سلام دوستان
مدتی هست به شغل کافه سیار فکر میکنم, اخیرا یکی پیدا شده که ماشین مخصوص بستنی و قهوه رو داره و قراره در اختیار من بزاره
میخواستم بدونم کلا کسی تجربه ای از این شغل داره؟ در مورد مشکلات, درآمد و ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
مدتی هست به شغل کافه سیار فکر میکنم, اخیرا یکی پیدا شده که ماشین مخصوص بستنی و قهوه رو داره و قراره در اختیار من بزاره
میخواستم بدونم کلا کسی تجربه ای از این شغل داره؟ در مورد مشکلات, درآمد و ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام تو توئیتر یکی متن زیر رو نوشته بود.شاید بشه ازش راهنمایی بگیرید. میخواین یه پرسشی از بکنید تو تلگرام
More
به یک جوان برای کار در کافه رستوران سیار واقع در پارکینگ پارک طالقانی، بدون/با تجربهی کار مرتبطساعت کار ۳بعدازظهر تا ۱۲ شبآی دی تلگرام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خرید انواع قهوه و همچنین اطلاع از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در برندهای مختلف می تونید به سایت کای کاپ مراجعه کنید با قیمت های مناسب و تخفیفات ویژه برای کافه ها، رستوران و سوپرمارکت و حتی مصارف خانگی. پخش عمده و جزئی هم دارن به همراه خرید حضوری و آنلاین.
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- - - Updated - - -
برای خرید انواع قهوه و همچنین اطلاع از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در برندهای مختلف می تونید به سایت کای کاپ مراجعه کنید با قیمت های مناسب و تخفیفات ویژه برای کافه ها، رستوران و سوپرمارکت و حتی مصارف خانگی. پخش عمده و جزئی هم دارن به همراه خرید حضوری و آنلاین.
[COLOR=#141414][FONT=Vazir]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)