تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: حذف مالیات ارزش افزوده از سال ۱۴۰۰/ مالیات مصرف جایگزین می‌شود

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض حذف مالیات ارزش افزوده از سال ۱۴۰۰/ مالیات مصرف جایگزین می‌شود

    حذف مالیات ارزش افزوده از سال ۱۴۰۰/ مالیات مصرف جایگزین می‌شود

    عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه ظرف سه سال آینده همه اصناف به صندوقهای فروشگاهی مجهز خواهند شد، گفت: از سال ۱۴۰۰ مالیات بر مصرف جایگزین مالیات ارزش افزوده خواهد شد.

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    معصومه آقا پور علیشاهی در مصاحبه با خبرنگار اقتصادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیان اینکه اصلاحات قانون مالیات بر ارزش افزوده در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس قرار گرفته و این روند تقریبا در مراحل پایانی خود قرار دارد،گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در کمیسیون اقتصادی مجلس از سال 1400 مالیات بر مصرف جایگزین مالیات ارزش افزوده خواهد شد.
    عضو کمیته مالیاتی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: فرایند سه ساله تبدیل مالیات ارزش افزوده به مالیات بر مصرف به دلیل مهلت در نظر گرفته شده برای اصناف جهت تجهیز به صندوقهای فروشگاهی میباشد.
    وی با بیان اینکه ظرف سه سال پیش رو همه اصناف فراخوان شده بر اساس یک برنامه زمان بندی شده به صندوقهای فروشگاهی مجهز خواهند شد، گفت: بعد از تجهیز اصناف به صندوقهای فروشگاهی مالیات بر مصرف نیز جایگزین مالیات ارزش افزوده خواهد شد. به این ترتیب یک گام اساسی برای حمایت از تولید برداشته می‌شود.
    عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در مرحله اول اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد و در مرحله بعد بودجه مورد نیاز بر نصب صندوقهای فروشگاهی مورد بحث قرار خواهد گرفت. در حال حاضر در کمیسیون اقتصادی مجلس یک براورد حداقلی برای بودجه نصب صندوقهای فروشگاهی در نظر گرفته شده است.
    علیشاهی تاکید کرد، در بهار امسال قانون مالیات بر مصرف تصویب و جایگزین قانون مالیات بر ارزش افزوده خواهد شد.
    انتهای پیام/

  2. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •