تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: روش توزیع پهنای باند در مراکز مخابراتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض روش توزیع پهنای باند در مراکز مخابراتی

کسی میدونه چطور پهنای باند تو مراکز مخابراتی توزیع میشه ؟ مثلا یه شرکت که تو یه مرکز برای اولین بار بخواد سرویس بده چطور اینکار رو میکنه ؟ بابت استفاده از چه چیزهایی باید به مخابرات پول بدن ؟ DSLAM رو خود شرکت ها میخرن و نصب میکنند ؟ آیا اون فیبری که داخل مرکز میشه هم شرکت ها برای استفاده ازش پول میدن یا استفاده از اون فیبر رایگان هست و شرکت ها فقط برای خرید پهنای باند به زیرساخت پول میدن ؟ اگه اون فیبری که داخل مرکز شده ظرفیتش پر بشه آیا سرعت تمام شرکت ها پایین میاد یا اینکه ظرفیت اون فیبر به صورت اختصاصی و نه اشتراکی به شرکت ها فروخته میشه ؟ من تو مرکز مخابراتیمون تا الان 5 شرکت عوض کردم و همشون بلااستثنا دچار کمبود پهنای باند شدید هستند آیا ممکنه ظرفیت فیبر ورودی به مرکز پر شده باشه ؟ اگه از کارمندهای مخابرات بپرسم اطلاع دارند یا اینکه میخوان بدین شکل نگام کنند؟!! در اینصورت شرکت عوض کردن فایده ای داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کسی میدونه چطور پهنای باند تو مراکز مخابراتی توزیع میشه ؟ مثلا یه شرکت که تو یه مرکز برای اولین بار بخواد سرویس بده چطور اینکار رو میکنه ؟ بابت استفاده از چه چیزهایی باید به مخابرات پول بدن ؟ DSLAM رو خود شرکت ها میخرن و نصب میکنند ؟ آیا اون فیبری که داخل مرکز میشه هم شرکت ها برای استفاده ازش پول میدن یا استفاده از اون فیبر رایگان هست و شرکت ها فقط برای خرید پهنای باند به زیرساخت پول میدن ؟ اگه اون فیبری که داخل مرکز شده ظرفیتش پر بشه آیا سرعت تمام شرکت ها پایین میاد یا اینکه ظرفیت اون فیبر به صورت اختصاصی و نه اشتراکی به شرکت ها فروخته میشه ؟ من تو مرکز مخابراتیمون تا الان 5 شرکت عوض کردم و همشون بلااستثنا دچار کمبود پهنای باند شدید هستند آیا ممکنه ظرفیت فیبر ورودی به مرکز پر شده باشه ؟ اگه از کارمندهای مخابرات بپرسم اطلاع دارند یا اینکه میخوان بدین شکل نگام کنند؟!! در اینصورت شرکت عوض کردن فایده ای داره ؟
    حضوری برو مخابرات اگه شانس بیاری کارمندش آدم درستی شاید راهنمایت کنه از کدوم شرکت بگیری از هر شرکتی هم اینترنت داری اگه مشکل پهنای باند داری از طریق پشتیبانیش باید پیگیر بشی هر شرکتی تجهیزات و پهنای باند اختصاصی خودش را تو مخابرات داره از تمام شرکتهای که من ازشون نت داشتم فقط پارس انلاین تو منطقه ما مشکل پهنای باند داشت طوری که بعضی ساعات سرعت در دیال اپ بود اما بقیه شرکتها سرعت فول بود

3. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •