سلام به همگی.
دوستان کسی می دونه این لوله ی کوچیک چه کاری انجام میده. مدتیه که موقع شستن ظرف، همه ی کف ها ازش خارج میشه و گاهی هم اب می ریزه. کسی می دونه دلیلش چیه؟ اینو هم بگم اب داخل سینک اصلا نمی مونه و سریع تخلیه میشه
سلام به همگی.
دوستان کسی می دونه این لوله ی کوچیک چه کاری انجام میده. مدتیه که موقع شستن ظرف، همه ی کف ها ازش خارج میشه و گاهی هم اب می ریزه. کسی می دونه دلیلش چیه؟ اینو هم بگم اب داخل سینک اصلا نمی مونه و سریع تخلیه میشه
//uupload.ir/files/x78f_20190810_134504.jpg[/url]
uupload.ir/files/x78f_20190810_134504.jpg
احتمالا باید مال تخلیه ماشین لباس شویی باشه اگر نیازی بهش ندارید با یه چیزی محکم ببندینش
در کل تمام اون بخش سفید رنگ که زیر سینک وصل شده ، سیفون هست و کارش اینه که با نکه داری مقداری آب بین ورودی و خروجی به حالت U شکل از ورود بوی بد و حشرات موذی موجود در لوله کشی و فاضلاب شهری به داخل منزل جلوگیری کنه.
سیفون های سینک آشپزخانه در انواع مختلفی ساخته میشه به صورت یک ورودی و یک خروجی برای استفاده در سینک های تک خروجی :
و یا با چند ورودی و یک خروجی برای سینک های دوتایی
و اما ورودی های اضافه مانند تصویر پایین، چه کاربردی دارند ؟
این ورودی ها برای مدل های مختلف سینک های آشپزخانه در نظر گرفته شده اند، زیرا بسیاری از سینک ها بجز خروجی پایین، تعدادی خروجی دیگر نیز دارند
که کاربردهای متفاوتی دارند، مثلا در زمان هایی که سوراخ پایین را بسته و میخواهید آب را در آن جمع آوری کرده و ظروف را در آب قرار دهید، یک سوراخ و خروجی اطمینانی در بالای سینک از سر ریز شدن آب به داخل آشپزخانه جلوگیری خواهد نمود، همینطور ممکن است تعداد خروجی های معمولی متفاوت باشد .
در این حالت شما به سیفونی نیاز دارید که ورودی های بیشتری داشته باشد.
اما اگر در انتخاب نوع سیفون اشتباهی رخ داده باشد و شما سیفونی با تعداد ورودی های بیشتر برای یک سینک با خروجی های کمتر تهیه کرده باشید، ایرادی که بوجود خواهد آمد این است که آب خروجی از سینک بجای آنکه مستقیم به فاضلاب ریخته شود، از ورودی های دیگر سبفون سر ریز خواهد شد.
برای حل این مشکل یا باید نوع سیفون را تعویض نمایید و یا از درپوش های استاندارد برای ورودی های اضافه آن سیفون استفاده کنید که مانع از خروج آب از این ورودی ها گردد.
همینطور با تمیز کردن آشغال های داخل سیفون که در بخش پایینی گیر کرده اند، میتوانید عبور جریان آب به داخل فاضلاب را روان کرده و مانع از ایجاد فشار آب در پشت ورودی های خالی سیفون گردید.
همانطور که دوستمان گفت برای این ورودی اضافه میتوان جهت خروجی ماشین ظرفشویی و یا لباسشویی استفاده نمود، البته همیشه به این نکته توجه داشته باشید که اگر سیفون شما دچار گرفتگی با مواد ریز شده باشد، آب بجای تخلیه در فاضلاب به سمت ورودی ها آمده و ممکن است بدرستی از خروجی سینک پایین نرود و یا از ورودی های مختلف سر ریز شده و به بیرون ریخته شود، بنابراین هر چندوقت یکبار نیاز است بخش انتهایی سیفون را باز کرده و آشغال های موجود در آن حذف گردیده و تمیز گردد.
Last edited by shaahani; 10-08-2019 at 16:10.
واقعا ممنونم از کمک شما و ittools.
این درپوش رو ابزار فروشی ها دارند اگه بپرسم؟ یااگه راه دیگه ای برای مسدود کردنش هست.
سلام. معمولا لوله ی لباس شویی یا ظرفشویی را به این قسمت وصل میکنند.
سیفون سینک ما هم همین قسمت را داشت ولی چون فاضلاب جداگانه برای لباسشویی و ظرفشویی بود، دیگه نیازی بهش نبود. رویش را پلاستیک گذاشتیم و با سیم دورش را محکم کردیم که آب ازش خارج نشه. احتمالا مغازه هایی که در کار تاسیسات هستند، درپوش مخصوص هم برایش داشته باشند.
مهره شماره دو متاسفانه سایزش در تصویر تشخیص داده نمیشه .
ابتدا تلاش کنید مهره شماره یک و دو را باز کنید سپس مهره شماره دو را در صورت هم اندازه بودن در جای شماره یک ببندید، در این صورت بخش مربوط به ورودی کوچک (مربع قرمز در تصویر) را میتوانید کنار بگذارید و سیفون شما خروجی بدون استفاده اش، حذف خواهد گردید.
اگر تفاوت در سایز ها وجود دارد و امکان انجام راه حل اول وجود ندارد.
راه حل دوم این است که مهره شماره 3 را باز کرده و به فروشگاه لوازم بهداشتی و تاسیساتی ببرید، در آنجا به سایز مهره شماره 3 (احتمالا سایز یک اینچ است) یک عدد بوشن و یک عدد درپوش خریداری کنید، گالوانیزه، برنجی و یا پلاستیکی و مقداری نوار تفلن .
سپس به دور رزوه های شماره سه نوار تفلن زده و سپس بوشن را بجای مهره 3 در آن پیچانده محکم و آب بند نماید، در مرحله بعدی به دور رزوه های درپوش نوار تفلون زده و آن را در داخل بوشن بسته و محکم نمایید.
همینطور میتوانید تصویر سیفون خود را به فروشگاه های تاسیساتی نشان داده و از آنها راه حل بخواهید، ممکن است درپوش مخصوصی برای مسدود سازی داشته باشند که کار شما را راحت نماید.
اگر در انجام چنین کاری نیز موفق نبودید و یا تمایل به انجام آن ندارید میتوانید از ابزار فروشی ها چسب آکواریوم بسیار مرغوب خریداری نمایید و مقداری داخل لوله و محل شماره 4 بریزید، بعد از یک روز خشک شدن، حالت لاستیک پیدا کرده و کاملا آب بند خواهد بود، ضمن اینکه در صورت نیاز میتوانید آنرا بیرون کشیده و مسیر لوله را مجدد بازنمایید.
یا به هر روش دیگری اقدام به بستن و آب بند کردن ورودی نمایید.
Last edited by shaahani; 11-08-2019 at 03:38.
با سلام و تشکر از همگی دوستان .
چون اطلاعاتِ مفیدی در این تاپیک نوشته شده در مورد لوله کشی , بنده لینکش رو در تاپیک مخصوص لوله کشی و آبرسانیِ ساختمان درج میکنم برای استفاده ی علاقمندان .
تاپیک لوله کشی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
P
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده رو بخونید و دنبال کنید چون هم پول توشه هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش إن شاء الله.
چند نمونه :
===================================
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی نهایت ممنونم از کمکتون. خدا خیرتون بده. ببخشید چسب آکواریوم اگه با آب داغ تماس پیدا کنه باز میشه؟ من چسب سیلیکون دارم . نمی دونم به درد این کار می خوره یا نه.
Last edited by sorahyan; 12-08-2019 at 12:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)