تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: تست آنتی ویروس با 100 و چند فایل ویروسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_farshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shatel Island

پيش فرض تست آنتی ویروس با 100 و چند فایل ویروسی

دوستان این فایل رو 1 -2 سال پیش گرفتم از یکی از انجمن ها و تا الان هم با آنتی ویروس های مختلفی که نصب میکردم تست میکردم . اون زمان که فایل رو گرفتم کسپر داشتم و فقط 3 تا ویروس رو شناخت با اون دیتابیس بعدش avg نصب کردم 24 تا شناخت و کلی خوشحالم کرد . بعد از اون یه ویروسی سیستم گرفت که AVG نشناخت و رفتم سراغ نورتون . نورتون اما کولاک کرد و 35 تا شناخت و دیگه تا همین چند ماه پیش نورتون داشتم . واقعا عالی بود. اما با یه آپدیت تریال ریستش پرید ( تا این زمان 50 تا میشناخت) بعد از اون سندروم استفاده حلال از سیستم ما رو گرفتار کردو اومدم سمت AVAST که اون هم 49 میداد . بعد AVIRA نصب کردم و اون هم 49 تا میشناخت که در طی 1 ماه گذشته شد 48 تا خب احتمالا فالس آلارم بوده.

خب حالا اینهمه داستان گفتم تا بدونین سرگذشت ما با این فایل و داستان امتحان آنتی ویروس های ما چی بوده.

این فایلش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تذکر مهم : فایل رو کامل Extract نکنید. ابتدا وارد فایل شده بعد اولین فایل زیپ شده رو بدون باز کردن زیپ اون به یه پوشه کپی کنید . ( به هیچ وجه اصل فایل های اجرایی و dll ها رو بیرون نکشید) . احتمال مشکلات سخت افزاری داره.

همین فایل زیپ رو اسکن کنید و تاریخ دیتابیس و ورژن و نوع آنتی ویروستون رو به اضافه ویروسهای یافت شده در ادامه یذارین

پسورد : 100pass - حجم 11 مگ

2. این کاربر از alireza_farshid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان این فایل رو 1 -2 سال پیش گرفتم از یکی از انجمن ها و تا الان هم با آنتی ویروس های مختلفی که نصب میکردم تست میکردم . اون زمان که فایل رو گرفتم کسپر داشتم و فقط 3 تا ویروس رو شناخت با اون دیتابیس بعدش avg نصب کردم 24 تا شناخت و کلی خوشحالم کرد . بعد از اون یه ویروسی سیستم گرفت که AVG نشناخت و رفتم سراغ نورتون . نورتون اما کولاک کرد و 35 تا شناخت و دیگه تا همین چند ماه پیش نورتون داشتم . واقعا عالی بود. اما با یه آپدیت تریال ریستش پرید ( تا این زمان 50 تا میشناخت) بعد از اون سندروم استفاده حلال از سیستم ما رو گرفتار کردو اومدم سمت AVAST که اون هم 49 میداد . بعد AVIRA نصب کردم و اون هم 49 تا میشناخت که در طی 1 ماه گذشته شد 48 تا خب احتمالا فالس آلارم بوده.

خب حالا اینهمه داستان گفتم تا بدونین سرگذشت ما با این فایل و داستان امتحان آنتی ویروس های ما چی بوده.

این فایلش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تذکر مهم : فایل رو کامل Extract نکنید. ابتدا وارد فایل شده بعد اولین فایل زیپ شده رو بدون باز کردن زیپ اون به یه پوشه کپی کنید . ( به هیچ وجه اصل فایل های اجرایی و dll ها رو بیرون نکشید) . احتمال مشکلات سخت افزاری داره.

همین فایل زیپ رو اسکن کنید و تاریخ دیتابیس و ورژن و نوع آنتی ویروستون رو به اضافه ویروسهای یافت شده در ادامه یذارین

پسورد : 100pass - حجم 11 مگ

من اینارو حدود 2 سال پیش گرفتم شبه ویروس برای تست هوشه مصنوعیه انتی ویروسه الان با کسپر تست کن 8 یا 9 تا بیشتر نمیشناسه ولی اویرا حدود 40 تا.
    نود 32 هم 37 یا 35 تا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من این 100 تا ویروس رو یک به یک روی سایت virus total چک کردم البته از بیکاری زیاد تمام نتایج رو توی جدول اکسل آوردم و جمع بندی کردم که کدوم آنتی ویروس چه تعداد رو میگیره
    نتایج رو میزارم اگه کسی خواست بگه تا فایل اکسل مربوط به نتیجه هر فایل رو هم بزارم چند ساعتی این کار وقت گرفت ولی نتایج جالبی داشت
    در ضمن یک مطلب هم هست وقتی کل فایل رو رو سایت virustotal آپلود کردم بیشترین تعداد پکر با ذکر نام اون ها رو فقط کاسپر نشون داد
    این تست در تاریخ 30-3-2010 انجام شد
    این کار روی vmware تست شد.

53 a-squared
    36 AhnLab-V3
    44 AntiVir
    28 Antiy-AVL
    45 Authentium
    45 Avast
    9 Avast5
    41 AVG
    24 BitDefender
    53 CAT-QuickHeal
    19 ClamAV
    58 Comodo
    21 DrWeb
    75 eSafe
    18 eTrust-Vet
    45 F-Prot
    28 F-Secure
    22 Fortinet
    46 GData
    55 Ikarus
    21 Jiangmin
    51 K7AntiVirus
    9 Kaspersky
    44 McAfee
    54 McAfee+Artemis
    50 McAfee-GW-Edition
    32 Microsoft
    31 NOD32
    45 Norman
    40 nProtect
    43 Panda
    36 PCTools
    28 Prevx
    20 Rising
    47 Sophos
    40 Sunbelt
    42 Symantec
    20 TheHacker
    41 TrendMicro
    21 VBA32
    12 ViRobot
    35 VirusBuster
    Last edited by p3rsi4n; 07-04-2010 at 19:47.

5. 5 کاربر از p3rsi4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

12 تست انجام شد

سلام

علیرضا جان فایل رو 2بار من تست کردم. یک بار توی pc که ویندوز7 دارم و کاملا آپدیت. هم کسپرسکی و هم وین7 فایل فشرده رو اسکن کردم و کسپرسکی 1 ویروس و 6 تروجان و 2 مالیشس و 2 آنوانتد پیدا کرد. چون شخصا لینک های ویروسی زیادی من دانلود میکنم و هرجا صحبت از ویروس باشه من فورا دانلود میکنم و تست و هرگز هم به ویروس دچار نشدم کاملا راحت فایل فشرده رو باز کردم و داخلش رو برسی کردم.( منظورم اون فایل رر اصلی که داخل بود) بدون هیچ مشکلی و چند تاشو هم باز کردم ببینم چیه این فایل های اجرایی

خلاصه بدون هیچ مشکلی الان دارم اینجا کارمو میکنم بعد گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه که چون باگی نداره و هم جدید و هم آپدیت اشکال ایجاد نکرده. پس توی لبپتابم که xp هست و خیلی قدیمی بدونه اپدیت دوباره کسپرسکی ریختم و اپدیت کردم باز هم همون شکلی با خیال راحت توی قسمت فایل ها در حال قدم زدنی هستم

مشکل سخت افزاری که هیچی فولدر آپشن که ویروس های ساده آتوران ازبین میبرن هم سالمه. برای اطمینان سیستم رو هم ریست کردم نگو ریست نکردی

خب فایل ها چی بودن:

به غیر از اون تروجان ها و ادوار ها که کسپرسکی پاک کرد بقیه فایل های نصبی مربوط به ه_ک هست. یعنی با این نرم افزار ها ه_ک کنید نه ه_ک بشید. + چند پچ و کرک.
    به طور مثال:

فیلم مربوط رو هم اینجا میذارم تا هرکی خواست بدونه توی پوشه اصلی داخل این rar چیه نگاه کنه.

نتیجه گیری :با کسپرسکی آپدیت با لینک بالا هیچ مشکلی ایجاد نمیشه در هر ویندوز.

فیلم مربوطه برای ویندوز xp

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همگی موفق باشید.
    Last edited by Dr Hannibal; 07-04-2010 at 20:17.

7. 6 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

علیرضا جان فایل رو 2بار من تست کردم. یک بار توی pc که ویندوز7 دارم و کاملا آپدیت. هم کسپرسکی و هم وین7 فایل فشرده رو اسکن کردم و کسپرسکی 1 ویروس و 6 تروجان و 2 مالیکیوس و 2 آنوانتد پیدا کرد. چون شخصا لینک های ویروسی زیادی من دانلود میکنم و هرجا صحبت از ویروس باشه من فورا دانلود میکنم و تست و هرگز هم به ویروس دچار نشدم کاملا راحت فایل فشرده رو باز کردم و داخلش رو برسی کردم.( منظورم اون فایل رر اصلی که داخل بود) بدون هیچ مشکلی و چند تاشو هم باز کردم ببینم چیه این فایل های اجرایی

خلاصه بدون هیچ مشکلی الان دارم اینجا کارمو میکنم بعد گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه که چون باگی نداره و هم جدید و هم آپدیت اشکال ایجاد نکرده. پس توی لبپتابم که xp هست و خیلی قدیمی بدونه اپدیت دوباره کسپرسکی ریختم و اپدیت کردم باز هم همون شکلی با خیال راحت توی قسمت فایل ها در حال قدم زدنی هستم

مشکل سخت افزاری که هیچی فولدر آپشن که ویروس های ساده آتوران ازبین میبرن هم سالمه. برای اطمینان سیستم رو هم ریست کردم نگو ریست نکردی

خب فایل ها چی بودن:

به غیر از اون تروجان ها و ادوار ها که کسپرسکی پاک کرد بقیه فایل های نصبی مربوط به ه_ک هست. یعنی با این نرم افزار ها ه_ک کنید نه ه_ک بشید. + چند پچ و کرک.
    به طور مثال:

فیلم مربوط رو هم اینجا میذارم تا هرکی خواست بدونه توی پوشه اصلی داخل این rar چیه نگاه کنه.

نتیجه گیری :با کسپرسکی آپدیت با لینک بالا هیچ مشکلی ایجاد نمیشه در هر ویندوز.

فیلم مربوطه برای ویندوز xp

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همگی موفق باشید.

منم همینو گفتم
    در کل کاسپر خیلی کارش درسته.
    منم بازش کرده بودم همشو دوبل کلیک کردم
    هیچی بهم نریخت.

9. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

منم همینو گفتم
    در کل کاسپر خیلی کارش درسته.
    منم بازش کرده بودم همشو دوبل کلیک کردم
    هیچی بهم نریخت.

بله خبری از 100 ویروس نبود

دلیل تعداد بالای ویروس های پیدا شده دقیقا خطای انتی ویروس هاست. آویرا دارای خطای زیاد و اون تعداد سپس سیمانتک خطای بیشتر و اون تعداد.

تست های اخیر فالس av که نشون داده دقیقا همینو نشون میده.

11. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_farshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shatel Island

پيش فرض

جرأت به خرج دادی انصافاً
    منم بعد از 2 سال بازش کردم. البته گارد رو غیر فعال کردم . با گارد فعال موقع extract شناسایی میکرد
    48 تا با اویرا و 13 تا هم بعد از پاک کردن اون 48 تا با MalwareBytes = سرجمع 61
    Last edited by alireza_farshid; 07-04-2010 at 20:23.

13. این کاربر از alireza_farshid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ESET Smart Security 4.2.35
    37 تا شناخت
    آپدیت تا همین امروز 8/4/2010

15. 2 کاربر از nitro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام
    من این تستو روی سه آنتی ویروس انجام دادم و نتایجش بدین شرحه:
    1- Kaspersky Internet security 2010 9.0.0.736en
    Update version: 4/10/2010
    Time: 6:46 sec
    Number of virus: 8 objects
    [IMG]D:\kaspersky.jpg[/IMG]

2- Eset smart security 3.0.669 TRIAL version
    Update version :4998 trial 4/4/2010
    Time: 1:17 sec
    Number of Virus: 38 Objects
    [IMG]D:\nod.jpg[/IMG]

3-Norton Internet security 2010 17.6.0.32
    Update Version : The latest Live update 4/10/2010
    Time: 14sec
    Number of Virus: 50 objects
    [IMG]D:\norton.jpg[/IMG]

همونطور که میبینیم اختلاف زیادی در تعداد ویروسهای پیدا شده تویط این سه آنتی ویروس وجود داره و همچنین تفاوت فاحشی در زمان اسکن اونها وجود داره که زمان 17 ثانیه نورتون واقعا قابل تحسینه و زمان 6:46 ثانیه کسپر قابل تامله.
    در ضمن ایت ورژن نود که استفاده شده ورژن 2008 و ترایال هستش که آپدیتهای ترایال روش نصب بوده...
    ولی در هر حال نمیشه گفت کدوم بهتره

17. 2 کاربر از mohsenpj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام

من این تستو روی سه آنتی ویروس انجام دادم و نتایجش بدین شرحه:

1- Kaspersky Internet security 2010 9.0.0.736en

Update version: 4/10/2010

Time: 6:46 sec

Number of virus: 8 objects

D:\Kaspersky.jpg

2- Eset smart security 3.0.669 TRIAL version

Update version :4998 trial 4/4/2010

Time: 1:17 sec

Number of Virus: 38 Objects

D:\Nod.jpg

3-Norton Internet security 2010 17.6.0.32

Update Version : The latest Live update 4/10/2010

Time: 14sec

Number of Virus: 50 objects

D:\Norton.jpg

همونطور که میبینیم اختلاف زیادی در تعداد ویروسهای پیدا شده تویط این سه آنتی ویروس وجود داره و همچنین تفاوت فاحشی در زمان اسکن اونها وجود داره که زمان 17 ثانیه نورتون واقعا قابل تحسینه و زمان 6:46 ثانیه کسپر قابل تامله.

در ضمن ایت ورژن نود که استفاده شده ورژن 2008 و ترایال هستش که آپدیتهای ترایال روش نصب بوده...

ولی در هر حال نمیشه گفت کدوم بهتره

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •