تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: مشکل با نصب کارتهای گرافیک لپ تاپ HP-pavilion 6190se

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض مشکل با نصب کارتهای گرافیک لپ تاپ HP-pavilion 6190se

سلام دوستان
    این لپ تاپ جگر من رو خون کرده! با این که واقعا حرفه ای هستم در زمینه کامپیوتر ولی نتونستم دو تا درایور ساده رو نصب کنم!

اول اینکه پارتیشن ریکاوری داره ولی وقتی F11 میزنم زمان بوت ، گزینه لازم برای ریکاوری نیست یعنی اصلا گزینه ریکاوری نداره و میگه سی دی ویندوز رو بگذارید و ری استارت کنید و زیبان رو انتخاب و روی گزینه تعمیر کامپیوتر کلیک کنید. از داخل خود ویندوز هم نرم افزار مربوطه که برای ریکاوری هست اصلا میگه پارتیشن ریکاوری نیست یعنی اون گزینه که برای ریکاوری هست خاموشه اصلا! در حالی اصلا دست نزده بودم.
    البته پارتیشنهای هارد dynamic شدن شاید به این علت هست. نمیدونم آیا میشه برگردوند به حالت عادی که پارتیشن ریکاوری دوباره قابل استفاده بشه یا نه.

من هم مجبور شدم ویندوز 7 خودم نصب کنم. البته پارتیشن ریکاوری رو فرمت نکردم و دستش نزدم.

حالا مشکلم اینه که گرافیک ها هیچکدوم نصب نمیشن.!! من از سایت خود HP سرچ کردم و گرافیک Intel برای مدل خودم رو گرفتم اما موقعی اجراش میکنم و می خوام نصبش کنم پیام میده که شما حداقل امکانات مورد نظر جهت نصب نرم افزار رو ندارید!:
    یعنی این:

"This computer does not meet the minimum requiements for installing the software"

درایور کارت Ati 6770m رو دانلود کردم و نصب کردم ولی اصلا کاتالیست کنترل سنتر اجرا نمیشه و فوری پیام میده :

"ther are currently no setting that can be configured using catalyst control center"

رفتم تو سایت INTEL و زدم روی گزینه ای که خودش کارت گرفایک رو دتکت میکنه و نصب میکنه اما موقع نصب اکشن اسکریپتش یک ارور میده و اینترنت اکسپلورر بسته میشه. در حالی ویندوز تازه نصب کردم و اینترنت اکسپلورر مشکلی نداره!

بعضی دوستان گفته بودند HP support and Assistant رو نصب کنم و بزنم tune up و خودش درایور ها رو میگیرهو من این برنامه هم آخرین نسخش و دانلود کردم ظاهرش با اون برنامه دوستان فرق داشت و در قسمت Tune up هم فقط برای روشن و خاموش کردن Restore point داشت و پاک کردن کش مرور گر و ویندوز و اصلا چنین کاری که گفته بودن نمیکرد.

یک گزینه آپدیت هم داره که وقتی میزنم میگه آپدیتی برای HP وجود نداره و فقط یک اخطار میده که آپدیت ویندوزتون خاموشه روشن کنید که اون هم فقط تذکر هست و کار خاصی نمیکنه.

خلاصه من دیوونه شدم. برنامه CPUZ هم دانلود کردم و فقط میگه یک کارت گرافیک Ati هست و یکی INTEL اما اصلا میزان حافظه اونها و مدلشون رو نشون نمیده. برنامه Everest هم که اصلا میگه دستگاه شما رو ساپورت نمیکنم لطفا به شرکت پیام دهید. و بعد از اوکی کردن هم همه اطلاعاتی میده جز مدل دقیق کارتهای گرافیک.

خواهشا اگر راهی دارید بفرمایید من این لپ تاپ و الآن چه کارش باید بکنم؟؟
    Last edited by nekooee; 27-10-2012 at 00:46.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب من موفق شدم هارد رو به حالت Basic برگردونم و وارد قسمت ریکاوری هم میشه. ولی هر دو گزینه ریکاوری که یکی minimized image recovery و یکی دیگه system recovery هست باعث پاک شدن کلیه پارتیشنهایی که ساختم و همچنین اطلاعات اونها میشه!!

پس همون بهتره که ویندوز رو ریکاوری نکنم و همین ویندوز جدید رو درست کنم!

فقط بگید لطفا چجوری این مشکل کارت گرافیک لعنتی حل میشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درایور کارت گرافیک INTEL رو از سایت خود Intel گرفتم نصب شد. سایت HP نسخه ای که برای این مدل گذاشته جالبه که اشتباست و ارور میده!! یعنی واقعا نمیدونم به این مسئولین اچ پی چی باید گفت!

ولی کارت گرافیک AMD رو همچنان موفق نشدم. تو سایت خود HP تو قسمت انجمنش لینک یک نسخه رو داده بود که برای گرافیک 6770M نصب کنه یک کاربر. من هم همون رو دانلود کردم و نصب کردم. کارت گرافیک نصب میشه تو دیوایس منیجر هم مینویسه ati 6770M ولی یک علامت تعجب میندازه روی آیکونش و موقع بالا امدن ویندوز و اجرای کاتالیست سنتر هم این پیام رو میده:

the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter. please update your AMD graphics driver or enable your AMD adapter using the displays manager

و گزینه سوییچی هم وجود نداره . حالا باید چه کار کرد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسی راه حلی نداره؟ من تو یک سایت خارجی خوندم که نوشته بود بعد از نصب کاتالیست از دیوایس منیجر روی گرافیک ati راست کلیک کنید بزنید آپدیت و اتوماتیک رو انتخاب کنید من هم همینکار رو کردم و آپیدت شد و علامت تعجب هم از روی اون رفت. ولی کاتالیت سنتر دیگه اجرا نمیشه. آخرین ورژنش هم گرفتتم 12.3 هست نصب کردم باز هم کاتالیست موقع اجرا همون پیام قبل رو میده و اجرا نمیشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسی که جواب نداد اما بالاخره یک درایور AMD دانلود کردم که حجمش حدود 340 مگ بود در حالی بقیه همه روی 160مگ حدودا حجم دارند. این فعلا که داره کار میکنه. چقدر اذیت کرد این!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrt2iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    TEHRAN-REY

پيش فرض

بازم خودت

موفق باشی!

7. این کاربر از mrt2iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام .خسته نباشید.
    منم این مشکلو با مدل pavilion dv6 6177se دارم.گرافیکشو اصلا تشخیص نمیده هرچی دانلود میکنم و نصب میکنم.
    منوی کاتالیست اجرا نمیشه.جناب nekooee این درایوری که شما دانلود کردی رو از کجا پیدا کنم؟
    بیچاره شدم.
    نه فینگر پرینت.نه گرافیک نه کارت شبکه هیچی رو تشخیص نمیده از وقتی ویندوز عوض کردم.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

چه جالب!
    منم همین مشکل رو دارم!
    ولی مشکل من با شما یه فرق داره!
    اول که ویندوز 7 ULTIMATE رو نصب کردم، وقتی گرافیک AMD رو نصب کردم صفحه آبی اومد و دیگه ویندوز اجرا نشد
    ویندوز سون پروفشنال نصب کردم، همون مشکل دوستان هم برای من پیش اومد ولی بعد از یکی دوبار ری استارت دوباره صفحه آبی اومد!
    البته یه سری مشکلات هم قبلش برام پیش اومده بود که تو تاپیک مشکلات سخت افزار کامل توضیح دادم.
    اساتید لطفا راهنمایی کنید چون ممکنه برای افراد دیگه هم همین مشکل پیش بیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه kasesang's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    بیرجند

پيش فرض

سلام. من یه مشکلی با درایور گرافیکش دارم که برای ویندوز 8 حتی توی سایت hp هم پیداش نکردم! یکی کمک کنه!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

خب بعد از 2-3 ساعت جستجو راه حل رو پیدا کردم! (برای ویندوز سون 64بیتی)
    اول درایور Intel رو از لینک زیر نصب کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد درایور AMD رو از اینجا دانلود و سپس نصب کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به همین راحتی!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •