تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: اینترنت فیبر نوری ایرانسل

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض اینترنت فیبر نوری ایرانسل

سلام دوستان
    ما اومدیم اینترنت فیبر نوری بگیریم، رفتیم توی سایت iranfttx گفت فقط میتونی از ایرانسل بگیری، رفتیم ایرانسل گفتیم اینترنت فیبر نوری بده... گفت فعلا به کسی نمیدیم ... گفتم خوب توی سایتتون زدین میدین... و همون بگو مگو های همیشگی...
    منم کل داستانش رو پست بلاگ کردم اینجا نوشتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گردن یک شرکت که کلفت باشه حتی به دولت هم جواب پس نمیده، شریک بودن با داروغه این خوبی ها رو هم داره...

این پست رو گذاشتم که بعنوان پست اول توی این تاپیک باشه تا لکه‌ی ننگی باشه بر دامان پلنگیِ ایرانسل که از همین اولش سرویس فیبر نوری رو اینطوری شروع کرده.
    ای دل غافل...

2. 7 کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    ما اومدیم اینترنت فیبر نوری بگیریم، رفتیم توی سایت iranfttx گفت فقط میتونی از ایرانسل بگیری، رفتیم ایرانسل گفتیم اینترنت فیبر نوری بده... گفت فعلا به کسی نمیدیم ... گفتم خوب توی سایتتون زدین میدین... و همون بگو مگو های همیشگی...
    منم کل داستانش رو پست بلاگ کردم اینجا نوشتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گردن یک شرکت که کلفت باشه حتی به دولت هم جواب پس نمیده، شریک بودن با داروغه این خوبی ها رو هم داره...

این پست رو گذاشتم که بعنوان پست اول توی این تاپیک باشه تا لکه‌ی ننگی باشه بر دامان پلنگیِ ایرانسل که از همین اولش سرویس فیبر نوری رو اینطوری شروع کرده.
    ای دل غافل...
    مرحله دوم شکایت زمان بر هست و به نتیجه میرسه .

ممکنه شامل جریمه برای اپراتورها هم بشه .

اتفاقا تو این تایمی که وزیر قبلی رفته و اپراتور ای فعلا آشنا و نفوذی تو وزارت خونه نداره . بهترین زمان شکایت هست .
    Last edited by shervin115; 31-08-2024 at 08:08.

4. 2 کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بعد از گذشت ۷-۸ ماه اتفاقی نیوفتاد. تیکت رو هم کج و معوج پاسخ دادند!
    من به سازمان تنظیم اعتراض کردم به این خاطر که سازمان تنظیم میگه محل زندگی من تحت پوشش ایرانسل هست. در حالی که ایرانسل نمیتونه سرویس بده. بهشون گفتم حداقل این اطلاعات اشتباه رو از سایت حذف کنید. اونها هم جواب دادن:

با سلام و احترام، مشترک گرامی با توجه به عدم الزام اپراتور برای ارائه سرویس اینترنت در صورت تمایل میتوانید از سایر اپراتورها و همچنین سایر تکنولوژی ها برای دسترسی سرویس اینترنت اقدام نمایید. با تشکر
    دوستان اگر شما هم همین مشکل من رو دارید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت مختصر ثبت کنید تحت این عنوان که اطلاعات نقشه‌ی سایتشون اشتباه هست و نیاز به تصحیح داره.

6. 2 کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من به سازمان تنظیم اعتراض کردم به این خاطر که سازمان تنظیم میگه محل زندگی من تحت پوشش ایرانسل هست. در حالی که ایرانسل نمیتونه سرویس بده. بهشون گفتم حداقل این اطلاعات اشتباه رو از سایت حذف کنید. اونها هم جواب دادن:

دوستان اگر شما هم همین مشکل من رو دارید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت مختصر ثبت کنید تحت این عنوان که اطلاعات نقشه‌ی سایتشون اشتباه هست و نیاز به تصحیح داره.
    منم همین مشکل و با ایرانسل دارم.

- - - Updated - - -

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیزم، به نظرم راه درست‌تر اینه که توی سایت سازمان تنظیم مقررات شکایت ثبت کنید، تحت این عنوان که:

سایت iranfttx که مال سازمان تنظیم هست، محل زندگی شما رو تحت پوشش ایرانسل اعلام میکنه. ولی ایرانسل نمی‌تونه توی اون محل سرویس بده، پس دو حالت داره:
    ۱- ایرانسل باید توی اون مناطق سرویس بده
    ۲- سازمان مقررات باید اطلاعات اشتباه رو از روی سایتش برداره. شاید اپراتور دیگه ای بتونه بیاد اونجا سرویس بده، ولی تا وقتی تحت پوشش ایرانسل هست، اپراتور دیگه‌ای نمیاد.
    متنی که من استفاده کردم برای شکایت توی پست ویرگول هست.
    فقط خواهش میکنم متن بالا رو با دقت بخونید بعد شکایت رو ثبت کنید. متاسفانه مطمعن هستم پاسخ درستی به تیکت شما نمیدن، یعنی ایرادات رو توجیه میکنن و چیزی رو تصحیح نمی‌کنن. ولی خوب فکر میکنم اگر حداقل ۱۰ یا ۱۵ نفر شکایت ثبت کنن، به یک نحوی رسیدگی خواهد شد.
    Last edited by epsi1on; 24-04-2025 at 18:32. دليل: تصحیح جمله بندی

9. 2 کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •