تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: کمک در اعمال محدودیت پهنای باند در مودم زایکسل DEL1201-T10A

داره خودمونی میشه ashkan323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض کمک در اعمال محدودیت پهنای باند در مودم زایکسل DEL1201-T10A

سلام
    دوستان و اساتید من مودم زایکسل دارم که حدود 5 یا 6 دستگاه از طریق وایرلس بهش وصل میشن. میخواستم ببنم راهی هست که بشه توسط نرم افزار خاصی یا تنظیمات خود مودم (بدون خرید دستگاههای جانبی) بر هر کدوم از این دستگاهها سرعت و پهنای باند محدودی اعمال کرد که مثلا دستگاه الف وقتی در روز 100 مگابایت مصرف کرد نتش خود به خود قطع بشه یا سرعت دانلودش محدود به سرعت خاصی باشه؟ ممنون میشم کمک کنید. البته به اون دستگاهها دسترسی ندارم فقط نهایت مک ادرسشون یا نام دستگاه رو بدونم

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان و اساتید من مودم زایکسل دارم که حدود 5 یا 6 دستگاه از طریق وایرلس بهش وصل میشن. میخواستم ببنم راهی هست که بشه توسط نرم افزار خاصی یا تنظیمات خود مودم (بدون خرید دستگاههای جانبی) بر هر کدوم از این دستگاهها سرعت و پهنای باند محدودی اعمال کرد که مثلا دستگاه الف وقتی در روز 100 مگابایت مصرف کرد نتش خود به خود قطع بشه یا سرعت دانلودش محدود به سرعت خاصی باشه؟ ممنون میشم کمک کنید. البته به اون دستگاهها دسترسی ندارم فقط نهایت مک ادرسشون یا نام دستگاه رو بدونم
    حذف شود با سپاس
    Last edited by محمد7966; 08-01-2016 at 09:34.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    سلام دوست من
    بالاخره پیدا کردم
    این صفحه رو بخونید
    قسمت آخرش یعنی جایی که qos را توضیح داده گفته که باید چیکار کنید
    البته این قابلیت رو مودم داشنه باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز اما این پاسخ پرسش من نبود. با استفاده از این بخش تنها میشه اولویت سرعت بیشتر و کمتر داشت و نمیشه سرعت رو محدود کرد یا حجم دانلودی محاز در روز برای هر دستگاهو تعیین کرد. دوستان دیگر اگر راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

5. این کاربر از ashkan323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ممنون دوست عزیز اما این پاسخ پرسش من نبود. با استفاده از این بخش تنها میشه اولویت سرعت بیشتر و کمتر داشت و نمیشه سرعت رو محدود کرد یا حجم دانلودی محاز در روز برای هر دستگاهو تعیین کرد. دوستان دیگر اگر راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
    این جمله رو ببینید چی گفته میشه حجم رو کنترل کرد ولی بستگی به مودم شما داره

خی از مودم حتی شما میتوانید با تعیین Up Floor یا Down Floor بالاترین و پایین ترین سقف دانلود و آپلود هر دستگاه را نیز مشخص کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من مدل مودمم رو نوشتم که دوستان متخصص ببینن ایا امکان انجام درخواست من با توجه به مودمی که دارم هست یا خیر. حالا نمیدونم این امکانی که شما لطف کردید و نوشتید در این مدل موده وجو داره یا نه اگر هست لطف کنید مسیرو بگید چون در تنطیمات مودم این امکانات رو پیدا نکردم

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من مدل مودمم رو نوشتم که دوستان متخصص ببینن ایا امکان انجام درخواست من با توجه به مودمی که دارم هست یا خیر. حالا نمیدونم این امکانی که شما لطف کردید و نوشتید در این مدل موده وجو داره یا نه اگر هست لطف کنید مسیرو بگید چون در تنطیمات مودم این امکانات رو پیدا نکردم
    متاسفانه من مودم دی لینک 2740 است و qos داره ولی این گزینه های up floor و down floor رو نداره
    اون دوستی که تو سایت هم این نوشته ها رو نوشته گفته بعضی از مودم ها قابلیت اینو دارند

در هر صورت اگر مودموتون گرون قیمت باشه اجتمالا زیاد داره ولی اگر ارزون باشه بعید میدونم داشته باشه
    مثلا مودم های سیسکو که گرون قیمتند این آپشنو ظاهرا دارند
    ولی برای اینکه ببینید qos داره یا نه بگردید
    همه سوراخ و سنبه های مودمو بگردید
    میتونید سرعت رو برای بعضی محدود کنید اینم به نظرم بد نیست البته گفتم اگر مودمتون qos داره

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

متاسفانه من مودم دی لینک 2740 است و qos داره ولی این گزینه های up floor و down floor رو نداره
    اون دوستی که تو سایت هم این نوشته ها رو نوشته گفته بعضی از مودم ها قابلیت اینو دارند

در هر صورت اگر مودموتون گرون قیمت باشه اجتمالا زیاد داره ولی اگر ارزون باشه بعید میدونم داشته باشه
    مثلا مودم های سیسکو که گرون قیمتند این آپشنو ظاهرا دارند
    ولی برای اینکه ببینید qos داره یا نه بگردید
    همه سوراخ و سنبه های مودمو بگردید
    میتونید سرعت رو برای بعضی محدود کنید اینم به نظرم بد نیست البته گفتم اگر مودمتون qos داره

این امکان qos رو داره مودمم اما محدودیتش درد چندانی دوا نمیکنه مدنظرم اختصاص یک حجم خاص به ی کاربره که در صورت رسیدن به اون حجم دسترسیش قطع بشه

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

این امکان qos رو داره مودمم اما محدودیتش درد چندانی دوا نمیکنه مدنظرم اختصاص یک حجم خاص به ی کاربره که در صورت رسیدن به اون حجم دسترسیش قطع بشه
    خب مودم شما گزینه های up floor و down floor داره یا نه؟اگر همینا رو داره خب محدودیت ترافیک بدید بهش فکر کنم من منظورمو خوب نمی رسونم این دوتایی که نوشته برای محدودیت ترافیک ولی اگر این دوتا رو نداشته باشه فقط میتونید محدودیت سرعت و دسترسی بدید
    Last edited by محمد7966; 09-01-2016 at 06:04.

11. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نه فقط گزینه qos رو داره. اگر جایی رو برای آموزش تنظیم این قسمت معرفی کنید ممنون میشم. ضمنا شنیدم با نرم افزار میشه پهنای باند رو مدیریت کرد اگر نرم افزارش رو میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •