تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: اینترنت طبقاتی در کشور

اگه نباشه جاش خالی می مونه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض اینترنت طبقاتی در کشور

سلام دوستان
    نظر شما در این مورد چیه؟
    بعنوان اولین گام، فیلترینگ یوتیوب در دانشگاه تهران برداشته شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من فکر می‌کنم اینترنت طبقاتی خیلی وقته که کلید خورده و الان داره گامهای اولش رو بر میداره.
    توی جنگ ۱۲ روزه دیدیم چطور تمام فیلترشکن‌ها از کار افتادند در اصل مجبور شدند از سیستم فیلترینگ زودتر از موعد رونمایی کنند! ظاهرا این چند روزه فیلترینگ باز شده مثل روزهای جنگ ۱۲ روزه. یعنی اینترنت طبقاتی در حال اجرا هست.
    Last edited by epsi1on; 09-11-2025 at 14:35.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دانشجوهای دانشگاه تهران حتما بی سواد هستن

من از DoH روی OpenWRT استفاده میکنم و یوتیوب که دارم هیچی اینستاگرام هم دارم .
    تقریبا اکثر جاهایی که فیلتر هستن ولی تحریم نیستن را باز میکنه به استثنا تلگرام ...

رو میکروتیک هم میشه ولی OpenWRT 24 ساعت روز اگه برق باشه برقراره سرعت را کم میکنه ولی همه جور سایتی میتونید باز کنید .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

4. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نکته جالبش این بود:

Your online activity can be seen by your ISP. Some ISPs even sell data to third parties.
    حالا این هم به نظر من راه حل موقت هست. چرا؟
    به این خاطر که میلیاردها تومن پول برای این خرج میشه که این فیلترینگ برپا بشه. من فکر میکنم همه‌ی این راه‌ها موقتی هست و مسدود میشه. معیار من اون ۱۲ روزه بود که واقعا هیچ فیلترشکنی کار نمی‌کرد. اگر این روش شما توی اون ۱۲ روزه جواب داده باشه، پس از من خیلی جلوتر هستید. ولی بازم دلیل نمیشه فردا روزی این روش بسته نشه. خصوصا الان که جزییاتش رو در محل عمومی گذاشتید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

نکته جالبش این بود:

حالا این هم به نظر من راه حل موقت هست. چرا؟
    به این خاطر که میلیاردها تومن پول برای این خرج میشه که این فیلترینگ برپا بشه. من فکر میکنم همه‌ی این راه‌ها موقتی هست و مسدود میشه. معیار من اون ۱۲ روزه بود که واقعا هیچ فیلترشکنی کار نمی‌کرد. اگر این روش شما توی اون ۱۲ روزه جواب داده باشه، پس از من خیلی جلوتر هستید. ولی بازم دلیل نمیشه فردا روزی این روش بسته نشه. خصوصا الان که جزییاتش رو در محل عمومی گذاشتید.
    میلیاردها خرج میشه اما حیف که همش اضغال چینی ه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

به نظر من راه حل موقت هست. .

نظر شما خیلی هم محترمه

ولی فقط به نظر شما راه حل "موقت" است ...

من خودم از سال 98 دارم با دی ان اس سایت های موقوف را باز میکنم .

تازه کسایی هستن خیلی از من وارد ترن تو این مقوله

رو همراه اول و دیده بان نت هم باز کردم

در مورد جنگ 12 روزه هم که پرسیدی من در زمان صلح فقط از دی ان اس استفاده میکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ولی فقط به نظر شما راه حل "موقت" است ...
    مرسی بابت توضیحات.
    خوب اگر مثل اون ۱۲ روز همه‌ی سایتهای خارجی مسدود بشه، پس عملا httpsهم از کار می‌افته. پس نمی‌شه گفت دایمی هست. اشتباه می‌کنم؟

ادیت: یادش بخیر. چند سال پیش از هاست رایگان render.com برای عبور از فیلتر استفاده میکردم. البته اون موقع هنوز فیلترشکن، جرم انگاری نشده بود. شاید یکی دوسال بدون مشکل استفاده میکردم. پیش خودم گفتم بزار توی فروم پرشین‌تولز هم بزارم بقیه استفاده کنند (اون موقع بیشتر توی پرشین‌تولز فعالیت میکردم). توی اون فروم فقط اسم سایت رو بردم و توضیحات اجمالی دادم که اگر کسی وارد هست بتونه بره استفاده کنه. فکر می‌کنم به دو هفته نرسید و رنج آیپی هاست‌های render.com کلا فیلتر شد! پیش خودم گفتم یزیدا یعنی فضای مجازی چند نفر بپا داره؟ بعد با چین مقایسه کردم دیدم عملا پتانسیل چند صد یا شاید چند هزار بپا رو داره. پول نفته دیگه، اینقدر زیاده که یه گوشه‌اش رو میدن به دوستان پایش‌گر... خود من ممکنه اگه ماهی بهم ۸۰میلیون تومن حقوق بدن، برم جذب همین سازمان‌ها بشم و پایشگر بشم. شما رو نمیدونم
    Last edited by epsi1on; 14-11-2025 at 10:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •