تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: خرید ال ای دی 4k !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض خرید ال ای دی 4k !

با سلام و خدا قوت به همه سروران گرام

قصد خرید ال ای دی 40تا 43 اینچ دارم برند ال جی یا سامسونگ میپسندم تو این زمینه
    حقیقت بین دو مدل 6990 سامسونگ و 69000 ال جی موندم!
    پیش فروشنده ها که میری تبلیغ جنس خودشونو میکنن که بفروشن!
    من از شما عزیزان متخصص در این زمینه تقاضا دارم به طور تخصصی و فنی
    بنده رو راهنمایی بفرمایید!!

آیا زمانی که بیشترین استفاده من از فیلمهای 720 و تلویزیون ایران هست تلویزیون 4k کیفیت بهتری تو ایت تصاویر دارن یا فقط باید فیلم 4k باشه..

یک سوال مهم دیگم اینه که چرا مدلهای تلویزیونهای این 2برند با سایت جهانی و مدلهای
    اصلی داخل سایتشون فرق داره وراهی هست که بشه فهمید !

با تشکر عزیزان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر فقط تلویزیون ایران و فیلمای 720 و نهایتا 1080 میبینید ک واضحه پول واس 4k اشتباه محضه یعنی عملا پول دور ریختنه واس شما...
    ضمنا رزولوشن یکی از شاخصه های کیفیت تصویر هس اما نوع پنل و موتور پردازش تصویر و سرعت رفش و...هم ب همون اندازه مهمه...
    پیشنهاد من این هس ک ب 1080 یعنی همون فول اچ دی بسنده کنین تا حداقل بتونین تلویزیون با سایز بزرگتر بخرین مثلا 50 چون سایز بزرگتر حداقل یه فایده ای داره...
    در مورد تفاوت مدل های جهانی و ایران هم دلیل این هستش ک مدلایی ک مخصوص ایرانه تو خود ایران مونتاژ میشه و کیفیتشون قطعا ب مدل های جهانی نمیرسه...
    شخصا چیزای خیلی بدی شنیدم از مدلای مونتاژ ایران ک زود و بی خود خراب شدن یا حتی برد سوخته و...!!!
    و جالب اینجاس ک با وجود اینک گارانتی رسمی و اصلی دارن تو تامین قطعات معمولا مشکل جدی دارن و ماهها طول میکشه...!!!
    ب نظر من خریدن مدل اصلی و جهانی مونتاژ کره و ویتنام و...حتی بی گارانتی خیلی منطقی تره...چون کیفیتشون تضمینیه و اگر لحظه خرید ک تست کردین مشکلی نداشتن با کمی اغراق دیگه محاله حالاحالاها ایرادی پیدا کنن...
    صاحب اختیارین البته...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •