دوستان این فایل رو 1 -2 سال پیش گرفتم از یکی از انجمن ها و تا الان هم با آنتی ویروس های مختلفی که نصب میکردم تست میکردم . اون زمان که فایل رو گرفتم کسپر داشتم و فقط 3 تا ویروس رو شناخت با اون دیتابیس بعدش avg نصب کردم 24 تا شناخت و کلی خوشحالم کرد . بعد از اون یه ویروسی سیستم گرفت که AVG نشناخت و رفتم سراغ نورتون . نورتون اما کولاک کرد و 35 تا شناخت و دیگه تا همین چند ماه پیش نورتون داشتم . واقعا عالی بود. اما با یه آپدیت تریال ریستش پرید ( تا این زمان 50 تا میشناخت) بعد از اون سندروم استفاده حلال از سیستم ما رو گرفتار کردو اومدم سمت AVAST که اون هم 49 میداد . بعد AVIRA نصب کردم و اون هم 49 تا میشناخت که در طی 1 ماه گذشته شد 48 تا
.gif)
خب احتمالا فالس آلارم بوده.
خب حالا اینهمه داستان گفتم تا بدونین سرگذشت ما با این فایل و داستان امتحان آنتی ویروس های ما چی بوده.
این فایلش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تذکر مهم : فایل رو کامل Extract نکنید. ابتدا وارد فایل شده بعد اولین فایل زیپ شده رو بدون باز کردن زیپ اون به یه پوشه کپی کنید . ( به هیچ وجه اصل فایل های اجرایی و dll ها رو بیرون نکشید) . احتمال مشکلات سخت افزاری داره.
همین فایل زیپ رو اسکن کنید و تاریخ دیتابیس و ورژن و نوع آنتی ویروستون رو به اضافه ویروسهای یافت شده در ادامه یذارین
پسورد : 100pass - حجم 11 مگ