با سرمایه کم چه کسب و کار اینترنتی میشه راه انداخت به نظر شما ؟
با سرمایه کم چه کسب و کار اینترنتی میشه راه انداخت به نظر شما ؟
درود.
مثلا تا چه قدر ؟
سلام خب اگه ببینم ایده اش خوبه و میتونم روش حساب باز کنم میتونم تهیه کنم مثلا تا چند میلیون .. میپرسم چون من مغازه به صورت ملک دارم ولی پول راه انداختنشو فعلا ندارم و جایی که هستم تکنولوژی خیلی فروش نداره و فرضا هم مغازه راه بندازم باید یه چیز اینترنتی حداقل تبلیغاتی راه بندازم برای اینکه تکمیلش کنه برای همین تو فکر این بودم که یه کسب و کار اینترنتی راه بندازم ولی اصلا هیچ ایده ای ندارم که چجوری باشه و چی عرضه کنم و حداقل ایده اش باید یه جوری باشه که بابا مو بتونم مجاب کنم که سرمایه در اختیارم بذاره ؟
باید ببیینید تو شهرتون چی کم دارند
مثلا من یه مدت به فکر این بودم مغازه سخت افزاری بزنم ولی تو این چندساله که دلار گرون شده و به تبعش هم سخت افزار افزایش قیمت داشت،بازار شهرمون انگار کساد شده،
من 6 سال به خاطر دوران دانشجویی دور از شهر بودم،با کمال تعجب دیدم بعضی از مغازه های سخت افزار که قدیمی هم بودند مغازه رو کلا بستند و یا اینکه به جاش شغل دیگه ای زدند
به نظر میاد تنها شغل هایی آزادی که مربوط به خوراک باشند وضعیتشون خوبه و گرنه بقیه ظاهرا خیلی تعریفی ندارند مثلا سوپر مارکت ها
Last edited by محمد7966; 25-07-2016 at 04:38.
به نظرم چیزی که مربوط به شکم مردم باشه درآمد خیلی خوبی خواهد داشت .
مثل فلافلی و ... در یک مکان پر رفت و آمد .
درآمد وب به دو صورت هست.
1- یا یک تخصصی دارید در حوضه ی وب مثل برنامه نویسی، طراحی سایت، مدیریت سرور و ... که به عنوان شغل درآمد اول و شغل اصلی میشه روش حساب باز کرد.
2- اما نوع بعدی اجرای وببسایت هست که بازهم به دو بخش تقسیم میشه، یا سواد برنامه نویسی و طراحی وبسایت دارید که سایت شما تبدیل میشه به یک بمب درآمد مثل وبسایت مطح ایران که خودتون بهتر میشناسیدش.
اما نوع بعدی چرخوندن وبسایت بدون علم بالای طراحی و برنامه نویسی وبسایت و بدون سرمایه آنچنانی هست که میشه به عنوان یک سرگرمی درآمدزا بهش نگاه کرد. درآمدش هم چندان چشم گیر نیست.
تبلیغات زیادی هم در این زمینه میشه که معمولا بی پایه و اساس هست. تبلیغاتی با مضامین درآمد میلیونی ( 30 40 میلیونی ) با کار درخانه بدون صرف هزینه و وقت که پیشنهاد میدم اصلا سمتشون نرید.
موفق باشید.![]()
صرفا در مورد فلافلی عرض کنم خدمتتون که بنده چند تا از شهر های ایران که رفتم معمولا فلافل اصل جنوب ( حالا یا بندر یا آبادان ) وجود نداشت. مواد اولیه متفاوت و نحوه پخت متقاوت باعث شده بود اصلا یک غذای دیگه ای به وجود بیاد. اگر بتونید تو شهر خودتون با دستور پخت اصلی فلافل، فلافلیِ سلف سرویس راه اندازی کنید درآمد خیلی خوبی داره. ( حدودا شبی 1 تا 3 میلیون، البته غیر خالص ).
موفق باشید![]()
دوست خوبم قبل از اینکه بخوای توی بستر اینترنت درامد زایی رو تجربه کنی باید یه ایده داشته باشی مثلا اینکه میخوای توی شبکه های اجتماعی کار خودت رو پیش ببری یا توی بستر وب.
البته پیشنهاد من به شما شبکه های اجتماعیه مثل اینستاگرام.
میتونی یک محصول رو به صورت عمده بخری و با پست قرار داد ببندی تا این محصولو هم توی پیج خودت معرفی کنی و در صورت سفارش به درب منزل مشتری هات تحویل بدی. در این صورت نمیگم ماه اول 500 تا فروش داری ولی در سال اول فعالیتت حداقل سرمایه ی قابل توجهی کسب میکنی. اگر طبق اصول پیش بری و دانش خودت رو در این زمینه بالا ببری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)