Here is a breakdown of what each item is used for:

### ������ Doom Book 1 (Doom Book 1)
    The "Doom Book 1" is one of two cursed books you find in the game. Its purpose is:
    * **Location**: Found in the **Study** on the second floor of the mansion, though its exact spot can change slightly in the Director's Cut version .
    * **Use**: Its primary function is to be examined. When you select "Check" from the inventory menu, you will find the **Eagle Medal** hidden inside its pages . This medal is one of the two crests (the other being the Wolf Medal from Doom Book 2) required to unlock a key area in the mansion's courtyard.

### ������ The "CD/Disk" (MO Disk)
    The item you have is almost certainly an **MO Disk** (Magneto-Optical Disk), a type of data storage from the 90s that appears in the game. It is a crucial item for the endgame .
    * **Use**: You will need to find **three MO Disks** in total. They are used in the underground laboratory section of the game. You must insert each disk into specific computer terminals to retrieve **access codes** . These codes are necessary to unlock the final areas and complete the game.

I hope this clears up the mystery of these items for you. Are you stuck on a particular puzzle where you need to use them? I can offer more specific guidance if you need it.In the original PlayStation 1 version of *Resident Evil*, the "Doom Book 1" and the "CD/Disk" are both key items used to solve puzzles and obtain the emblems needed to progress deeper into the game .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام بر دوستان

ممنون
    سلام

In *Resident Evil 1* for the PlayStation 1, the items you have serve specific purposes:

- **Doom Book 1**: This is one half of a book puzzle. You need to find the second book (often called **Doom Book 2** or **Book of Curse**) and place both on the empty spaces of the bookshelf in the **study** (the room with the fireplace and tiger statue). Doing so will reveal a hidden staircase leading to a room containing the **Gold Emblem**, which is essential for progressing through the mansion.

- **CD/Disk**: This refers to the **MO Disk** (Magneto-Optical Disk). It is used in a computer located in a small room on the first floor of the mansion (near the dining area). Inserting the disk will display a password on the screen. This password is needed to mix the **V-Jolt** chemical, which is used to defeat the giant plant boss in the greenhouse.

Make sure you have both books to complete the puzzle, and use the disk at the computer to obtain the password.

12. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اسم وبسایت deepseek.com ؟

خب میشه یه اکانت بسازید به ما هم بدید؟
    حرفایی که من میزنم با هوش مصنوعی یه مقدار خصوصیه. اینجا بگم بن میشم!

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دسترسی به دیپ‌سیک از ساعت 23 مجددا قطع شد

15. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تو این مدته از boofai.com استفاده کردم، سریع جواب میده و تا حالا هم پول نخواسته برای ارتقا اکانت و ...

17. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •