با سلام و خسته نباشید خدمت بکس پی سی
اگه یه ماشین مثلا قیمتش ۴۰۰ میلیون باشه چقدرشوباید نقد بدیم و چقدر باید بمونه برای تعویض پلاک و اینکه اگه خودمون قولنامه دستی بنویسیم معتبر هست ؟ و اینکه راهنمایی کنین من اولین باره میخوام ماشین بگیرم
با سلام و خسته نباشید خدمت بکس پی سی
اگه یه ماشین مثلا قیمتش ۴۰۰ میلیون باشه چقدرشوباید نقد بدیم و چقدر باید بمونه برای تعویض پلاک و اینکه اگه خودمون قولنامه دستی بنویسیم معتبر هست ؟ و اینکه راهنمایی کنین من اولین باره میخوام ماشین بگیرم
سلام ... بنظرم بیعانه اصلا ندید مستقیم برید پارکینگ کار رو تموم کنید![]()
معاملههای اینطوری کاملا طبق نظر طرفین جلو میره و هر توافقی رو میتونین انجام بدین
یکی از حالتهایی که عرف هست:
اگه ماشین رو دیدین و هم از کیفیت ماشین از لحاظ کارشناسی مطمئن هستین و هم از لحاظ مالکیت مطمئن هستین و مدارکش کامله (مثلا ماشین به نام یکی دیگه نیست که طرف حساب شما ازش وکالت داشته باشه)، میتونین یه قولنامه دستی بنویسین (بدون پول دادن)، بعد بلافاصله به محضر اسناد رسمی مراجعه کنین و یک وکالت بلاعزل بگیرین (معمولا خود محضرخونهها میدونن چی بنویسن)
تمام پول رو همزمان که وکالت رو میگیرین پرداخت میکنین و ماشین رو به همراه تمام مدارک هم از طرف میگیرین
بعدش میتونین خودتون به تعویض پلاک مراجعه کنین و کارهای قانونی رو انجام بدین و نیازی به حضور طرف مقابل نیست.
توی یک سناریوی ایدهآل میتونین ظرف یک روز تمام این کارها رو انجام بدین (نیاز به هماهنگی با محضر و همچنین نوبتگرفتن از تعویض پلاک داره که از روزهای قبل انجام بدین)
نکات: 1- قولنامه رو اگه دستی مینویسین اولا از متنهای پیشنویسی که موجوده استفاده کنین و دوما حتما 2 تا شاهد هم با اسموفامیل و کد ملی و امضا و اثرانگشت داشته باشه
2- هر مدل توافق دیگهای هم می تونین انجام بدین و بستگی داره چقدر به همدیگه اعتماد دارین. مثلا وقتی قولنامه مینویسین 25٪ از پول رو بدین و ماشین رو تحویل بگیرین و بقیهش باشه برای محضر یا تعویض پلاک
یا پای قولنامه مثلا 10 تومن بدین و ماشین دست طرف باشه و موقع تعویض پلاک تسویه کنین
یا ...
سلام ممنون ازراهنمایتون
میشه ۳۵۰ نقد پرداخت کنیم بعد ۵۰ میل هم موقع تعویض پلاک پرداخت کنیم
و اینکه العان روزانه چقدر میشه به حساب کسی منتقل کرد؟
مثلا اگه دوتامون کارت بانک ملت داشته باشیم چقدر میتونیم انتقال بدیم روزانه
- - - Updated - - -
پارکینگ؟
سلام - ساتنا و پایا میشه پرداخت کرد تو قولنامه همه موارد رو برای پرداخت قید کنید ... ولی پارکینگ برید همه کارا رو انجام دادین پول رو پرداخت کنید ... همون مراکز تعویض پلاک !!!من ی اطلس معامله کردم چیزی از طرف نگرفتم گفتم بیا سر کوچه محضر هست ی قولنامه تنظیم میکنیم برو دنباله کاراش که چون ماشین صفر بود و معاینه و بازدید لازم نداشت سریع معامله جوش خورد و تمامید
![]()
راستی من اولین ماشینم هست اگه ماشین مثلا ۶ ماه بیمه داشته باشه چون من قبلاهیچ پلاکی به اسمم نبوده میتونم از باقی مانده بیمه استفاده کنم یا کلا باید ماشین رو از نو بیمه کنم
بیمه مربوط به ماشین میشه و تا تاریخ انقضاش میتونید استفاده کنید
تخفیف بیمه اما برای هر فرد و کد ملی خودشه و اگر سال بعد خواستین بیمه رو تمدید کنید فاقد تخفیف هست و مبلغ کامل حق بیمه رو باید پرداخت کنید.
اون موضوع کاملا برمیگرده به توافق فروشنده و خریدار.
ساتنا تا 400 میل نیاز به قولنامه و ... نداره،
بالای 400 تومن نیاز هست که قولنامه و مدارک ماشین رو به شعبه ارائه کنید. (صرفا از حساب خریدار به حساب فروشنده که سند خودرو به نامش هست و یا وکالتنامه داره بابت اون خودرو امکانپذیره و فروشنده نمیتونه شماره حساب کسی دیگه رو بده )
فقط یه موضوعی که هست چند وقتی میشه که دادگاه ها اسناد عادی (مثل همین قولنامه های دستی) رو خیلی بی اعتبار در نظر میگیرن.
و اینکه اگه کسی از خودرو وکالت تعویض پلاک با تاربخ انقضای معتبر داشته باشه و حق عزل وکیل هم از موکل ساقط شده باشه و حق تفویض وکالت به دیگران رو داشته باشه (مطابق متن وکالتنامه) عملا مالک خودرو محسوب میشه و خرید و فروش همچین خودرویی هیچ مشکلی نداره.
با 25 درصد پول کسی ماشینشو تحویل خریدار نمیده، خود شما هم باشی مثلا ماشینت 1 میلیارد قیمتش باشه با 250 میل بیعانه ماشینتو تحویل خریدار نمیدی ببره !
پارکینگ دوقبضه بردن هم بخاطر مشکلات و کلاهبرداری هایی که بوجود اومده اصلا راه خوبی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)