تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: اولین پروژه فریلنسری من؛ چطور دستمزد طراحی اپلیکیشن رو قیمت گذاری کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2023

14 اولین پروژه فریلنسری من؛ چطور دستمزد طراحی اپلیکیشن رو قیمت گذاری کنم؟

سلام دوستان
    من دانشجوی مهندسی نرم‌افزارم و تازه تصمیم گرفتم وارد فریلنسری بشم. الان یه پروژه طراحی اپلیکیشن موبایل برام پیش اومده و قبل از هرچیز رفتم دنبال اینکه ببینم قیمت طراحی اپلیکیشن در ایران حدوداً چقدره تا بتونم یه قیمت مناسب بدم.
    مسئله اینه که عددها خیلی متفاوتن! بعضیا برای یه اپ ساده (با ثبت‌نام کاربر، پروفایل و API سمت سرور) عددای زیر ۱۰ میلیون گفتن، ولی بعضیا برای همون ساختار تا ۳۰ میلیون هم می‌گیرن.
    چون رشته‌م مهندسی نرم‌افزاره، برام مهمه قیمت‌گذاری بر اساس منطق فنی باشه نه فقط ظاهر کار. مثلاً این پروژه قراره یه MVP اولیه باشه، ولی بک‌اند نیاز به ماژول احراز هویت و اتصال به درگاه پرداخت داره. حالا نمی‌دونم بهتره بر اساس زمان تخمینی توسعه قیمت بدم (مثلاً بر اساس نفر-ساعت)، یا بر اساس حجم ماژول‌ها و سطح پیچیدگی معماری.
    شما که تجربه دارید، معمولاً چطور دستمزد رو حساب می‌کنید؟
    آیا ساعتی می‌گیرید؟ یا به‌صورت پروژه‌ای با برآورد دقیق؟
    راستش دوست دارم از همون پروژه‌ی اول، استاندارد و حرفه‌ای پیش برم؛ نه اینکه یه عدد شانسی بگم.
    اگه تجربه‌ای از قیمت‌گذاری، قرارداد بستن، یا تخمین زمان واقعی توسعه دارید، خیلی خوشحال می‌شم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز این کار سلیقه ایه بسته به طرف مقابل و اینکه شما خودتو چطور مطرح میکنید. ولی با سطح هوش مصنوعی که الان در github وجود داره باید تا جایی که میتونید پروژه تحویل بگیرید و با قیمت ها خیلی خوب رقابت کنید وگرنه نمیتونید با سایر افراد رقابت کنید. با agent ها میتونید راحت ۱۵ روز کد نویسی را در یک روز انجام بدید. الان این خودش یه نوع پز دادن شده تو دنیای مهندسی نرم افزار که طرف هر روز کلی commit داره تو github خودش همشم با کیفیت و با تست.

ولی الان که اینترنت نیست خیلی وضع خرابه

در ضمن بگم چون شما تازه کار رو شروع کردید بهتره الگوریتم های سخت رو خودتون انجام بدید و ندید هوش مصنوعی انجام بده. چون هر کدی که هوش مصنوعی می نویسه رو باید نظارت کرد و اول باید بدونید که سیستم نرم افزاری از الگورتیم بگیر تا مهندسی چطور درست یا غلط پیش میره. هوش مصنوعی هم اصلا اگه بهش گوشزد نکنید توجه نمیکنه و سیستم پیچیده ای می نویسه که نمیشه دیگه مدیریت کرد.

3. این کاربر از Hemai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •